Bazy pod makijaż

Paese Baza pod makijaż matująca

PAESE Matująca silikonowa Baza pod makijaż

Nasi użytkownicy zostawili 30 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 14 maja 2023 o 14:38
    Matuje ale roluje się
    Za każdym razem kiedy kupuje bazę pod makijaż wybieram inny produkt. Tym razem trafiło na matującą bazę od Pease. Opakowanie - tubka o pojemności 30 ml. Zakręcana, wygodna w użyciu. Szata graficzna jest bardzo minimalistyczna. Ciężko ale można się dopatrzeć ile produktu pozostało nam w opakowaniu. Zapach i konsystencja - baza jest bezzapachowa. Konsystencja żelowa, troszkę jakby pudrowa. Ma przezroczysty kolor. Szybko się wchłania. Działanie - baza od razu matuje naszą skórę. Nakładam kremy z filtrem, które wyswiecają moja twarz a ten produkt fajnie ją matuje. Mat jednak utrzymuje się przez parę godzin i znowu skóra się świeci. Kolejny minus to rolowanie. Musiałam zrezygnować z porannego kremu bo produkt rolował się. Ogólnie jest ok ale nie wrócę do niego. Znalazłam już zamiennika, który jest tańszy i lepszy.
    Zalety:
    • wygodna w użyciu tuba
    • bezzapachowy
    • konsystencja żelowa, pudrowa, szybko się wchłania
    • dobrze matuje skórę to plus, minus że tylko na kilka godzin (3-4godziny)
    Wady:
    • mat utrzymuje się 3-4 godziny
    • roluje się
  • 29 grudnia 2022 o 12:36
    Baza pod makijaż
    Kupiłam ją kiedyś na szybko ponieważ skończyła mi się inna baza a szłam na wesele, z braku innych opcji nawet może być. Przez jakiś czas trzyma mat ale nie zbyt długo. Nie jest droga i jest wydajna
    Zalety:
    Wady:
  • 8 listopada 2022 o 18:21
    Jestem na tak
    Kupiłam z braku laku. Nie przepadam za kosmetykami Paese, ale ta baza jest nawet spoko. Przede wszystkim matuje, a to mnie w bazie najważniejsze. Mam cerę mieszaną, ze skłonnością do przetłuszczania, więc zawsze sięgam po kosmetyki matujące. Ta baza daje radę, nie muszę sięgać po bibułki matujące w ciągu dnia.
    peema
    12 listopada 2020 o 20:30
    totalny bubel
    Ta baza kompletnie się u mnie nie sprawdziła, roluje się przy nakładaniu, zapycha pory, nie daje zbyt długiego matu na skórze. Nie jestem zadowolona z tego produktu, nie kupię go ponownie.
  • 12 października 2020 o 13:47
    baza matująca paese
    Obecnie baza dostępna jest pakowana w formie tubki, wyciskana, bez pompki (nie tak jak jest to tutaj ukazane). Bazę kupiłam ze strony paese wraz z innymi produktami. Moja cera, mimo używania podkładów matujących, ma tendencje do świecenia się w ciągu dnia. Używałam kilku baz matujących, ale żadna nie sprawdziła się u mnie. Zazwyczaj mnie zapychały i wyskakiwały mi po nich jakieś niedoskonałości. Robiły wszystko to czego robić nie powinny, a głównego zadania nie spełniały. W przypadku bazy paese byłam początkowo też nastawiona negatywnie. Na szczęście rozczarowałam się. Bazy używam pod makijaż, po uprzednim nałożeniu serum nawilżającego na twarz. Aplikuję ją na na strefę T i w nieco mniejszej ilości na policzki. Z podkładem matującym run for cover (również marki paese) sprawdza się idealnie. Twarz po niej jest wygładzona, a podkład rozprowadza się równomiernie. Pomaga utrzymać makijaż cały dzień, bez potrzeby poprawiania go. Nie zapycha, nie uczula. ogólnie jestem z niej bardzo zadowolona.