Peelingi do twarzy

Labside Fruit Acid Peel Peeling do twarzy

• 16 lutego 2025 o 14:52
    Zbyt wydajny
    Jest to jeden z najlepszych peelingów do cer wrażliwych, podrażnionych i reagujących buntem jakich kiedykolwiek używałam. Poprzedniczki opisały już plusy- zgdzadzam się ze wszystkimi. Peeling nie podrażnia, sprawia że skora jest miękka w dotyku, bardziej promienna. Jedną gwiazdkę obejmuję za PAO- w ciągu 3 miesięcy nie ma możliwości zużyć całej butelki, nawet jeśli peeling będę stosować 2 razy w tygodniu. Podzieliłam się z koleżanką rowno po połowie a i tak używałam go po terminie. W ostatnim czasie peeling zniknął z rynku. Pisałam w tej sprawie do producenta, jeszcze w grudniu 2024 odpisano mi, że wkrótce się pojawi,bo czekają na składniki. Byłaby wielka szkoda żeby tak świetny produkt, który odkryłam przypadkiem (kupiłam go w wielkiej promocji w Kopalni Zdrowia) zostal wycofany. Jeśli tylko wroci, na pewno kupię ponownie.
    Wady:
    • Krótkie PAO
  • 28 czerwca 2022 o 19:34
    Ekstra nowość
    Dobrze oczyszcza - odkąd go stosuje moja skóra jest miekka, gładka, bez trądziku i widocznych porow. Każdy ma swój hit kosmetyczny ratujący skórę przed ważnym wyjściem a to jest wlasnie moj as w rękawie :) Na pewno kupię jeszcze nie raz.
    Zalety:
    • oczyszcza
    • Miękka skórą
    • Zmniejsza trądzik
    Wady:
    • Nie ma
  • 26 czerwca 2022 o 23:11
    Mój młodzieńczy wygląd dzięki FRUIT ACID PEEL
    Na początku do peelingu podeszłam z dużym dystansem, nastawiłam się na to że pewnie na efekty będę musiała trochę czekać. Mam skórę mieszaną, poszarzałą, bez życia. Jednak szybko okazało się że niepotrzebnie. Peeling wyraźnie poprawił koloryt mojej skóry, jest ona promienna, bardziej wypoczęta i zdecydowanie mam mniej widocznie zmarszczki. Peeling dobrze złuszcza i głęboko oczyszcza, ale nie podrażnia, mam też odczucie, że skóra jest bardziej jędrna i nawilżona.
    Zalety:
    • wygładza zmarszczki
    • oczyszcza
    • ujędrnia
    • dodaje blasku
    Wady:
    • nie ma żadnych
  • 6 czerwca 2022 o 8:49
    Peeling na miarę profesjonalnego zabiegu w salonie kosmetycznym
    Peeling Fruit Acid Peel świetnie sobie radzi z zanieczyszczeniami na skórze jak i z trądzikiem. Bardzo dobrze wygładza moją skórę, zmiękcza i oczyszcza pory, które są znacznie mniej widoczne. Zauważyłam też wygładzenie/spłycenie drobnych zmarszczek i rozjaśnienie blizn/przebarwień. Ogólna kondycja mojej skóry znacznie się polepszyła. Obecnie nawet podkład lepiej mi się aplikuję na gładką cerę bez suchych skórek i nierówności.
    Zalety:
    • zmniejsza widoczność porów, oczyszcza je
    • wygładza
    • zmiękcza
    • głęboko oczyszcza
    • zmniejsza trądzik
    • pomaga w pozbyciu się suchych skórek i nierówności
    • spłyca zmarszczki
    • naturalny
  • 3 czerwca 2022 o 23:28
    Najlepszy produkt dla cery z niedoskonałościami!
    Peeling bardzo pozytywnie wpłynął na moją cerę. Poradził sobie z zaskórnikami, których na mojej twarzy było sporo. Stosuje trzy razy w tygodniu, skóra jest ładna i przyjemna w dotyku. Łączę z kremem na noc Labside i woow, bardzo mi się podoba ten zestaw. :)