Odżywki do włosów

Hebe Cosmetics, Smoothing Conditioner Wygładzająca odżywka do włosów

Hebe Cosmetics Smoothing Conditioner

• 19 lutego 2025 o 12:44
    Odżywki czy inne kosmetyki pielęgnacyjne od marki własnej drogerii Hebe do tej pory nie były mi dość znane. Nie miałam wcześniej okazji ich stosować, aż ostatecznie zdecydowałam na zakup kilku odżywek do pielęgnacji włosów od tego producenta. Na pierwszy ogień poszła odżywka o obiecanym działaniu wygładzającym. Moje włosy z racji tego, iż przez wiele lat były chemicznie rozjaśniane lubią się puszyć na końcach, dodatkowo często bywają przesuszone czy brakuje im odżywienia, dlatego też wszelkie odżywki czy maski o działanie nie tylko wygładzającym, ale także nawilżającym są u mnie mile widziane. Kosmetyk został zamknięty w opakowaniu w formie butelki wykonanej z plastiku o pojemności trzystu osiemdziesięciu mililitrów. Na opakowaniu grafikę kwiatów chabru oraz wszelkie, najważniejsze informacje na temat tego produktu, takie jak jego nazwa, logo producenta, skład czy najważniejsze właściwości odżywki. W rolę aplikatora wciela się tutaj działająca bez zarzutu i nie zacinająca się pompka. Cena regularna kosmetyku wynosi naprawdę niewiele, ponieważ jest to niecałe dziesięć złotych. W składzie odżywki znajdziemy między innymi wyciąg z chabra, z lnu czy bławatka. Zawiera 98% składników naturalnego pochodzenia. Produkt posiada białą barwę i konsystencję lekkiego kremu. Pachnie bardzo delikatnie i kwiatowo. Doskonale rozprowadza się na włosach. Daje ekspresowe działanie wygładzające i nadające kosmykom zdrowy blask. Dodatkowo bardzo dobrze nawilża oraz nadaje fryzurze gładkości i miękkości. Sprawia, że łatwiej się ona rozczesuje oraz pozwala stylizować. Dodatkowo jest to odżywka bardzo wydajna. Odżywka od marki Hebe jest naprawdę bardzo udanym kosmetykiem, który świetnie wygładza nawet najbardziej puszące się kosmyki. Dodatkowo posiada szereg ciekawych właściwości pielęgnacyjnych, które powinny sprawdzić się naprawdę wielu osobom. Zdecydowanie mogę polecić tę propozycję.
    Zalety:
    • Wygładza
    • Nadaje blasku
    Wady:
  • 17 sierpnia 2024 o 15:40
    Ładnie wygładza i obłędnie pachnie
    Odżywka z Hebe zamknięta jest w sporej pojemności opakowanie z pompką. Dokładnie jak w opisie po zastosowaniu odżywki włosy są wygładzone , miękkie i dociążone. Jeszcze nie udało mi się nią przeciążyć włosów ale staram się używać jej rozsądne ilości. Odżywka jak w tytule pachnie przepięknie i długo ten zapach utrzymuje się na włosach. Wierzę że po jej dłuższym stosowaniu uda mi się ujarzmic puch na włosach który często mi do tej pory towarzyszył.
  • 22 maja 2024 o 17:52
    Dobra odżywka. Ułatwia rozczesywanie, a włosy nie elektryzują się.
    Odżywka zamknięta jest w plastikowej butelce z pompką o pojemności 380ml. Konsystencja kremowa, lekka. Zapach wyczuwalny, nie przypadł mi do gustu, ale może być. Długo nie utrzymuje się na włosach. Wydajna. Odżywkę stosuję na wilgotne włosy. Na długie włosy używam trzech pompek. (produkt wydajny, używam od kilku miesięcy, a jeszcze mam jej sporo) Odżywka nałożona dłońmi czy wyczesana dobrze rozprowadza się po włosach. Włosy po użyciu odżywki są miękkie, delikatne w dotyku i nie elektryzują się (mam długie włosy i czasami zależy od okoliczności kosmyki lubią się elektryzować, ta odżywka potrafi je na pewien czas opanować). Włosy dobrze się rozczesują. Nie płaczą się. A kosmyki na długości wyglądają na zadbane i delikatnie wygładzone (nie jest to tafla, ale efekt jest dobry). Ogólnie jest to dobra odżywka do cienkich długich włosów. Po jej użyciu włosy wyglądają ładnie, są miękkie i sypkie. Fajna odżywka po którą lubię sięgać gdy włosy potrzebują delikatnego wygładzenia i odżywienia. Zalety: Przywraca włosom miękkość, gładkość Włosy mniej się elektryzują Ułatwia rozczesywanie Nie obciąża włosów Konsystencja Wydajność Cena Zawiera ekstrakt z lnu, bławatka i proteiny pszenicy.
  • 22 maja 2024 o 17:43
    Wysuszak
    Tak jak szampon wygładzający od Hebe, tak i odżywka jest istną tragedią. Stosowałam ją już dłuższy czas i żadnego dobrego efektu nie przyniósł. Po spłukaniu włosy wyglądają są przetłuszczone, wysuszone, słabe na tyle, że rozdwajają się końcówki. Jest co prawda wydajna, ale wolę mieć zdrowe włosy niż zużyć do końca opakowanie. Niestety Hebe, ale z kosmetykami do włosów zawodzicie mnie na każdym kroku, jak dotąd.
    Zalety:
    Wady:
    • wszystko
    mm2991
    10 maja 2024 o 5:12
    Spoko odżywka
    Odżywkę kupiłam w Hebe za 9.99 więc uważam, że cena dość bardzo przystępna. Opakowanie wykonane z plastiku w kolorze białym, nie widać poziomu zużycia produktu. Opakowanie posiada aplikator w postaci pompki co zdecydowanie ułatwia użytkowanie oraz dozowanie produktu. Szatą graficzna bardzo delikatna. Zapach bardzo delikatny. Odżywka super się rozprowadza po włosach ale również bardzo dobrze spłukuje. Włosy po zastosowaniu są miękkie, łatwiej je rozczesać, nie są poplątane . Po wysuszeniu i uczesaniu są bardziej ujarzmione, scalone. Całkiem ok jak na cenę. Nie obciąża włosów.