Szampony do włosów

L'Oreal Professionnel Serie Expert, Curl Expression Shampoo Żelowy szampon oczyszczający

E-Glamour.pl
Loreal Kremowy szampon intensywnie nawilżający do włosów kręconych 300ml L'Oréal Serie Expert Curl Expression
Bodyland.pl
hairstore.pl
Loreal Professionnel Curl Expression Kremowy Szampon do Włosów 300ml

• 22 kwietnia 2024 o 9:19
    Szampon oczyszczający do włosów kręconych Loreal professionnel
    Szampon oczyszczający do włosów kręconych Loreal professionnel to szampon który idealnie się sprawdził na moich kręconych i suchych włosach. Idealnie je nawilża wygładza i odżywia. Oczyszcza włosy i podkreśla skręt. Niesamowicie pięknie pachnie ma żelową przeźroczystą konsystencję. Bardzo dobrze się pieni i jest wydajny. Opakowanie z zamknięciem typu click ułatwia aplikację. Idealnie się komponuje z pozostałymi produktami z tej gamy. Do tej pory przetestowałam z tej linii piankę do układania włosów spray podkręcający loki ,maskę oraz spray przyspieszający suszenie włosów mokrych. Każdy z nich działa świetnie osobno, ale razem to prawdziwy hit ❤️ Polecam serdecznie ☺️
    Zalety:
    • Wydajny, piękny zapach, odżywiaj wygładza włosy
    Swistu
    17 września 2023 o 23:07
    Jest świetny
    Ten szampon - to jest moje wow. Mam włosy falowane, nie układam ich, jedynie dbam i to aby były dobrze ścięte oraz poszukuje odpowiednich dla nich kosmetyków. Ten szampon spawie, że kręcą się zdecydowanie bardziej niż bez niego, nie są przy tym nadmiernie puszące się. Jest bardzo wydajny, mocno się pieni. Ma dość specyficzny i dziwny zapach, przypominający mi zapach siarki, wyczuwalny również dla mojego otoczenia, jednak efekt jest tego wart.
    Zalety:
    • Efekt
  • 9 maja 2023 o 6:54
    Pachnie Baccaratem....i sterylnym szpitalem
    Na początku stosowania zapach mnie odrzucał, sterylny, specyficzny i szpitalny. Długo zastanawiałam się skąd go już znam, potem mnie olśniło, przecież to perfumy Baccarat:) Butelka w odcieniach ciemnego różu, zamykanie mocne na klik. Nie ma obawy, że coś się wyleje nawet w podróży. Konsystencja gęsta, żelowa i przezroczysta. Aplikacja jest przyjemna. Szampon dobrze się pieni. Jest to seria przeznaczona do kręconych włosów, ale wszystkie posiadające suche włosy będą z niego zadowolone. Szampon dobrze domywa włosy z brudu i wszelkich kosmetyków stylizacyjnych. Jest to mocny szampon, ja używałam go do mycia max dwa razy w tygodniu. Nie plącze włosów, po myciu są mięciutkie, sypkie i lekko nawilżone, łatwo się rozczesują. Tyle wystarczy aby uznać go za dobry szampon. Jedyny minus to cena, zwala z nóg. Ale na promocji można śmiało na niego zapolować. Polecam ❤️
    Zalety:
    • wygodna butelka
    • Łatwa aplikacja
    • Gęsty
    • Wydajny
    • Nawilża i podkreśla skręt
    • Ułatwia rozczesywanie
    • Dobrze domywa
    Wady:
    • chemiczny zapach
  • 24 sierpnia 2022 o 15:15
    Mega pachnący szampon
    Butelka 300 ml kremowa konsystencja raczej rzadsza ale nie lejąca mega zapach niby męski ,a słodkawy no dla mnie obłędny za sam zapach warto kupić Poręczna butelka ładna szata graficzna Mega się pieni dobrze domywa włosy i skórę głowy...nie zauważyłam podrażnień czy łupieżu więc raczej nie wysusza skóry głowy Jest wydajnym pierwszym etapem w pielęgnacji. Włosy są przygotowane na dalszą pielęgnacji Jak najbardziej polecam choć cena może zniechecac
  • 21 lipca 2022 o 9:18
    Świetny
    Zestaw kosmetyków z tej serii dostałam w prezencie. Nie mam włosów kręconych, ale mam włosy dość suche. Do tej pory często moja skóra głowy się przesuszała po sporej ilości szamponów, jednak po tym tego nie ma. Bardzo ładne opakowanie, przyjemny zapach, to plusy, ale to konsystencja i działanie mnie urzekły. Szampon tak jak wszystkie kosmetyki z tej serii jest niesamowicie wydajny. Wystarczy minimalna ilość aby umyć długie włosy. Nie przesusza ani skóry głowy, ani samych włosów. Śmiało mogę stwierdzić, że ten produkt jest warty swojej ceny. Zdecydowanie polecam.