Bazy pod makijaż

Lirene Dermoprogram Photo Beauty 3in1, Baza wyrównująca koloryt skóry

• 19 czerwca 2024 o 17:28
    Są lepsze bazy
    Nie jest to pierwsza baza, której używam ale zdecydowanie nie kupię jej po raz kolejny. Skuszona wyrównaniem kolorytu skóry postanowiłam ją przetestować, ale ku mojemu zaskoczeniu twarz bez niej wyglada tak samo jak z nią. Jeżeli chodzi o kwestie użytkowania trzeba odczekać po jej aplikacji, bo lubi rolować podkład. Nie zauważyłam żadnych pozytywnych aspektów po jej stosowaniu.
    Zalety:
    Wady:
    • nie wyrównuje kolorytu skóry,
    • trudno dostępna stacjonarnie,
    • po zbyt szybkim nałożeniu podkładu roluje go
  • 14 lipca 2022 o 10:16
    Niweluje zaczerwienienia
    Baza Photo Beauty 3w1 - wyrównanie koloru skóry, wygładzenie oraz ukrycie niedoskonałości dzięki zawartości zielonego pigmentu Po pierwsze wygładzającą bazą pod podkład, po drugie pielęgnującym, peptydowo-ceramidowym serum przeciwzmarszczkowym a po trzecie ma przedłużać trwałość makijażu. *baza zamknięta są w miękkiej, wygodnej tubce z dziubkiem, można bez problemu wydobyć odpowiednią ilość *pojemność to aż 30ml *zapach jest świeży, przyjemny, delikatny *konsystencja jest gęsta ale aksamitna, dobrze się rozprowadza po natychmiast dając widoczne wygładzenie. Skóra jest miękka, widoczność porów zmniejszona. Dodatkowo zielony pigmentem zmniejsza widoczność zaczerwienień *baza szybko się wchłaniają, nie zostawiają tłustej warstwy *fajne połączenie pielęgnacji i makijażu *i nie zauważyłam zapychania skóry *nie podrażniają, nie powodują pieczenia oczu *. Podkład nałożony na bazę wygląda lepiej, bardziej gładko. Mam wrażenie, że lepiej się aplikuje. Dodatkowo jest trwalszy - mniej się ściera, a ja potrzebuję mniej poprawek w ciągu dnia
  • 9 lipca 2022 o 12:56
    dobry sredniak
    Nie jest to zly produkt, ale nie jest tez jakis super rewelacyjny. Zacznę od najważniejszej rzeczy - tak, niweluje zaczerwienienia. Podkład dobrze się na niej rozprowadza i nie przebija ta zieleń. Jeśli chodzi o przedłużanie trwałości makijażu to tutaj dobrze sobie radzi. Niestety większych zaczerwienień nie ukryje do końca. Mimo to jestem z niej zadowolona