Wody perfumowane damskie

Abercrombie & Fitch Away Woman EDP

• 28 stycznia 2025 o 19:50
    Elegancja, świeżość i unikalny design – zapach, który zachwyca na każdym etapie
    Abercrombie & Fitch Away to perfumy, które oczarowują już od pierwszego wąchania. Zapach jest świeży, owocowy, z subtelnym kwiatowym akcentem. Choć mogłyby być nieco trwalsze, ich lekka, rześka kompozycja sprawia, że idealnie nadają się na ciepłe dni, pozostawiając przyjemny ślad zapachu. Flakon zasługuje na osobne wyróżnienie – prosty, elegancki, z pięknie zaprojektowaną buteleczką, która świetnie prezentuje się na półce. Ciekawym elementem jest sposób zwalniania blokady psikania – wystarczy złożyć “rączkę” flakonu, co daje poczucie unikalności i sprawia, że używanie tych perfum staje się dodatkową przyjemnością. To zapach, który idealnie oddaje ducha marki – nowoczesny, lekki, ale pełen charakteru. Zdecydowanie warte wypróbowania!
    Zalety:
    • Piękny, świeży, owocowo-kwiatowy zapach.
    • Elegancki, prosty flakon.
    • Ciekawy sposób zwalniania blokady psikania.
    • Idealny na ciepłe dni.
    • Przyjemny ślad zapachu na skórze.
    • Nowoczesny i pełen charakteru.
    Wady:
    • Zapach mógłby być nieco trwalszy.
    • Może nie odpowiadać osobom preferującym intensywniejsze perfumy.
    Atejka
    8 października 2024 o 19:04
    Ciekawa pozycja na lato
    Nigdy nie przejdę obojętnie obok perfum od Abercrombie&Fitch i tak też było w tym przypadku. Zapach jest ciekawy, ale bardzo słodki, dlatego używam go głównie wiosną i latem. Trwałość nie jest zachwycająca, ale z połową dnia daje radę. Flakon wykonany porządnie i precyzyjnie.
    Zalety:
    • flakon
    Wady:
    • trwałość
  • 28 czerwca 2023 o 11:35
    Abercrombie & Fitch zaczyna iść w złym kierunku
    Znam kilka zapachów tej marki. Nie są to moi ulubieńcy, ale perfumy ogólnie są ok. Ostatnimi czasy jednak firma zaczyna wypuszczać na rynek zapachy, które pachną według mnie "tanio". I nie jest inaczej z Away. Trafił mi się w kalendarzu adwentowym z Douglas. Sama bym się na ten wypust nie zdecydowała. Perfumy niby poprawne, ale banalne. Trwałość i projekcja to śmiech na sali. Utrzymują się na mojej skórze może ponad godzinę. Nie żartuję. Także szkoda kasy. Zapach ogólnie zwyczajny. Jakieś kwiatki z owocami podane na delikatnie słodkiej bazie. Zużyłam te 10ml do pracy. Nie polecam. Znam jeszcze tańsze marki od tej, a perfumy są dużo lepszej jakości i można znaleźć coś oryginalnego. Tu mamy zwyczajny banał.
  • 20 maja 2023 o 11:51
    Fajne na dzień
    Zapach świeży owocowo kwiatowy. Fajny, lekki i nie duszący. Używałam go w dzień gdy wyskakiwałam na zakupy. Nie jest jakiś super trwały, ale na kilka godzin wystarczy. Kobiecy trochę elegancki zapach. Flakon świetnie prezentują się na półce. Złote dodatki przypominają drogie perfumy.