Serum do twarzy

Ma:nyo Bifida Biome Complex Ampoule Serum odmładzające do twarzy

• 19 lipca 2024 o 15:59
    Kojące
    Odżywcze i kojące. Jesienią i zimą, bardzo przyjemne. Wcześniej mnie zapychało; nie wiem czy było zbyt treściwe letnią porą czy problem był inny, jednak w zimnych porach roku, doceniłam jego właściwości. Może trochę zapychać. Najlepiej się sprawdzało nakładane na serum kwasowe z Miya (działa nawilżająco).
    Zalety:
    • jest odżywcze
    • sprzyja odbudowie BHL i regeneracji po kwasach
    • dobre podczas chłodnych pór roku
    • nie ma silnego zapachu
    • wydajność jest dosyć dobra
    Wady:
    • przy skłonności do zapychania i/lub latem, może trochę zapychać
    • wysoka cena
    Ivyy
    21 lutego 2024 o 19:00
    Bardzo fajne
    Ma:nyo Bifida Biome Complex Ampoule to serum, od którego nie oczekiwałam dużo, bo dostałam go jako gratis do większego zamówienia. Jednak polubiliśmy się na tyle mocno, ze kupiłam już 3 opakowanie. Jednym z najbardziej pozytywnych aspektów tego serum jest jego przyjemna konsystencja. Nie tylko łatwo się rozprowadza, ale również nie pozostawia uczucia lepkości na skórze. To świetna cecha, szczególnie dla osób, które unikają ciężkich i klejących się formuł. Dodatkowo, serum skutecznie nawilża skórę, co przyczynia się do uczucia miękkości i elastyczności. Wprowadza do skóry głębokie nawilżenie, co może być korzystne, zwłaszcza dla osób z suchą lub odwodnioną skórą. Niestety, istnieje pewne wyzwanie związane z wydajnością produktu. Szybkie zużycie serum może być rozczarowujące, zwłaszcza gdy bierze się pod uwagę cenę. Cena kontra wydajność w tym przypadku może być dla niektórych użytkowników niezbyt satysfakcjonująca. Ogólnie mówiąc to produkt o przyjemnej konsystencji i skutecznym nawilżeniu, co sprawia, że zasługuje na uwagę. Jednakże, osoby zwracające uwagę na stosunek ceny do wydajności mogą być rozczarowane, zwłaszcza jeśli poszukują bardziej ekonomicznych opcji.
    Zalety:
    • dzialanie
    • nie czuć zapachu
    Wady: