Tusze do rzęs

Essence Another Volume Mascara... Just Better! Tusz do rzęs

• 10 grudnia 2023 o 19:16
    Ładnie tuszuje, ale okropnie odbija się na powiekach :(
    Jedna warstwa tuszu delikatnie podkreśla spojrzenie, a dopiero 2 czy 3 robią wrażenie. Szczoteczką przyjemnie się manewruje podczas malowania, tusz dobrze się zmywa, ale mam jedno ogromne ale, przez które szybko się z nim pożegnałam... Okropnie odbija się na powiekach podczas malowania! Zamiast szybko wytuszowanych rzęs musiałam spędzić kilka kolejnych minut na zmyciu go z powiek :(
  • 5 grudnia 2023 o 17:38
    Całkiem przyzwoita maskara w dobrej cenie
    Maskara pozytywnie mnie zaskoczyła. Jest naprawdę OK - nie ma problemu z manewrowaniem szczoteczką, tusz jest na tyle rzadki, że nie zbryla się, a dobrze rozprowadza. Nieźle rozczesuje rzęsy, nie skleja ich, nie robi pajęczych nóżek. Kolor - dobrze napigmentowana czerń. Po jednej aplikacji nie ma tu efektu wow, jeśli chodzi o objętość, ale nakładając 2-3 warstwy zyskujemy już całkiem wieczorowy look. Nie osypuje się, nie odbija na powiece. Opakowanie całej serii to rzecz gustu, ale jak dla mnie: potwornie szpetne. Masywne, obłe, duże... Ani to ładne, ani ergonomiczne (zajmuje dużo miejsca w kosmetyczce).
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Tusze do rzęs