Topy do paznokci

Rival de Loop Ultra Gel Nail Color Żelowy lakier do paznokci

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

kaskaw8
    29 grudnia 2024 o 18:55
    Niezły, zwyczajny lakier
    Lakier, jakich wiele, ale nie mam większych zastrzeżeń. Używałam kilku kolorów, najbardziej do gustu przypadł mi odcień nude. Ten produkt nie jest w żadnym stopniu zaskakujący, niespotykany. Jest zwyczajny, lecz wyróżnia się pigmentacją. Już jedna warstwa naprawdę ładnie i solidnie kryje. Pędzelek jest dobry, nie robi większych mazaków, smug itd. Trwałość w porządku; na dobrze przygotowanym paznokciu potrafi wytrzymać całkiem długo (jak na zwykły lakier). Wydajność także okej, więc w połączeniu z ceną, która nie jest jakoś wysoka, daje to nam spoko produkt.
    Zalety:
    • Pigmentacja;
    • Kolory;
    • Wydajność.
    Wady:
    • Obiecywany połysk nie jest tak imponujący, jak sugeruje opis.
  • 16 lipca 2024 o 12:25
    Kolor 04 super ale sam lakier porażka
    Kupiłam ten lakier bo spodobał mi się bardzo ten kolorek, jest to pastelowy ciepły róż, w buteleczce pod światło widać maleńkie złote drobinki, które po pomalowaniu paznokci już widoczne nie są. Konsystencja lakieru gęsta, treściwa, pędzelek całkiem przyjemny, lakier przy jednej warstwie ma dość dobre krycie ale niestety robi smugi i są prześwity dlatego żeby mieć jednolity kolor muszą być 2 warstwy. Ogólnie trochę toporny w użytkowaniu. Trwałość to tak 2-3 dni i zaczyna odpryskiwac ale o dziwo ciężko go zmyć z paznokcia a zmywacz, który posiadam ze zmywaniem lakierów innych marek radzi sobie bez większych problemów. Kolor super jakość porażka. Połysk średni.
  • 29 stycznia 2024 o 21:17
    Dobrze kryje i jest trwały
    Bardzo ciekawy lubię go dlatego że ładnie kryje. Jest bardzo trwały. Gwarantuje mi najwyższą jakość koloru. Nie zamienię go już na żaden inny. Ma ładna zgrabna buteleczkę i bardzo wygodny pędzelek który zdecydowanie ułatwia aplikacje. Zużyłam już 2 i szybko biegnę do Rossmanna po następny!
    Zalety:
    • trwały
    • zapewnia intensywny kolor
  • 29 stycznia 2024 o 13:37
    tani i dobry
    Nie lubię być bardzo przywiązana do lakierów z tytułu wysokiej ceny- uważam, że im świeższe, tym lepiej działają. Zakupiłam na promocji w Rossmannie kilka sztuk tych lakierów- fiolet, szary, różowy- za mniej niż 5 zł każdy. Z racji, iż ostatnio bardzo szybko żyję, to zazwyczaj nakładam tylko 1 warstwę i maluję na nowo za jakieś 3 dni. Ten lakier w takich warunkach zdaje test: wysycha samodzielnie, bez wspomagania, pięknie się błyszczy i nawet przy wykonywaniu obowiązków domowych, trzyma się moich paznokci całkiem nieźle. W tym przedziale cenowym nie możemy oczekiwać więcej. Jestem z niego zadowolona.
    Wady:
    • Wysycha dość szybko sam
    • Kryje już 1 warstwa
    • błyszczy się bez nabłyszczacza
  • 4 października 2023 o 19:10
    Klasyczny lakier, ale średniak
    Kupiłam ten lakier w Rossmannie i nie był to zbyt udany zakup. Mam kolor ciemnopomarańczowy, wpadający w czerwień. Co do koloru to bardzo ładnie się prezentuje. Rival de Loop Ultra Gel to lakier, który nie jest wodnisty, a powiedziałabym, że jest raczej gęsty. Szeroki pędzelek pozwala na wygodną aplikację. Niestety czasami lakier się ciągnie i tworzy nieładne smugi. Poza tym na powierzchni paznokci tworzą się bąbelki powietrza, a to masakra. Wygląd manicure ratuję topem wykańczającym, który wygładza nierówności. Maluję nim paznokcie jeden raz i to wystarczy, bo dobrze kryje. Do jego zalet zaliczam fakt, że szybko schnie i nie trzeba czekać pół dnia w błogim lenistwie aż wyschnie. Generalnie to średniak i nie jest już w moich planach zakupowych.
    Zalety:
    • ładny kolor,
    • szybko schnie,
    • jest trwały,
    • wygodnie się aplikuje.
    Wady:
    • tworzy nieestetyczne smugi,
    • tworzy pęcherzyki powietrza

Zobacz także inne Topy do paznokci