Balsamy do ciała

Caudalie Vinotherapist, Replenishing Vegan Body Butter Wegańskie masło do ciała uzupełniające lipidy

5 na 51 opinię

• 16 marca 2024 o 2:44
    Świetny
    Cena produktu jest wysoka, ale ona na prawdę działa tak, jak posze producent! Świetnie nawilża i natłuszcza skórę, daje długotrwałe uczucie komfortu. Stosuję również na stopy, daje rade zmiękczyć nawet skórę właśnie na stopach! Dzięki niemu pozbyłam się większości suchych miejsc, również chropowatych grudek na ramionach. Kremy od dermatologa średnio radziły sobie z problemem suchej, piekącej skóry na plecach, a ten balsam zadziałał u mnie jak opatrunek. Konsystencja jest bardzo gęstą, masłowa. Jest też tłusty , więc nadaje się jedynie do wieczornej pielęgnacji. Ma intensywny zapach, co nie każdemu może się spodobać. Nie przekonuje mnie również formą opakowania, wydaje mi się mniej higieniczna niż butla z pompką, ale rozumiem, że to jedyna możliwa dla takiej konsystencji. Produkt jest bardzo wydajny, starcza na kilka miesięcy. Dziewczyny, jeśli nic u Was nie zadziałało to na prawdę warto spróbować, bo moim zdaniem działa genialnie.
    Zalety:
    • Zmiękcza, wygładza, odżywia skórę
    • Niweluje pieczenie
    • Zmiękcza stopy
    Wady:
    • Wysoka cena
    • Intensywny zapach