Serum do twarzy

Isana Hyaluron Intense, Aktiv Serum Serum do twarzy

Shazney
    31 stycznia 2025 o 20:05
    Świetny skład, średni efekt, lepkie wykończenie
    Bardzo lubię sera z kwasem hialuronowym. Składnik ten jest świetnym transporterem dla innych substancji aktywnych, przez co ubogaca naszą pielęgnację. Z ciekawością więc sięgnęłam po taki produkt z Isany, ze względu na jego czysty skład oraz niską cenę. Hyaluron Intense zostało zamknięte w szklanej butelce z zakraplaczem, z której pod koniec ciężko jest wydobyć ostatki produktu. Ma mętną, żelową formułę oraz lekki, przyjemny zapach. Niestety, serum pozostawia bardzo, bardzo, bardzo lepkie wykończenie, co jest dla mnie nie do przejścia nawet w nocnej rutynie. Nakładałam je zawsze na mocno zwilżoną od toniku skórę, a produkt i tak nie chciał się ładnie wchłonąć. I jest to jedyny powód, dla którego nie zakupię tego serum ponownie. Nie zauważyłam też, aby produkt zrewolucjonizował moją pielęgnację. Nie zwiększył drastycznie nawilżenia, napięcia, nie zredukował też drobnych zmarszczek, jak obiecywał producent. Zużyłam jedno opakowanie, może powinnam więcej, tego nie wiem. Produkt ma naprawdę świetny skład, warto więc go przetestować, tym bardziej, że cena jest bardzo atrakcyjna. Być może na innej skórze lepiej się sprawdzi.
  • 14 września 2024 o 21:09
    Dobry
    Serum jest troszkę gęste ale i tak ładnie się rozprowadza na twarzy. Dzięki pompce łatwo można dostosować ilość. Produkt bardzo wydajny, o lekkim przyjemnym zapachu. Świetnie nawilża skórę. Ładnie współpracuje z innymi kosmetykami np. Kremem. Nie podrażnia. Łatwo dostępny i dość często jest na promocji. Produkt bardzo fajny
  • 6 czerwca 2024 o 14:08
    Dobre serum do masażu twarzy
    Serum ma działanie nawilżające. Jak dla mnie, to trochę zbyt mocno się klei, ale całkiem szybko się wchłania. Głównie stosuję je jako poślizg do masażu twarzy i w tym sprawdza się świetnie. Ma bardzo wodnistą konsystencję (coś jak śluz ślimaka). Zapach mi nie przeszkadza, powiedziałabym, że jest raczej mało wyczuwalny. Opakowanie z pipetą jest OK, ale mnie takie pipety nie zachwycają. Wolę bardziej higieniczne opakowania np. z pompką. Butelka jest szklana i całkiem pojemna. Nadaje się do codziennego stosowania, ale chyba lepsze zastosowanie ma jako "poślizg" do masażu itp.
    Zalety:
    • nawilża
    • szybko się wchłania
    • bezbarwny
    Wady:
    • trochę się klei
    • czasem ciężko go nabrać pipetą
  • 4 kwietnia 2024 o 10:42
    Za bardzo się klei
    Cena jest niska, dostępność wysoka. Ciekawa pompka w zakrętce. Próbowałam się do niego przekonać, ale za bardzo się lepi. Pachnie dość mocno, jeśli to komuś przeszkadza.
    Zalety:
    • Opakowanie, cena, dostępność, pompka.
    Wady:
    • Lepienie się, mocny zapach.
    Milka05
    27 lutego 2024 o 18:32
    Fajny pod dermaroller
    Szukałam hialuronowego serum o żelowej konsystencji, które mogłabym stosować przy zabiegach dermorollerem. Serum jest całkiem przyzwoite.Dobrze rozprowadza się na skórze. Ma fajną konsystencję i dobrze się go dozuje, dzięki pompce. Używam go jako „poślizg” dla rollera, a po zabiegu zostawiam na twarzy. Skóra dobrze na niego reaguje. Mam wrażenie, że wycisza i koi ją po zabiegu.Nie podrażnia, jest praktycznie bezzapachowy. Nie wiem czy to kwestia tego, że do zabiegu nakładam dość sporą warstwę serum, ale strasznie się ono lepi. To właściwie jedyny jego minus.
    • dozowanie
    • nie podrażnia
    Wady:
    • po użyciu skóra się lepi
    • wydajność ( ale może dlatego, że używam do zabiegów)

Zobacz także inne Serum do twarzy