WIZAŻ logo
Kremy uniwersalne

Cetaphil DA Ultra, Krem intensywnie nawilżający (nowa wersja)

4,8 (316)
27 hitów!

allegro

• 5 lipca 2026 o 11:09
    Niestety zawód
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Kupiłam skuszona zachwytami i niestety nie polubiliśmy się. Krem jest poprawny ale nic poza tym. Dodatkowo zapach dla mnie nieprzyjemny, glicerynowy, dawał mi wrażenie czegoś bardzo taniego na skórze.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar emptystar emptystar emptystar empty
  • 19 czerwca 2026 o 10:00
    Krem intensywnie nawilżający
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Krem ma po prostu super formułę. Bardzo mocno i dogłębnie nawilża moją twarz, a przy tym jest niesamowicie wydajny – naprawdę nie trzeba nakładać go dużo, żeby dokładnie pokryć całą skórę i poczuć ulgę. Co dla mnie najważniejsze przy cerze mieszanej, produkt absolutnie nie zatyka porów i nie powoduje powstawania nowych niedoskonałości. To nawilżenie utrzymuje się u mnie przez cały dzień, cera nie przesusza się w trakcie dnia. Stosuję go codziennie od dwóch miesięcy i muszę przyznać, że bardzo przyjemnie nosi się go na skórze. Ma świetną konsystencję, która sprawnie się wchłania. Krem jest też bardzo fajny pod makijaż – nic się na nim nie roluje, a podkład wygląda dzięki niemu gładko i świeżo. Uwielbiam go stosować, stał się moim absolutnym numerem jeden w codziennej pielęgnacji.
    Zalety:
    • Głębokie i długotrwałe nawilżenie
    • Niezwykła wydajność (wystarczy niewielka ilość)
    • Nie zatyka porów (idealny dla cery mieszanej)
    • Świetna formuła i przyjemna konsystencja
    • Idealna baza pod makijaż (podkład się nieroluje)
    • Szybkie wchłanianie bez tłustego filmu
    • Daje długotrwałe uczucie komfortu i ulgi
  • 15 czerwca 2026 o 11:14
    Bardzo dobry krem nawilżający
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Krem Cetaphil DA Ultra kupiłam z polecenia dermatologa, kiedy moja skóra stała się bardzo sucha i podrażniona. Już po kilku dniach regularnego stosowania zauważyłam różnicę – skóra była lepiej nawilżona, bardziej miękka i mniej napięta. Krem ma przyjemną konsystencję, dobrze się rozprowadza i szybko się wchłania, dzięki czemu sprawdza się zarówno rano, jak i wieczorem. I tutaj wszystko jest w porządku, jednocześnie uważam, że jest wiele tańszych kremów, które robią dokładnie to samo: dobrze nawilżają. Bardzo podoba mi się to, że nie pozostawia tłustej warstwy. Dobrze sprawdza się pod makijażem, chociaż ja zdecydowanie wolę go nakładać na noc To jeden z tych kremów, do których chętnie wracam, gdy potrzebuję nawilżenia, ogólnej pielęgnacji. Polecam szukać dla siebie idealnego wyboru - może to właśnie będzie cetaphil <3
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • lekki
    • przyjemna konsystencja
    • nie zapycha
    • dobry skład
    • wydajny
    Wady:
    • drogi bez promocji
    • są lepsze tańsze produkty z tym samym składem
  • 5 czerwca 2026 o 20:52
    Apteczny genialny ratunek SOS i super baza pod makijaż w jednym!
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Cetaphil DA Ultra w nowej wersji to absolutny must-have w mojej kosmetyczce, szczególnie w momentach, gdy moja skóra błaga o natychmiastowe nawodnienie i ukojenie. Moja cera bywa bardzo kapryśna – potrafi mocno się przesuszać, a po intensywniejszych zabiegach kosmetycznych czy zmianach pogody staje się ściągnięta, szorstka i reaktywna. Ten krem przyniósł jej natychmiastową ulgę. Konsystencja produktu jest dość bogata i lekko gęstsza, ale ku mojemu zaskoczeniu rozprowadza się niezwykle gładko i sprawnie wchłania. Pozostawia na skórze bardzo ładny, zdrowy połysk i uczucie dogłębnego "napicia" skóry wodą, które utrzymuje się przez wiele godzin. Co dla mnie rewelacyjne – mimo swojej treściwej formuły, krem fantastycznie współpracuje z makijażem! Podkłady nakładają się na niego gładko, nic się nie roluje ani nie warzy w ciągu dnia, a cera wygląda świeżo. Stosowany na noc działa jak silnie regenerująca maska – rano budzę się z miękką, elastyczną buzią bez śladu suchych skórek. Bardzo doceniam prosty, hipoalergiczny i całkowicie bezzapachowy skład. Produkt nie wywołuje u mnie żadnych podrażnień ani pieczenia, co przy wrażliwej skórze bywa rzadkością. Krem jest też niezwykle wydajny – wystarczy dosłownie odrobina, by pokryć całą twarz i dekolt. Jedyne, na co warto uważać, to fakt, że przy cerach typowo tłustych lub bardzo skłonnych do zapychania, stosowany codziennie może okazać się zbyt ciężki. Warto wtedy traktować go jako weekendową kurację lub krem do zadań specjalnych. Dla mnie to jednak absolutny hit i klasyk, do którego będę wracać regularnie.
    Zalety:
    • Intensywne, długotrwałe nawilżenie i natychmiastowa ulga dla suchej skóry
    • Genialnie sprawdza się jako wygładzająca baza pod makijaż
    • Bezzapachowa, łagodna formuła, która nie podrażnia nawet reaktywnej skóry
    • Doskonale likwiduje szorstkość i suche skórki
    • Wysoka wydajność i estetyczne, minimalistyczne opakowanie
    Wady:
    • Bogata, dość ciężka formuła może być zbyt obciążająca dla cery tłustej przy codziennym stosowaniu
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    18 maja 2026 o 13:31
    Świetnie nawilża
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW aptece
    Jeden z lepiej nawilżających kremów jakie używałam. Zostawia połysk i uczucie nawilżenia na dłużej. Świetnie sprawdza się pod makijażem. Krem jest dość gęsty ale dzięki temu jest bardzo wydajny.

szukaj