Kremy na noc

Pariens Creamy Sleeping Treatment Kremowy zabieg na sen

• 29 sierpnia 2023 o 10:42
    Luksusowy krem na noc
    Właśnie kończę ten krem i muszę przyznać, że mam wobec niego mieszane uczucia. Jeśli chodzi o jego konsystencję to czuć że nie jest to krem za 20 zł produkowany taśmowo. Jest jedwabisty, gęsty ale nie tłusty. Cudownie sunie po skórze i się w nią wtapia. Zgadzam się z producentem ze daje efekt glass skin. Jest treściwy ale nie przeciążający, nawilża i daje skórze komfort. Stosowałam go wraz z retinalem , bez żadnego dodatkowego serum, więc jego działanie jest na tyle silne ze utrzymał skórę nawilżoną i zregenerowaną mimo stosowania tak silnego składnika jak retinal. Mnie nie zapchał ale mnie nic nie zapycha, choć mam skórę normalna, ale w stronę tej bardziej tłustej niż suchej. Skład ma cudowny, jak to wszystkie kosmetyki tej firmy. Zapach jest dziwny, ładny ale taki niespotykany - jakby jakieś nuty lawendy albo coś ziołowego. Nie jest to zapach typowo kosmetyczny. Ale miły, niezbyt intensywny i dobry na noc. Ja mam jeszcze poprzednie opakowanie słoik, który wygląda ultra luksusowo, ciężki, porządnie wykonany, po prostu przepiękny. Producent zmienił opakowanie na bardziej higieniczne i uważam, że mimo ze słoik prezentuje się wspaniale to jednak lepiej że teraz jest wyciskany. Tak jak wspomniałam mam mieszane uczucia wobec tego kremu ponieważ na mojej skórze taki sam efekt ( a może i bardziej nawilżający) daje zwykły krem Cerave ten na noc. Nie widzę różnicy, choć może lekką przewagę ma jednak Cerave. Także mimo tych wszystkich zalet nie wiem czy do niego wrócę, skoro krem za 50 zł daje mi minimalnie ale jednak lepszy efekt niż ten za 130zł. Ale muszę przyznać, że warto wypróbować Pariens. Moim zdaniem on wielu osobom przypadnie do gustu, ze względu na konsystencję, zapach i efekt.
    ksiawkw
    28 sierpnia 2023 o 3:44
    Niewypał.
    Zacznę może od dostępności - słaba, tylko strona internetowa. Design opakowania - piekny, naprawdę wygląda luksusowo i to mnie skusilo. Dzialanie i obiecanki - nie do konca, okropnie mnie zapchal, pomimo ze nie mam tendencji do zapychania, ale pomimo zapewnien w skladzie są substancje komedogenne.
    Zalety:
    • Wyglad opakowania - naprawde sztos.
    Wady:
    • Dostepnosc, cena, dzianie tragiczne
  • 22 czerwca 2023 o 13:34
    Bomba samych dobroci
    ••• Moja Cera ••• Wrażliwa, mieszana z przetłuszczającą się strefą T tj. broda, noc i czoło. Widoczne rozszerzone pory i zaczerwienienia na skórze bywają uciążliwe i w swojej pielęgnacji zmierzam do ich minimalizowania. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i w żaden sposób nie są kłopotliwe. Cera jest podatna na alergie czy uczulenia, które na szczęście zdarzają się bardzo rzadko a jeśli któryś z kosmetyków nie pasuje na żuchwie staje się widoczna "kaszka". Krem kupiłam po tym jak dowiedziałam się, że Gosia stworzyła własną markę i będąc ciekawą na nowości skusiłam się. Krem w szklanym słoiczku okazał się niesamowicie świetnym zakupem. Z tego co widziałam opakowanie uległo zmianie. [ZALETY] + lekka i przyjemna konsystencja, która nie pozostawia tłustego filmu na skórze + dobrze się wchłania + ładnie, delikatnie pachnie + dobrze nawilża ale nie obciąża skóry + wygładza skórę + regeneruje w ciągu nocy + rano cera wygląda promiennie + koloryt cery jest ujednolicony + redukuje zaczerwienienia skórne + przyjazny dla skóry - nie wywołuje niedoskonałości !!! + łagodny dla cery, nie podrażnia + skóra jest może nie ujędrniona jak po zabiegu ale jest odczuwalna poprawa + dobry jako solo lub na serum + wydajny + cena w stosunku do działania jak najbardziej odpowiednia [WADY] Jak dla mnie przez cały okres stosowania krem jest bez wad. Jest świetny, tak po prostu. ••• Opinia na dany kosmetyk czy produkt jest w 100% szczera. Opisuje to co uważam za istotne i nie sugeruje się marką, ceną czy innymi opiniami •••
  • 9 czerwca 2023 o 7:48
    Świetny krem na noc
    Jaka jest moja cera: Wrażliwa, mieszana z tendencją do przetłuszczania się strefy T. Niedoskonałości pojawiają się sporadycznie i nie są uciążliwe. Na skórze widoczne są zaczerwienienia (naczynka) i rozszerzone pory. Czego oczekuje od produktu: Nawilżenia, wygładzenia bez wyprysków czy tak zwanej kaszki, która pojawia się u mnie na żuchwie kiedy kosmetyk nie pasuje. Opakowanie produktu: Ja mam szklany, ciężki słoiczek ale widziałam, że opakowania się zmieniły. Jaki jest: Krem posiada przyjemny, jak dla mnie ładny zapach, który nie jest w żaden sposób uciążliwy. Lekka, rzadka konsystencja sprawia, że w trakcie aplikacji pod opuszkami czuć jak otula skórę. Przy pierwszym spotkaniu z tym kremem myślałam, że nie będzie wystarczający jako odżywcza pielęgnacja na noc ale myliłam się. Jest naprawdę bardzo dobry. Używam go od 3 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Dodatkowo pod krem nakładam serum również tej marki. Co producent obiecuje: Wielozadaniowa kuracja nocna, której celem jest odmłodzenie, rewitalizacja i odbudowa skóry podczas snu. Kompleks silnych składników aktywnych w wysokich stężeniach zawartych w kremie ma za zadanie aktywować skórę do odnowy komórek, działać nawilżająco, ujędrniająco i przeciwtrądzikowo, podczas kiedy Ty śpisz. Jak stosowałam/używałam: Codziennie wieczorem na serum lub solo. Czy jestem zadowolona Oczywiście, że tak. Krem daje uczucie nawilżenia i nie podrażnia mojej cery. Nie wywołuje wyprysków a dodatkowo wygładza. Moje oczekiwania zostały spełnione. Cena 50 ml – 129 zł Dostępność Online.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • przyjemny zapach
    • nawilża
    • odżywia cerę
    • nie powoduje podrażnień
    • dobrze się wchłania
    • nie powoduje wyprysków/kaszki
    • wydajny
    Dinulka
    8 marca 2023 o 0:42
    Jaka szkoda...
    Krem bardzo mnie kusił, piękne, luksusowe opakowanie, do tego glass effect - ta konsystencja naprawdę jest wyjątkowa i potrafi zostawić rozświetlenie dając efekt wilgotnej skóry. To już wystarczające powody, by czuć się dopieszczoną podczas pielęgnacji, mało który kosmetyk dawał mi takie wrażenia :) Do tego obietnice cudownego składu. Bardzo chciałam, by mi przypadł do gustu, niestety nie udało się. Krem powodował u mnie powstawanie wyprysków (cera trądzikowa mimo wieku). Próbowałam go odstawiać, wprowadzać na nowo, sprawdzać czy to on jest winowajcą. Wychodzi na to, że faktycznie pogarszał mi cerę, zdarzyło się, że nawet i na dekolcie/ramionach. Niestety więcej do niego wrócę, a żałuję bardzo.

Zobacz także inne Kremy na noc