Toniki i hydrolaty

Nacomi NEXT LEVEL Tonik oczyszczający do twarzy 100ml NAC-NXL-0033
Nacomi Next Level

saajko
    18 października 2024 o 10:16
    jest ok, ale mogłoby go nie być
    Uważam, że działanie produktu jest naprawdę w porządku. Zaobserwowałam oczyszczenie skóry, wyrównanie kolorytu oraz wpływ na pojawiające się niedoskonałości. Nie przekonuje mnie jednak forma produktu. Konieczność nakładania toniku dłońmi na twarz nie przemawia do mnie. Także produkt kupiłam, zużyłam, ale nie będzie mi go brakować i nie wydaje mi się, żebym zauważyła jakieś braki w swojej pielęgnacji po zaprzestaniu jego stosowania.
    wikaat
    25 lipca 2024 o 10:01
    polecam
    nie używam go do twarzy, więc się na ten temat nie wypowiem, ale.. przetestowałam go na pryszcze, które lubią mi się pojawiać na pośladkach i działa ten toner bosssssko. używam go wówczas gdy dobrze oczyszczę skórę, wypeelinguję i po osuszeniu jej nakładam płyn na skórę i czekać aż się wchłonie. jest lekko lepkie wykończenie, ale za to po kilku dniach nie mam pryszczy na pośladkach, co mnie super cieszy. tak samo dobrze się sprawia na ramionach i plecach.
  • 25 czerwca 2023 o 14:00
    Do niczego
    Straszny bubel niestety. A tak lubię te serię Next lvl. Nie dość że opakowania jest okropnie tandetne - plujące, zacinające się i ostatecznie zepsute po kilkunastu użyciach, to nie da się go otworzyć żeby sobie gdzieś produkt przelać. Tonik jak mówiłam pluje i to pianą . Jest tam tyle substancji pianotwórczych że jestem to wręcz nieprzyjemne. Mam wrażenie że nakładam coś co powinnam zmyć. Poza tym nieprzyjemnym uczuciem tonik nie robi nic. Zero złuszczania czy choćby lekkiego obkurczenia porów. Twarz po użyciu jest lekko lepka a jednocześnie podsuszoną. Fatalny produkt i nie sądzę żeby jakąkolwiek cera była z niego wybitnie zadowolona.
  • 23 listopada 2022 o 11:54
    Nacomi, Next Lvl, Purifying Face Toner
    Tonik zakupiłam w jednej z drogerii. Jestem posiadaczką cery mieszanej, z dużą ilością zaskórników i rozszerzonych porów. Tonik sprawdził się u mnie świetnie. Przyznaję że obawiałam się czy nie będzie bardzo przesuszał, ale nie. Przez pierwsze 2-3 dni odczuwałam delikatne ściąganie skóry, później problem już nie wystąpił. Tonik ładnie oczyszcza, zwęża delikatnie pory i sprawia, że moja cera się nie błyszczy - za to duży plus. Nie zauważyłam jakieś wielkiej zmiany jeśli chodzi o zmniejszenie ilości zaskórników, nie powstały też jednak żadne nowe - co też jest sporym plusem. Dodatkowo skóra faktycznie jest bardziej elastyczna i miękka. Ogólnie po toniku stosuję kremy nawilżające. Jeśli chodzi o opakowanie to jest ono całkiem wygodne, mieści się w kosmetyczce bez problemu. Samo dozowanie może być lekko problematyczne - ja używam płatka kosmetycznego, na niego psikam tonikiem i później przemywam twarz. Przy takim użyciu tonik jest dla mnie bardzo wydajny.
    Zalety:
    • Ładnie ściąga rozszerzone pory
    • Wydajny
    • Nie przesusza skóry