Odżywki do włosów

Garnier Fructis Banana Hair Drink
Garnier Fructis Banana Odżywka w Płynie 200ml

• 20 września 2024 o 14:41
    Całkiem fajna
    Odżywkę kupiłam z ciekawości bo była na promocji. Opakowanie to mała buteleczka z wygodnym aplikatorem dzięki któremu używamy odpowiednią ilość kosmetyku. Konsystencja jest wodnista a zapach nieziemski. Produkt jest wydajny i dobrze rozprowadza się po włosach. Jeśli chodzi o efekty to rzeczywiście włosy są bardziej błyszczące, miękkie i miłe w dotyku lecz nie do końca wygładzone. Bez prostownicy się nie obyło. Przy regularnym stosowaniu wyraźnie widać było poprawę kondycji ale obiecanej tafli wody niestety nie było.
    Zalety:
    • blask
    • poprawia kondycję włosów
    Wady:
    • brak efektu tafli wody
  • 28 marca 2024 o 21:31
    Jest ok
    Kupiłam ją z czystej ciekawości. Bardzo lubię kosmetyki Garnier więc to też musiałam sprawdzić . Kupiłam ją na promocji chyba za około 16 zł . Opakowanie bardzo mi się spodobało . Ma wygodny aplikator dzięki któremu nie wylewam sobie od razu połowy opakowania ???? Przyjemnie pachnie . Jeśli chodzi o efekty to na pewno włosy były pięknie błyszczące ???? Stały się miękkie w dotyku i sypkie . Niestety nie były do końca wygładzone - było widoczne spuszenie . Ogólnie produkt ciekawy . Jeśli nie ma się czasu na rozbudowana pielęgnację to jest to całkiem fajne rozwiązanie . Chciałam wstawić link gdzie pokazuje efekt ale wyskakuje mi błąd .
    NaaN93
    3 czerwca 2023 o 9:29
    Nie działa
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mi to chyba nie działa, nie mam żadnego efektu wow. Włosy są takie same jak po każdej innej odżywce. Najbardziej mnie zastanawia to dlaczego się nagrzewają włosy po nałożeniu tej odżywki i tak strasznie śmierdzi alkoholem albo amoniakiem, że aż udusić się idzie pod prysznicem ale normalnie to pachnie bardzo ładnie a i jeszcze jedno przecięcie które mam na palcu okropnie szczypało.
    Zalety:
    • Ładna buteleczka
    Wady:
  • 26 kwietnia 2023 o 12:50
    Ja lubię banany, moje włosy lubią banany ;)
    Rewelacyjny produkt. Niepozorny, zamknięty w małej buteleczce. Dobrze się go użytkuje, można nałożyć odpowiednią ilość na włosy dzięki odpowiedniemu stożkowatemu końcówki buteleczki. - przepięknie pachnie, bananowo, owocowo, zapach długo utrzymuje się na włosach - faktycznie poprawia stan włosów, od razu lepiej się rozczesują, nie plączą i nie kołtunią się aż tak - po 3 tygodniach stosowania stwierdzam, że moja fryzura jest faktycznie w lepszym stanie - włosy są nawilżone, odżywione, mniej się puszą, może trochę brakuje im do efektu tafli, ale przyznać muszę, że mocno je zniszczyłam dwukrotną dekoloryzacją w ostatnim czasie. Produkt naprawdę je mocno ratuje - jest dość wydajna, nie trzeba jej dużo nawet na długie włosy , dobrze się rozprowadza - podsumowując działanie i wydajność, cena wydaje się jak najbardziej ok - produkt bez wad :)