Maski do włosów

Sielanka Maska i odżywka 2w1 do włosów przetłuszczających się

Sielanka Kraina mlekiem i miodem płynąca

• 17 września 2023 o 9:55
    Miodowe wygładzenie
    To świetna odżywka i maska w jednym, chociaż moim zdaniem bardziej zasługuje na miano maski (jest naprawdę gęsta i zbita). Skład tego produktu jest całkiem dobry, ponieważ zawiera emolienty i humektanty. Cudownie dociążała i wygładzała moje włosy. Daje mi efekt jak po prostownicy idealnie gładkich włosów. Włosy po wyschnięci są miękkie i gładkie. Co do samego składu na początku znajdziemy emolienty i humektanty. Behentrimonium Methosulfate - emolient, alkohol cetylowy - substancja nawilżająca, gliceryna - substancja nawilżająca, olej ze słodkich migdałów -emolient. Poza tym jest naprawdę wile ciekawych ekstraktów więc jak na taką cenę (na promocji można dostać ja nawet za około 7złoty) jest to naprawdę ciekawy skład Nie zgodzę się jednak z tym co pisze producent na opakowaniu jakoby włosy miały uzyskać objętość, wręcz przeciwnie ta odżywka dociąża i wygładza włosy. Zgodzę się jednak z tym że ułatwia rozczesywanie. Zapach typowej odżywki - dość zwyczajny i delikatnie słodki.
    Zalety:
    • działanie - wygładzenie i dociążenie
    • skład
    • zapach - przyjemny niezbyt intensywny
    Wady:
    • dla delikatnych włosów ten produkt może być "za ciężki"
    OLGAR92
    15 września 2023 o 10:15
    Lubię tą odżywkę
    Kupiłam tą odżywkę na jakiejś promocji w Hebe i już po pierwszym użyciu przypadła mi do gustu. Jest dość zbita i pięknie pachnie . Rozprowadza się ja na włosach bardzo łatwo i przyjemnie . Po spłukaniu odżywki włosy są miękkie łatwo się rozczesują . Po wysuszeniu włosy nie piszą się są takie lekkie i pięknie błyszczą. Zapach na włosach utrzymuje się dość długo. Naprawdę fajna odżywka w dobrej cenie
    Ganette
    3 czerwca 2023 o 10:37
    Fajna...
    Odżywkę kupiłam razem z szampanem tej samej serii, trafiłam na promocję w hebe więc wzięłam z myślą o nastoletniej córce której włosy ostatnio bardzo się przetluszczają A że są bardzo długie o gęste bardzo ciężko po myciu je rozczesac. Odżywka zamknięta w słoiczku, wygodnie się jej używa. Ma konsystencję dość kremową, ale nie spływa z włosów. Włosy po umyciu szamponem z tej samej serii i po nałożeniu odżywki fajnie się rozczesują, są miękkie i błyszczące, dodatkowo pięknie pachną. Nie powoduje obciążenia włosów, przynajmniej u nas, nakładamy od połowy włosów do końcówek, wystarczy niewielka ilość żeby ładnie pokryć całe włosy. Polecam serdecznie.
  • 27 stycznia 2023 o 9:42
    Nie dla moich włosów
    Mam włosy cienkie i łamliwe, przetłuszczające się i wiotkie, z tendencją do puszenia. Odżywkę zakupiłam zachęcona składem i ceną. Odżywka ma zbitą konsystencję i słodki zapach. Nie wygładza moich włosów natychmiast, muszę ją potrzymać dłuższy czas, żebym mogła rozczesać palcami mokre włosy bez problemu. Po wyschnięciu włosy nie wyglądają najlepiej. Są jakby suche i spuszone. Wyglądają matowo i brzydko. Więcej nie kupię.
  • 25 października 2022 o 0:25
    Czwórka z plusem
    Odżywka (HE) zamknięta w małym poręcznym plastikowym słoiczku. Ma konsystencję mleczko-budyniu, może u niektórych delikatnie spływać z włosów. Wydajność poprawna. Bardzo przyjemny zapach, kojarzy mi się z zapachem kremu nivea dla dzieci i zapachem serii kozie mleko z ziaji. Włosy po niej łatwo rozczesujące się oraz sypkie - mam średniopory. Nie rozumiem przeznaczenia ''do włosów przetłuszczających się'', skoro przetłuszczanie ma miejsce na skórze głowy, na którą jak wiadomo masek i odżywek nie kładziemy :) Uważam, że jest ona w porządku, choć brakuje mi w niej ,,czegoś'', możliwe że do niej wrócę, choć dalej będę szukać produktu idealnego.
    Zalety:
    • Skład
    • Poręczność opakowania
    • Sypie włosy po zastosowaniu
    Wady:
    • Czasami spływa