Odżywki do włosów

Hair Expert Regeneracja, Spray do włosów 8w1 z keratyną roślinną i D-pantenolem

• 25 września 2023 o 9:35
    nie
    włosy wygładzone są tylko po spryskaniu ich bardzo dużą ilością sprayu. Niestety po jakimś czasie preparat przestaje działać, trzeba spryskać ponownie żeby nie elektryzowały się włosy, ale wtedy włosy robią się tłuste, przeciążone i wyglądają jak nieumyte. Problem elektryzowania się zostaje. Preparat nie eliminuje szorstkości włosów.
    Zalety:
    • roślina keratyna
    Wady:
    • produkt słaby jak na moje włosy; chropowate i elektryzujące się.
  • 14 maja 2023 o 20:25
    Nie obciąża i pięknie wygładza
    Moje włosy są cienkie i delikatne, łatwo je obciążyć ale lubię odżywki bez spłukiwania. Spray zamknięty w buteleczce z atomizerem - podoba mi się bo rozpyla delikatną mgiełkę. W składzie zawiera roślinną keratynę i d-panthenol. Ma ładny, kwiatowy zapach. Produkt ma lekką formułę, Używałam jej po umyciu na jeszcze mokre włosy. Przyznam, że nie stosowałam się do zaleceń do do aplikacji tylko jak mi pasowało często nakładając dużo więcej. Co mi się spodobało to brak obciążenia nawet przy takich ilościach. Włosy stawały się wyraźnie bardziej gładkie, błyszczące. Zauważyłam, że odżywka ułatwiała też rozczesywanie włosów. Jeśli lubicie odżywki bez spłukiwania i szukacie czegoś z proteinkami to warto się nią zainteresować. Można ją kupić w Rossmannie za coś koło 20 zł - biorąc pod uwagę działanie i wydajność to bardzo dobra cena. Z chęcią do niej wrócę.
    Zalety:
    • Nie obciąża włosów
    • Lekka formuła
    • Działanie
    Kopper1
    8 grudnia 2022 o 12:16
    pięknie rozczesuje po myciu
    Używam linii Hair Expert zielonej i różowej na przemian od kilku miesięcy. Mam włosy zniszczone /rozjaśniany blond/ i cienkie, z tendencją do przetłuszczania się od skóry głowy. Ten spray bardzo fajnie rozczesuje i nawilża włosy po myciu. Stosuję kilka psiknięć po spłukaniu odżwyki /maska akurat dla mnie jest za ciężka/. Dawno nie miałam takiego efektu. Nie mam naleśnika, ładnie odbite od skóry włosy. Mój ulubieniec
    Zalety:
    • stosunek jakości do ceny
  • 4 października 2022 o 20:14
    Fajny, chociaż spodziewałam się czegoś Wow
    Zakupiłam go po przeczytaniu pochlebnych opinii na internecie. FORMA Aplikacji: Jak sama nazwa mówi, sprey w plastikowej butelce. Nakładamy na całą długość, zarówno na mokre jak i suche włosy. Ja nakładam zaraz po myciu na mokre ale zdarza się rowniez pomiędzy myciami na suche. Sprey zgodnie z obietnicami producenta nie obciąża włosów. Jest bardzo wydajny. Zapach przyjemny nie za mocny. Włosy po spryskaniu lepiej się rozczesują, nie elektryzują się. Nie zauważyłam połysku. Po miesiącu regularnego użytkowania nie zauważyłam również żeby w wyjątkowy sposób stały się mocniejsze. Cena regularna 25 zł. Myślę że dość zawyzona jak na efekty.
    Zalety:
    • Zapach,
    • Nie obciąża włosów,
    Wady:
    • Nie widzę spektakularnych efektow