Balsamy do ciała

Nivea Family Care, Sensitive Skin Moisture Protection, Face, Body & Hands Cream Lekki krem nawilżający do ciała , dłoni i twarzy

Anita_T
    19 kwietnia 2023 o 15:37
    Nivea
    Lekki krem nawilżający do ciała, twarzy i dłoni. Krem jest odpowiedni dla skóry wrażliwej oraz dzieci. Szybko się wchłania i pięknie pachnie. Polecam. Kiedy raz zastosujesz od razu wiesz że pozostanie z Tobą na dłużej.
  • 31 lipca 2022 o 14:54
    Wszystko byłoby ok... gdyby nie zapach...
    Krem nawilżający Family Care kupiłam z myślą o pielęgnacji ciała. Krem kosztował coś około 20 zł (kupiłam go w Kauflandzie). Krem ma niestety niezbyt przyjemny, bardzo chemiczny zapach - daleko mu do pachnącego Nivea Soft... Konsystencja i kolor jest taka sama, jak w przypadku wspomnianego produktu. Pojemność 450 ml - to naprawdę gigant. Zważywszy na to, że wolę ładnie pachnące kosmetyki, zapach tegoż nie zachęca mnie do częstego stosowania. Najczęściej nakładam go na czyste stopy i masuję nim moje pięty. Do pielęgnacji ciała wolę jednak coś ładniej pachnącego... Duże pudełko (a raczej plastikowy słoiczek) to rzeczywiście wersja "family"... Krem nieźle nawilża, ładnie wygładza skórę, pozostawiając ją miękką. Gdyby tylko ten zapach był ładniejszy... to kupiłabym ponownie. Nie żałuję zakupu, wręcz przeciwnie - fajnie, że poznałam coś nowego od Nivea. To bardzo ekonomiczne opakowanie - w cenie nieprzekraczającej 25 zł mamy dużo kosmetyku dla całej rodzinki. Na twarz nie stosowałam tego produktu i jakoś nie mam przekonania co do takiego przeznaczenia... Podsumowując - jest to bardzo wydajny kosmetyk w przyzwoitej cenie... A jeśli komuś ten jego zapach przypadnie do gustu to... będzie sukces. Mnie zapach nie przyciąga. Mimo wszystko uważam, że warto spróbować.
    Zalety:
    • działanie, - ekonomiczne opakowanie, - przystępna cena.
    Wady:
    • nie podoba mi się zapach kremu.