Serum do twarzy

Eveline Cosmetics Face Therapy Professional, Serum Shot, Serum nawilżające z 2% kwasem hialuronowym, trehalozą i witaminą B5

Eveline
Serum Shot Kuracja z 2% kwasu hialuronowego na twarz, szyję i dekolt
Eveline Serum Shot 2% Kwas Hialuronowy Serum Nawilżające 30ml
notino.pl
Eveline Cosmetics Serum Shot Kuracja nawilżająca, 2% kwas hialuronowy 30.0 ml
Eveline Serum Shot Kuracja 2% kwas hialuronowy na twarz, szyję i dekolt 30 ml

• 9 lutego 2025 o 20:07
    działanie super, ale sie roluje
    Niestety kupiony w celu uzywania go pod makijaż rano, ale okazuje sie że strasznie sie na mnie roluje, probowalam na mokra twarz nakladac, z rozna pielegnacja w duecie ale nic nie dziala :(( dobrze nawilza i generalnie super, nie pasuje mi do pielęgnacji wieczornej wiec uzywam na dłonie i tez fajnie sie sprawdza, wygladza, nawilza, mimo wszystko polecam sprobowac!!
    Zalety:
    • działanie generalnie
    • nie podraznia
    • wydajny (uzytek na dlonie)
    Wady:
    • roluje sie strasznie pod makijazem
  • 19 stycznia 2025 o 9:27
    Serum nawilżające z 2% kwasem hialuronowym, trehalozą i witaminą B5
    Serum poleciła mi koleżanka ponieważ szukałam serum, które odpowiednio nawilży moją twarz a nie spowoduje tłustej tafli. Serum okazało się genialne, bardzo dobrze nawilża, po jakimś czasie stosowania twarz stała się gładka i miękka. Produkt testowany dermatologicznie.
    • Dobre nawilżenie
    piccess
    22 grudnia 2024 o 12:26
    Bardzo dobrze nawilża i szybko się wchłania
    To serum poleciła mi koleżanka. Miałam problem z ścieraniem się makijażu po kilku godzinach, a mojej skórze brakowało nawilżenia. W rozmowie powiedziała mi, że odkąd używa tego serum problem z ścierającym makijażem się rozwiązał, a poza tym skórę ma gładką jak pupa niemowlaka. Akurat była w Rossmanie i okazało się, że to serum jest w promocyjnej cenie - ok 20zł. Postanowiłam wypróbować. Jaka zatem jest moja opinia na temat tego kosmetyku? To bardzo dobry produkt!! Największym zaskoczeniem dla mnie była jego formuła. Serum ma żelową konsystencję, lekko lepką. Wystarczą 2 krople nałożone za pomocą pipetki aby rozsmarować serum na twarzy. Dosłownie po 3 sekundach od aplikacji, serum wchłania się! Nie pozostawia tłustego, lepkiego, ani błyszczącego filmu. Wow! Tego się obawiałam, że będzie zostawiał film lub będzie po dłuższym czasem za ciężki. Nic bardziej mylnego. Zatem w tej kwestii wielki plus. Zgodnie z rekomendacją producenta, po wchłonięciu się serum należy zastosować krem nawilżający. Tak też robiłam. Nie zauważyłam, aby skóra była przesuszona czy ściągnięta. Po ok 3 tygodniach regularnego stosowania (rano i wieczór) zauważyłam, żę moja cera stałą się miękka i miłą w dotyku. Nakładanie podkładu stało się dużo prostsze - podkład dosłownie zsuwa się po cerze. A co z jego trwałością? Otóż muszę przyznać, że rzeczywiście trwałość makijażu jest wydłużona. Podkład nie ściera się tak szybko i tak mocno! Kolejny wielki plus. Opakowanie jest niewielkie i poręczne. Buteleczkę wygodnie trzyma się w dłoni, otwarcie bezproblemowe z pipetką, która do tej pory się nie zapchała ani razu (stosuję drugie opakowanie tego serum). Szata graficzna minimalistyczna, bez przesadnych kolorów czy rozmiarów czcionek co dla mnie plus. Podsumowując- bardzo dobre serum. Przy regularnym stosowaniu wygładza cerę i nawilża ją. Nie przesuszył mojej skóry, nie podrażnił. Polecam!
  • 4 grudnia 2024 o 21:17
    Serum warte każdej złotówki
    Używam tego serum przy odbudowie bariery hydrolipidowej, codziennie rano i wieczorem po dwie krople. Świetnie nadaje się pod makijaż, jako jeden z etapów pielęgnacji porannej. Nie podrażnia mojej wrażliwej i reaktywnej cery. Pomógł mi w ukojenia i wyciszeniu skóry twarzy. Polecam go szczególnie osobom z wrażliwa skórą twarzy.
    Zalety:
    • Koi podrażnioną skórę
    • Jest tani
    • Dobrze nawilża
    • Świetny jako jeden z etapów pielęgnacji
    • Nadaje się pod makijaż
    • Jest wydajny
    Berry18
    25 listopada 2024 o 13:10
    Bardzo nawilżający
    Serum Shot 2% nawilżające od Eveline Cosmetics to produkt, który zdobył popularność dzięki swojej skuteczności w nawilżaniu i poprawianiu kondycji skóry. Jest to lekkie serum, które szybko się wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu, co sprawia, że jest idealne do stosowania zarówno rano, jak i wieczorem, jako baza pod makijaż. Głównym składnikiem serum jest kwas hialuronowy, który jest znany ze swoich właściwości nawilżających i zatrzymujących wodę w skórze. Dzięki 2% stężeniu kwasu hialuronowego serum skutecznie nawilża skórę, nadając jej gładkość i elastyczność. Skóra po jego użyciu staje się wyraźnie miękka i nawilżona, a uczucie suchości zostaje zniwelowane. Konsystencja serum jest bardzo lekka, przez co łatwo się aplikuje i wchłania, nie powodując uczucia obciążenia skóry. Opakowanie w postaci pipetki zapewnia wygodną aplikację, co pozwala na precyzyjne dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Co więcej, serum ma również właściwości wygładzające, co może być zauważalne po dłuższym stosowaniu — skóra staje się bardziej promienna i zyskuje zdrowy wygląd. Warto również dodać, że produkt jest odpowiedni do różnych typów cery, w tym cery suchej, odwodnionej czy wrażliwej. Wysoka jakość za przystępną cenę sprawia, że Serum Shot 2% nawilżające od Eveline Cosmetics to dobry wybór dla osób szukających skutecznego, codziennego nawilżenia. Podsumowując, serum to doskonała opcja dla osób szukających prostego i efektywnego produktu nawilżającego, który dobrze współpracuje z innymi kosmetykami i daje szybkie, widoczne rezultaty.