Odżywki do włosów

Stars from the stars Odżywka emolientowa `Emollient Planet`

Stars from the Stars Emolientowa Odżywka do Włosów 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 60 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 28 marca 2025 o 12:46
    Kupiłabym ponownie!
    Genialna odżywka emolientowa - pięknie wygładza włosy, ułatwia ich rozczesywanie i ładnie je dociąża. Jestem posiadaczką włosów niskoporowatych i sprawdza się u mnie super! Duży plus za ładny, słodki zapach, który potem przez jakiś czasu utrzymuje się na włosach oraz za naturalne i wegańskie składniki.
    BorIza
    3 marca 2025 o 19:32
    Moje pierwsze i ostatnie opakowanie.
    Odżywkę kupiłam, bo zawsze lubię próbować odżywki, których jeszcze nie sprawdzałam :). Ten kosmetyk nie okazał się perełką. Jej działanie jest przeciętne tzn. Nie odbiega działaniem od innych kosmetyków. Średnio dociąża moje włosy, ale moje włosy to sztuka dociążyć, bo chcą się kręcić, a im nie pozwalam. Po odżywce używam sporo silikonu na włosy. Wydajność średnia, ale odżywka ma idealną dla mnie konsystencję, wygląd opakowania jak u wielu innych producentów. Nie mam się do czego przyczepić. Nie kupię jej ponownie ze względu na zapach. No nie, dla mnie jest okropny. Wiem, że to kwestia gustu, ale mam długie włosy i potem męczę się z tym zapachem, bo dosyć długo się utrzymuje.
    Mvrtwv
    20 lutego 2025 o 17:36
    Ta odżywka to prawdziwy ratunek dla moich średnioporowatych włosów!
    Doskonale wygładza i dociąża włosy, dzięki czemu nie puszą się i wyglądają zdrowo. Po każdym użyciu są miękkie, sypkie i przyjemnie błyszczące. Ma gęstą, kremową konsystencję, która dobrze rozprowadza się na pasmach, a jej delikatny zapach nie jest przytłaczający. Świetnie sprawdza się jako domknięcie pielęgnacji – nie potrzeba jej dużo, żeby uzyskać efekt ujarzmionych, gładkich włosów.. Duży plus za to, że często można ją kupić na promocji. Jeśli masz problem z puszeniem i szukasz skutecznej emolientowej odżywki, to zdecydowanie warto ją wypróbować!
    Zalety:
    • wygładza
    • wydajna
    Catit_
    2 października 2024 o 22:26
    Jestem na nie
    Jestem posiadaczką włosów średnioporowatych w kierunku nisko, z dużą ilością baby hair, które muszę dociążać, dlatego odżywki emolientowe są tymi, które stosuję najczęściej. Do tej pory najczęściej używałam Irysa Anwen i miałam nadzieję na znalezienie czegoś tańszego o równie dobrym składzie. Niestety zawiodłam się, ta odżywka zwyczajnie nie radzi sobie z dociążeniem moich włosów, nadal się puszą i elektryzują, a naprawdę nie potrzebują zbyt wiele. Być może powoduje to fakt, że oleje w niej zawarte dostawane są bardziej do włosów wysokoporowatych. Włosy średnioporowate i wysokoporowate mimo wszystko różnią się i mają trochę inne potrzeby i inne oleje zalecane są do ich pielęgnacji. Tutaj producent reklamuje odżywkę jako właściwą zarówno do włosów średnio- jak i wysokoporowatych i z tym bym się kłóciła, bo u mnie się nie sprawdza tak jak powinien sprawdzać się emolient. Owszem ułatwia rozczesywanie i trochę wygładza, ale nie na tyle, ile oczekuję po odżywce emolientowej. Średnio podoba mi się jej sztuczny słodki zapach, szata graficzna całkiem ok, wyróżnia się, choć nie do końca jest to moja estetyka. Cena/skład ok, ale mimo wszystko wolę dopłacić do Anwen, bo jest to kosmetyk bardziej kompletny o nie muszę dodatkowo odciążać włosów, a stosując SftS niestety musiałam używać dodatkowo czegoś bez spłukiwania, aby włosy nie odstawały. Na zdecydowany minus wydajność.
  • 19 września 2024 o 17:40
    Mój hit!
    Zużyłam już co najmniej kilkanaście opakowań. Zawsze do niej wracam z podkulonym ogonem jak najdzie mnie ochota na zdradę i testowanie nowości, co po prostu uwielbiam robić. Dociąża, nawilża, odżywia, włosy się nie puszą, wyglądają pięknie, niczym tafla, wspaniały zapach, który utrzymuje się na włosach, często jest w promocji. Nie zauważam żadnych minusów. Mam zawsze co najmniej dwa opakowania w zapasie. Polecam całym serduszkiem.
    Zalety:
    • odżywienie
    • nawilżenie
    • dociążenie
    • brak puszenia, ujarzmienie
    Wady:
    • BRAK!