Szampony do włosów

Mysterium Rosną włosy, Szampon `Wzrost i poprawa kondycji włosów`

• 20 lipca 2024 o 14:59
    Super szampon z naturalnym składem, szkoda tylko że pojemność taka mała :(
    Zestaw do pielęgnacji włosów suchych i zniszczonych od Mysterium kupiłam w Rossmanie i tak gości na stałe w mojej pielęgnacji czupryny. Minimalistyczna szata graficzna opakowania jest raczej mało rzucająca się w oczy i taka nieciekawa ;) Szarobury kartonik, a w nim butelka z mocnego plastiku przez którą widać zużycie szamponu, mocna naklejka. Wszystkie szczegółowe informacje dotyczące produktu zostały podane na opakowaniu i kartoniku. Pojemność 150 ml, PAO 12 miesięcy od momentu pierwszego otwarcia. 99,1% składników pochodzenia naturalnego, pH 5,5-6,0 ; Szampon ma lekką konsystencję nieco żelową, ładnie i delikatnie pachnie ziołami, dobrze się pieni, wydajność jest dość dobra. Wystarczy niewielka ilość, wystarczy wcisnąć nakrętkę i dozować bez problemu. Stosuje co drugi dzień na zmianę z innymi szamponami i maskami do włosów. Szampon z serii używam zawsze z całym zestawem i sobie chwalę, włosy są miękkie, sypkie, świeże, pachnące, skóra głowy jest oczyszczona, zmniejszyło się przetłuszczanie włosów, łupież. Zestaw który gości na stałe i najczęściej kupuję podczas trwania promocji, taka okazja zawsze mile widziana ;) Polecam wypróbować cały zestaw dla wzmocnienia włosów ❤️
    Zalety:
    • Wszystko!
    • zapach, naturalny skład, szybkość działania, spełnione obietnice producenta, dobrze się pieni, łatwo spłukuje, wydajność, cena zwłaszcza w promocji
    Wady:
  • 6 marca 2024 o 12:14
    Bardzo fajny delikatny i łagodny szampon
    Oceniam po kilku tygodniach używania. Szampon kupiłam a wyprzedaży w Rossmannie, że względu na niską cenę i skład. Myje włosy co 2 dni, dlatego używam delikatnych szamponów. W składzie nie ma SLES i sodium chloride (soli), na co stawiam na co dzień. Z tego względu dla osób po keratynowym prostowaniu (być może) także mógłby się sprawdzić - ale warto jeszcze raz przewertować skład. :) Dobrze się pieni, ma ładny i nienachalny zapach. Butelka jest ładna i minimalistyczna. Pojemność mogłaby być większa, jest to niestety tylko 200ml i sporo plastiku. :) Wydajność jest ok, lepsza niż się spodziewałam, biorąc pod średnio gęstą konsystencję. Myślę, że będę do niego wracać, chociaż najchętniej na promocji.
    Zalety:
    • delikatne działanie
    • dobry skład bez SLS i soli
    • ładny zapach
    • design butelki
    • dość przyzwoita wydajność
    Wady:
    • mała pojemność
    • cena mógłby być niższa
  • 30 grudnia 2022 o 15:25
    Szampon Mysterium ????
    Zakochałam się od pierwszego uzycia ???? Włosy bardzo długo zachowują świeżość i przy tym świetnie wygladaja,a co najważniejsze dla mnie jako wlosomaniaczki,szampon ma swietny skład ???? Jest wydajny,przyjemnie go się użytkuje ???? Zużylam pare opakowań jednak ostatnie zabrała moja siostra,która po użyciu nie wyszłaby bez niego ???????? Myśle,ze zaraziłam ja miłością do tego cudeńka i Wam również polecam ???? Najlepszy szampon jaki miałam????
    Zalety:
    • Wydajny,
    • Dobry skład,
    • Świetnie przedłuża świeżość włosów
    • Przyjemny zapach
    Drogeria Super-Pharm