Emulsje, esencje i boostery

Axis-Y Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule Nawilżające serum w ampułce do twarzy z karczochem

notino.pl
Axis-y Artichoke Intensive Skin Barrier Ampoule Nawilżające serum do twarzy
Pachnidelko

• 27 marca 2025 o 8:03
    Jak dotąd najlepsze
    łagodzące serum koreańskie. Naprawdę widać i czuć po nim różnicę. Leciutka żelowo-wodna konsystencja szybciutko się wchłania, nawilża skórę i od razu daje przyjemne uczucie ukojenia. Mocno podrażniona i zaczerwieniona skóra przestaje piec, zmniejsza się zaczerwienienie. Komfort jest taki, jak nigdy wcześniej. Przy kwasach, retinoidach i wszelkich drażniących składnikach cudo. Bardzo spisuje się też przy trądziku, łagodząc stany zapalne i przyspieszając regenerację skóry. Polecam. Polecam. Polecam.
    lauradp
    23 maja 2023 o 16:09
    Bardzo fajny produkt
    Jestem posiadaczką skóry suchej i produkt świetnie się u mnie sprawdza. Bardzo dobrze nawilża moją cerę i ją odżywia. Ogólnie nie mam problemów z trądzikiem, wypryskami itp., ale jak już sporadycznie się coś przytrafi, to produkt bardzo fajnie sobie z nimi radzi. Lekka konsystencja żelowa, brak nachalnego zapachu, który mógłby byś drażniący. Bardzo dobrze się wchłania, choć zostawia przez chwilkę efekt "klejenia", ale dla mnie to na plus, bo przynajmniej wiem i czuję, że coś mam na skórze.
    Zalety:
    • dobrze się wchłania, przyjemny zapach, dobra konsystencja, mega nawilżenie, łagodzi podrażnienia,
    m_7242
    23 lutego 2023 o 15:57
    Nawilża, odbudowuje BHL
    Serum zaczęłam używać ze względu na przesuszenie i podrażnienie skory retinoidem. Od pierwszego użycia zauważyłam znacząca poprawę. Uczucie ściągnięcia szybko zniknęło. Skóra następnego dnia była przyjemnie nawilżona. Teraz używam go już od dluzszego czasu, każdego wieczora. Od momentu jak go stosuje, przesuszenie praktycznie mi się nie zdarza. Do tego zaczerwienienia znikają. Konsystencja jest lekka, żelowa, zapach delikatny i nienachalny. Super się wchłania. Zdecydowanie mój hit.
    Zalety:
    • Mega nawilżenie
    • Łagodzenie podrażnień
    • Konsystencja
  • 31 stycznia 2023 o 16:18
    Super produkt
    Nawilżająca ampułka do twarzy, to ciekawy i nowoczesny produkt, który widocznie poprawił kondycje mojej skóry Zawarty w składzie aloes złagodził stany zapalne a wyciąg z drzewa herbacianego zredukował świecenie skóry Mam skórę mieszaną
    Zalety:
    • Bardzo wydajny produkt, wielofunkcyjny o lekkiej wodnistej konsystencji
    • Plus za aplikacje przy użyciu pipety
  • 29 listopada 2022 o 14:59
    Nawilżający game changer!
    Zawsze uważałam, że stosowanie serum to totalnie zbędny krok w mojej rutynie pielęgnacyjnej... do czasu aż stałam się posiadaczką tego serum. Spróbowałam z ciekawości, ale z góry zakładałam, że nie wniesie on zbyt wiele, nie zaspokoi potrzeb mojej skóry a jedynie stanie się kolejnym bublem zalegającym na mojej półce. Zacznijmy od tego, że mam cerę przetłuszczającą się + ze skłonnościami do trądziku więc do każdego produktu muszę podchodzić niezwykle ostrożnie i za każdym razem kiedy użyję nowego produktu modlę się o to żeby nie obudzić się z nowymi nieprzyjacielami na twarzy. Z serum od AXIS-Y polubiłam się o dziwo od razu. Moja twarz pokochała tą przyjemną, lekką i szybkowchłanialną konsystencję. Dodatkowo ma bardzo delikatny zapach i dzięki aplikatorowi bez problemu się je aplikuje i rozprowadza. No i najważniejsze ---> DZIAŁANIE. Pod tym względem nie ukrywam serum mnie zaskoczyło najbardziej bo po pierwszym użyciu czułam, że skóra jest mega gładka, promienista i w duecie z kremem naprawdę super działa! Serum uspokoiło moje stany zapalne i rozjaśniło pozostałości po wypryskach maltretowane przez maści wysuszające. Super wygląda również pod makijażem! Same plusy zero minusów. AXIS-Y GOOD JOB!
    Zalety:
    • przyjemna konsystencja
    • odpowiednie dla osób z trądzikiem
    • turbo nawilżenie
    • łagodzi i koi stany zapalne