Szampony do włosów

ANWEN HAIR WE ARE SZAMPON ZWIĘKSZAJĄCY OBJĘTOŚĆ 200ML
Pachnidelko
ANWEN HAIR WE ARE SZAMPON ZWIĘKSZAJĄCY OBJĘTOŚĆ 200ML
Anwen Hair We Are Szampon Zwiększający Objętość Włosów 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 19 marca 2025 o 11:33
    Mocne rozczarowanie
    Szampon Hair We Are od Anwen niestety mnie rozczarował. Choć skład wydaje się obiecujący, to działanie produktu pozostawia wiele do życzenia. Niska wydajność, nieprzyjemny zapach, dziwna konsystencja i problem z plątaniem włosów sprawiają, że nie poleciłabym tego produktu. Jeśli szukasz szamponu, który rzeczywiście dodaje objętości i jednocześnie jest przyjemny w użytkowaniu, warto poszukać innej alternatywy.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    Wady:
    • zapach;
    • konsystencja;
    • brak piany;
    • plątanie włosów;
    • niska wydajność
  • 13 lutego 2025 o 14:22
    Słaby szampon
    ● Wszystkie szampon Anwen są słabe. Ten trzyma jako taki poziom, ale nadal poniżej oczekiwań. ● Wygodne opakowanie z pompką 200ml. ● Konsystencja mleczno-żółta. ● W końcu szampon Anwen o ładnym zapachu. ● Pieni się jako tako, ale jest "tępy" - wydaje mi się, że to skutek dodatku skrobi kukurydzianej. Rozpienienie go wymaga wprawy, a wypłukanie z włosów trwa długo. Może powodować plątanie i bez użycia po nim odżywki nie da się. ● Dla pewności zawszę myję nim 2-krotnie. ● Mała wydajność. ● Ma problem z domywaniem oleju z włosów. ● Szampon sprawdzi się do skóry wrażliwej oraz do codziennego mycia, jeśli myjesz rzadziej niż co 3 dni to nie jest szampon dla ciebie. ● Nie zauważyłam większej objetości. ● Bazuje na naturalnych substancjach myjących  `Decyl Glucoside`, `Caprylyl/Capryl Glucoside` i `Sodium Laurylglucosides Hydroxypropylsulfate` ● Składniki pielęgnujące: aloes, hydrolizowane proteiny ryżowe, amarantus, lukrecja . ● Nawilżajace: gliceryna, glukoza i skrobia kukurydzina. ● Nie zawiera silikonów u syntetycznych emulgatorów.
    Zalety:
    • łagodne substancje myjące
    • dobry skład
    • bez silikonów i syntetycznych emulgatorów
    Wady:
    • mało wydajny
    • tępy i ciężko go wypłukać z włosów
    • brak obiecanej objetości
  • 13 lutego 2025 o 11:29
    Średni szampon i niestety bardzo plącze moje włosy
    Szampon zamknięty jest w plastikowej butelce o pojemności 200ml. Nie zajmuje wiele miejsca także duży plus. Szata graficzna w kolorach biało czarnych. Plusem mógłby wydawać się fakt, że szampon ma pompkę, która powinna ułatwiać aplikacje.. niestety nie w tym przypadku. Nie wiem czy trafiłam na jakieś wadliwe opakowanie czy tak jest w każdym egzemplarzu. Ale moja pompka aplikuje małą ilość produktu i trzeba naprawdę uważać, aby przy aplikacji niczego nie pobrudzić, bo nie ląduje ładnie na rękę, a wręcz wystrzela gdzie to tylko możliwe albo w ogóle zacina się, nie podając żadnej ilości produktu. Dodatkowo rurka niby docięta jest do samego dna, jednak przy końcówce bardzo ciężko jest wydobyć resztę produktu, przez co, część się wyrzuca. Przechodząc dalej, konsystencja szamponu jest gęsta, kolor kremowy. Średnio się pieni. Moje włosy są cienkie i długie. Dodatkowo mają tendencję do przetłuszczania się. Ten szampon z pewnością nie obciąża włosów, i dodaje im obojętności. Jednak po umyciu włosy są szorstkie i bardzo ciężko je rozczesać, co dla mnie jest ogromną porażką… Zapach jest przyjemny, lecz bardzo mocno wyczuwalny. Niestety ja nie wrócę do tego szamponu, ponieważ nie spełnił moich oczekiwań i nie poprawił stanu moich włosów, a wręcz sprawił, że przy rozczesywaniu trochę się ich pozbyłam…
  • 8 października 2024 o 21:46
    Rozczarowanie
    Niestety, ale u mnie ten szampon kompletnie się nie sprawdził. Po pierwsze nie zauważyłam różnicy w objętości włosów. Po drugie jest bardzo nieprzyjemny w użyciu. Kiepsko się pieni, trudno rozprowadza się na skórze głowy przez co jest też mało wydajny. Potęguje plątanie się włosów, sprawia, że są sztywne i tępe. Owszem, oczyszcza skórę głowy, jest delikatny i nie podrażnia. Opakowanie z pompką wygodne. Zapach znikomy. Nie wiem, czy miałby szansę sprawdzić się na jakichkolwiek włosach i skórze głowy.
  • 5 czerwca 2024 o 21:36
    Szampon Anwen
    Szampon ma wygodne opakowanie z aplikatorem, dobrze dozuje produkt. Konsystencja jest taka przeciętna, dosyć gęsta, a barwa szara. Moc szamponu jest średnia. Jak lubię wiele produktów Anwen, tak ten szampon totalnie mi się nie sprawdził. Plątał moje włosy, usztwniał oraz sprawił, że były suche i pozbawione blasku. Mycie włosów było utrudnione przez to plątanie się włosów. Co do zwiększenia objętości oraz odbicia od nasady to faktycznie było to widoczne i zauważalne.
    Zalety:
    • objętość
    • odbicie od nasady
    Wady:
    • plątanie włosów
    • usztywnianie włosów
    • brak blasku
    • nieprzyjemna aplikacja