Kremy uniwersalne

FaceBoom Skin Harmony, Rozpieszczająco-nawilżający krem do twarzy `Czarujący adorator`

• 4 lutego 2025 o 7:47
    Średniaczek
    Krem zakupiłam w jednej z drogerii stacjonarnych. Zdecydowałam się na niego bo wtedy w sklepie bardzo mnie zaciekawił tym bardziej że słyszałam same dobre opinie na temat tej serii. Krem znajduje się z szklanym, ciemny słoiczku. Sam krem jest koloru lekko beżowego o dość mocno wyczuwalnym waniliowym zapachu. Konstatacja jest bardzo kremowa, nie za rzadka, nie za gęsta. Kremu używałam rano i wieczorem pod krem nakładałam odpowiednie serum wraz z tonikiem. Jak przy pielęgnacji porannej w miarę się sprawdzał i całkiem ładnie łączył się z filtrem i makijażem tak w pielęgnacji wieczornej już mi nie wystarczał. Mam skórę suchą w kierunku normalnej i momentami wrażliwą. Niestety ale po aplikacji tego produktu wieczorem odczuwałam lekkie ściągnięcie, musiałam dołożyć drugą warstwę kremu przez co skończył się szybko. Generalnie nie jest to zły produkt, na potrzeby niektórych z nas będzie idealny. Ja jednak mam swoich innych ulubieńców i do tego kremu już nie wrócę.
  • 4 października 2024 o 13:55
    Jak dla mnie całkiem fajny krem na co dzień.
    Krem zamknięty jest w szklanym słoiczku. Ma delikatnie beżowy kolor i bardzo przyjemną, lekką konsystencję. Bez problemu się rozsmarowuje, szybko się wchłania i pozostawia skórę naprawdę bardzo przyjemną w dotyku. Nie zostawia po sobie tłustej warstwy, której bardzo nie lubię. Po używaniu go czuć, że skóra jest nawilżona, przyjemna w dotyku, bardziej promienna. Nie zauważyłam złego wpływu kremu na moją cerę. Jak dla mnie całkiem fajny krem na co dzień.
    Jumin
    11 lutego 2024 o 15:02
    wanilia
    średnio nawilża, trzeba wspomóc sobie tonikiem i serum, bo inaczej czuć niedosyt w skórze. nawilża tak jakby tylko powierzchniowo. ja mam cerę mieszaną z suchymi policzkami, więc krem bardziej się nada dla cery tłustej. szybko się wchłania, nie pozostawia tłustej warstwy i nie zapycha. makijaż na nim szczególnie bardzo ładnie wygląda! nie podrażnia i nie szczypie, łagodzi. pachnie wanilią, która na początku mi się nie podobała, ale do niej przywykłam. mleczny tonik z tej samej serii pachnie nieco lepiej, bardziej słodko, razem dobrze współgrają. dłonie później słodką wanilią pachną, możliwe że tak samo jak i nasza twarz haha
    Wady:
    • średnie nawilżenie
    • opakowanie w słoiczku
  • 18 września 2023 o 22:06
    Spełnia swoją rolę
    Mam skórę atopową, wrażliwą, skłonną do trądziku, a ten krem ją nawilżał, zostawiał miękką i nie zapychał. Używałam go na dzień i byłam zadowolona, pod makijaż również dawał radę, nie miałam z nim nigdy żadnych problemów. Czy jest cudowny? Ciężko określić, jednak nie znalazłam niczego lepszego, co by mnie nie zapchało, dlatego na pewno kupię kolejne opakowanie. Na pewno warto dodać do tego jakieś serum, na wieczór dodatkowo jakiś olej. Problemem jest jednak dostępność w Rossmannie, ponieważ nigdy nie mogę na niego trafić.
    Zalety:
    • nawilżenie
    • nie zapycha
    • nie podrażnia
    • nie uczula
  • 23 maja 2023 o 12:17
    Szału nie ma :/
    Krem dostałam w zestawie z balsamem. Moja cera jest sucha i potrzebuje konkretnego nawilżenia i regeneracji. Nie zrobi krzywdy. Nie zapycha , ale też nie nawilża wystarczająco. Zapach dość mocny i wyczuwalny, lekko waniliowy (taki słodki). Mieszałam go z olejkiem bo inaczej miałam poczucie spiętej skóry. Kremik "taki se"
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • małe nawilżenie
    • Mocny zapach