WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Tołpa
tołpa. enzyme. delikatny szampon-pianka SOFT CLEAN, 150 ml

• 20 grudnia 2024 o 19:48
    Szampon pianka enzymatyczna
    Mam włosy długie i kręcone ale nie gęste. Niestety moje włosy po myciu stają się tempe i ciężko je rozczesać, a właściwie nie dadzą się bez pomocy odżywki. Zawiodłam się bardzo bo do każdego mycia muszę nacisnąć pompkę 10 razy, czyli szampon przy myciu co dwa dni starczył mi na 2 tygodnie. Dla mnie jest to nieekonomiczne i absolutnie nie zostaniemy przyjaciółmi.
    Wady:
    • Formuła nie jest do osób z długimi wlosami
    d_t_b
    10 marca 2024 o 21:22
    Świetny produkt!
    Szampon w piance to niezwykle rzadkie zjawisko. To mój pierwszy produkt do mycia włosów w tej formie. I przyznam szczerze, że sprawdził się na tyle dobrze, że zakupiłam ponownie! Pianka jest lekka, ale przyjemnie się nią myje włosy i skórę głowy. Nic nie ucieka przez palce, pianka ładnie osiada na docelowym miejscu. Podczas masowania delikatnie pieni się :) Dobrze oczyszcza, sprawia, ze włosy są sprężyste i gładkie. Ładnie odbite od skóry głowy. To co tu przykuwa uwagę, to nie tylko forma pianki, ale także zapach. Jest śliczny i nie można się nim przestać delektować :) Mycie włosów przez to jest niezwykle miłym procesem. Wydajność na krótkich włosach jest spora. Opakowanie pozwala śledzić poziom pianki.
  • 6 maja 2023 o 15:22
    Świetny ale niestety niewydajny
    Potrzebowałam w swojej PEH pielęgnacji jakiegoś łagodnego szamponu. Akurat trafiłam na jego promocję w jednej z drogerii. Chciałam też przetestować produkt do mycia włosów w formie pianki, gdyż nigdy wcześniej nie stosowałam szamponów w takiej formule. Pachnie przepięknie, można wąchać i wąchać! Mimo, że jest to szampon delikatny, to bardzo dobrze oczyszcza skórę głowy. Mycie samą pianką należy do przyjemnych :) Fajnie zmiękcza również same włosy. Myję włosy co 2-3 dzień i ładnie trzymał efekt świeżości. Niestety przy długich i gęstych włosach jak moje, jest niewydajny. Używałam go jedynie na skórę głowy, a wystarczył mi na dosłownie 4 mycia. Pieniędzy nie żałuję, bo spełnia wszystkie obietnice producenta i genialnie pachnie. Chciałabym jednak aby produkt starczał mi dłużej niż na niecałe 2 tygodnie stosowania. Dlatego też kupię go ponownie, jeśli znowu trafię na jakąś jego promocję.
    Zalety:
    • zapach, zapach, zapach!
    • zmiękcza i wygładza włosy
    • czyści delikatnie skórę głowy
    • trzyma świeżość fryzury do następnego mycia
    Wady:
    • niewydajny
  • 23 stycznia 2023 o 18:24
    Pozytywne wrażenie
    Szampon z tej jakże -moim zdaniem -mocnej serii kupiłam z ciekawości,w trakcie promocji na stronie internetowej producenta. Kierowała mną chęć sprawdzenia, czy szampon w postaci pianki obroni się w stosunku do klasycznych konkurentów. Stwierdziłam,że przy moich krótkich, farbowanych włosach zaryzykuję, nawet jesli miałby okazać się mało wydajny. Jak obiecuje producent, szampon delikatnie oczyszcza, nawilża i domyka łuskę włosa,przez co wydaje się ideałem w przypadku włosów farbowanych w odcieniach czerwieni i rudości,czyli u mnie:) Szampon ma fajny, delikatny zapach,w kontakcie z wilgotnymi włosami delikatnie się pieni,ładnie oczyszcza,nie powodując spłukiwania koloru. Nie wiem jak poradziłby sobie w przypadku włosów naprawdę długich,gdyż to pianka i jednak efekt jest nieco inny niż w przypadku klasycznych szamponów, niemniej przy włosach krótkich jest to fajna alternatywa.
    Zalety:
    • Zapach, innowacyjne rozwiązanie w postaci pianki,domykanie łuski i nieobciążanie włosów.
    Wady:
    • Nie wiem jak sprawdzi się w przypadku włosów długich