Kremy z filtrem do twarzy

Vichy Capital Soleil, UV-Clear Fluide Anti-Imperfections SPF 50 Fluid przeciw niedoskonałościom SPF 50

Vichy Capital Soleil Uv-Age Daily Fluid koloryzujący SPF50+ 40 ml
Vichy Capital Soleil UV-Age
notino.pl
Vichy LOREAL POLSKA Vichy Capital Soleil Fluid UV-Age Daily Teinte Barwiący fluid przeciw fotostarzeniu się skóry SPF 50+ 40 ml
e-ZikoApteka.pl

• 31 stycznia 2025 o 10:09
    Jest super całym rokiem
    krem zamknięty jest w zgrabnej buteleczce z pompką * konsystencja jest wodnista, doskonale się aplikuje * lekka i niewidoczna formuła sprawia, że krem nie bieli oraz nie pozostawia tłustego uczucia na skórze * nadaje się do wszystkich typów skóry * można go nosić solo, tylko przypudrowany lub pod makijaż * u mnie nie spowodował żadnych reakcji alergicznych, zaczerwienienia, wysuszenia czy zapchania skóry * doskonale spełnia swoją podstawowa funkcje czyli ochronę przeciwsłoneczną, zapewniając bezpieczne przebywanie na słońcu * pamiętajmy również, że efektem regularnego stosowania kremu jest także działanie przeciwzmarszczkowe oraz przeciw przebarwieniom skóry
  • 28 stycznia 2025 o 22:10
    Najlepszy krem z filtrem do cery tłustej i trądzikowej
    Jest to jedyny krem z filtrem, który tak pozytywnie wpłynął na stan mojej cery. Ma niesamowicie lekką konsystencję, wycisza stany zapalne, zmniejsza ilość zaskórników, dzięki niemu skóra mniej się przetłuszcza w ciągu dnia. Bardzo dobrze współpracuje z makijażem, nie szczypie w oczy.
    W perfumerii
  • 18 października 2024 o 7:41
    Lekki filtr dla skóry problematycznej
    Jeden z moich tegorocznych wakacyjnych ulubieńców. Lekki, bardzo płynny, nie obciąża skóry, delikatnie matuje, łatwo się rozprowadza i nie bieli. Świetny produkt dla tych, którzy uważają, że większość kremów z filtrem jest dla nich za ciężkich. Dobrze chroni przed słońcem, nie widzę, żeby w trakcie jego stosowania pojawiły się nowe przebarwienia. Jest z alkoholem, ale on szybko wyparowuje od razu po nałożeniu, więc nie trzeba się martwić, że będzie przesuszać skórę. Cena wysoka, ale warto szukać go na promocji w różnych aptekach internetowych.
    Medea05
    4 września 2024 o 18:49
    Ekstra dla cer z niedoskonałościami
    Coś przespałam latko i mam zaległe recenzje SPFów! Ale pamiętając, że najlepiej być w teamie #spfcałyrok ta recenzja Wam się może jeszcze przydać! A mowa o SPF od vichylaboratoires Capital Soleil UV-Clear. I jego braciszek już u mnie był recenzowany - byłam nim zachwycona. A tutejszym gagatkiem jestem zachwycona nawet bardziej! Wersja UV-Clear skierowana jest do osób o tłustej skórze z niedoskonałościami. Ja mam mieszaną, ale latem sprawdził się znakomicie! #KONSYSTENCJA lekka forma rzadkiego fluidu - jak zwykle na początku miałam problem z wydobywaniem, bo w międzyczasie zapomniałam jak się używa pompki przy tak płynnym SPF. Dlatego przy pierwszym użyciu uważajcie jak naciskacie :D PLUSY ????leciutki ????zapewnia bardzo wysoką ochronę UVA i UVB (SPF 50+) ????nie zapycha ????nie bieli ????nie zostawia lepkiej warstwy ????wydaje mi się że faktycznie wpływa na regulowanie wydzielania sebum bo w porównaniu do innych SPFów - ????dużo później zaczyna mi się wyświecać strefa T ????nie szczypie w oczy ????co dziwne, mimo kwasu salicylowego w składzie nie piekł mnie przy zniszczonej barierze hydrolipidowej (co zdarzało się przy drugiej wersji) ????fajnie współgra z makijażem MINUSY ❌cena - choć czasem w aptekach można dorwać na promocji za ok. 75zł (wciąż dużo, ale prawie o połowę mniej niż cena regularna) ❌zostawia żółte plamy na białych rzeczach, których ciężko się pozbyć (tu polecam odplamiacz Vanish power gel) Generalnie polecam cerom tradzikowym bo krzywdy Wam nie zrobi ♥️ tylko szukajcie w promocji, bo jednak portfel trochę boli ;) Cena: 125zł/40ml
    Drogeria Super-Pharm
    Wikaxvx
    12 lipca 2024 o 18:10
    Lekki
    Bardzo fajny, lekki krem z filtrem. Szybko się wchłania, nie zostawia wyczuwalnej warstwy, wykończenie matowe. Jeden z lepszych jakie miałam, przy mojej mieszanej skórze naprawdę dobrze się sprawdza, dawał radę nawet przy 38 stopniach i kilkukrotnej reaplikacji. Plus za wysoką ochronę UVA (ppd 46). Na twarz używam 5-6 pompek, tak jak zaleca producent, jest to około 0,8-1g. Z minusów na pewno, mała pojemność 40 ml, wysoka cena, mocny, drażniący zapach.
    Zalety:
    • lekka konsystencja
    • matowe wykończenie
    • wysoka ochrona
    • nie bieli skóry o ciepłych tonach
    • opakowanie z pompką (wiadomo ile pompek nałożyć)
    Wady:
    • mocny zapach
    • mała pojemność, wysoka cena