Chusteczki dla dzieci

Hops Baby Pure Fragranced Wipes Nawilżane chusteczki dla dzieci

• 20 lipca 2024 o 0:12
    Mega paka w dobrej cenie
    Marka Hops jak dotąd była mi totalnie nieznana, a chusteczki te dostałam w prezencie. Przy 2,5 rocznym dziecku nie potrzebuję już tak wielu chusteczek, ale wciąż są potrzebne, a ja chętnie testuję. Opakowanie to prawdziwa mega paka - 120 chusteczek, czyli wystarczy na na prawdę długo. Paczka jest porządnie wykonana, w trakcie użytkowania nie rozerwała się ani nie zniszczyła. Początkowo miałam obawy co do naklejki, bo wyglądała mi na kiepską jakościowo i obstawiałam, że szybko wyschnie, ale o dziwo jest ok. Szata graficzna ładna, pastelowa, dziecięca. Chusteczki pachną i to bardzo ładnie - mają taki kremowo-pudrowy, dzidziusiowy zapach. Umilają codzienne czyszczenie i nie są gorzkie w smaku, więc da się nimi wytrzeć także buzię. Produkt wykonany jest z mocnej tkaniny - nie rwie się, nie sępi, nie pozostawia farfocli ani resztek. Chusteczka jest optymalnie nasączona - na tyle mokra, aby umyć konkretne miejsce lub rzecz, jednocześnie nie na tyle mokra aby powodować dyskomfort czy uczucie zimna. Dlatego też myślę, że nadadzą się również dla noworodków. Produkt spełnia swoje podstawowe zadanie, sprawdza się w higienie i pielęgnacji, właściwie to nie mam się do czego przyczepić, dlatego dają najwyższą notę - po przerobieniu wielu marek, uważam, że te są na prawdę przyzwoite :)
  • 1 października 2022 o 8:43
    Duże opakowanie mnie kupiło
    Chusteczki są w dużym opakowaniu mieszczącym 120 sztuk. Cena jest bardzo korzystna jak za tyle chusteczek. Produkt obłędnie pachnie! Zwracam uwagę na zapach, ponieważ potrafi umilić bądź uprzykrzyć używanie jakiegoś kosmetyku. Chusteczki są wykonane z trwałego, wytrzymałego materiału, który się nie rwie. Dobrze usuwają zanieczyszczenia ze skóry jednocześnie nie podrażniając jej. Są delikatne. Nie są bardzo mocno wilgotne, nie ociekają, ale też nie mam problemu z tym, aby wysychały w opakowaniu. Spełniają moje wszystkie wymagania, dlatego chętnie będę wracać do tych chusteczek :)
  • 4 sierpnia 2022 o 11:32
    Fajne i uniwersalne
    Chusteczki nawilżane schodzą u mnie w dużych ilościach. Chociaż nie mam dzieci stosuje je na wiele sposobów, chociażby jako odświeżenie miejsc intymnych w ciągu dnia, przetarcie rąk w podróży, do ścierania kurzy czy czyszczenia butów :D Na te chusteczki skusiłam się w sklepie Dealz, byłam ciekawa czego można się spodziewać po chusteczkach dostępnych w tak niskiej cenie - 5 zł za 120 sztuk. No i jak na moje potrzeby są fajne, ale zaznaczam że nie testowałam ich na dziecku. Zapach jest delikatny i nie nachalny. Chusteczki są średniej wielkości i posiadają delikatne tłoczenia w chmurki. Są poprawnie nawilżone, Nie rwą się w trakcie użytkowania, ale niestety wychodzą po kilka sztuk z opakowania. Jeśli chodzi o oczyszczanie skóry bądź powierzchni to radzą sobie dobrze, nie podrażniają i nie uczulają. Opakowanie nie jest najwyższej jakości, po niedługim czasie użytkowania naklejka zabezpieczająca się odkleiła, ale radzę sobie z tym za pomocą pudełka na mokre chusteczki. Mimo że nie są idealne uważam że jest to niezła i ekonomiczna propozycja.
    Zalety:
    • wielofunkcyjność
    • ilość sztuk w opakowaniu
    • delikatny zapach
    • poprawne nawilżenie
    • nie rwą w trakcie użytkowania
    • dobrze oczyszczają zarówno skórę jak i przedmioty
    • nie podrażniają i nie uczulają
    Wady:
    • dostępność (nie każdy ma sklep Dealz w mieście)
    • wychodzą z opakowania po kilka sztuk
    • naklejka zabezpieczająca chusteczki przed wyschnięciem się odkleja