Pudry pod oczy

Claresa Goodie Powder, Caffeine Boosted Under Eye Powder Sypki puder pod oczy z kofeiną

Claresa Puder pod Oczy z Kofeiną 6g
CLARESA - GOODIE POWDER - Caffeine Boosted Under Eye Powder - Superwygładzający puder pod oczy z kofeiną - 6 g
Pachnidelko
Claresa Goodie Powder

• 21 kwietnia 2024 o 21:07
    Niestety nie
    To 3 puder pod oczy z Claresy, jaki testuję i który mi się nie sprawdził. Oceniłam już 2 pozostałe, więc zapraszam do recenzji, jeśli ktoś ma ochotę poczytać. Ten puder przyciemnia mi każdy korektor, a nałożony solo przyciemnia mi okolicę pod okiem, no nie dla mnie te produkty, jak widać. Goodie Powder zbiera się w załamaniach bez względu na to czy nałożę go pędzelkiem, gąbeczką, puszkiem czy aplikatorem jak do cieni. Optyczne rozświetlenie oka i wygładzenie to nie po tym pudrze. Skóra po jego nałożeniu nie wygląda na wypoczętą, tylko na bardzo wymęczoną. Pudrom pod oczy z Claresy ja mówię nie. Jedyny plus, że zakupiłam je w promocji.
  • 23 stycznia 2024 o 20:21
    Meh
    Puder jest jednym ze słabszych ogniw kolekcji. Opakowanie jak to claresa. Trzyma się, ma przekręcane sitko. Niestety wszystkie napisy się ścierają, a samo opakowanie pęka. Puder jest dość grubo zmielony w porównaniu do innego pudru pod oczy tej marki. Na twarzy jest raczej bezbarwny. Nie wygląda jakoś wybitnie pod oczami, na twarzy nie daję matu, ale całkiem ładne wykończenie, które niestety szybko się wyswieca. Jak dla mnie można sobie go spokojnie odpuścić.
  • 8 stycznia 2024 o 20:52
    Świetny puder pod oczy
    Lubię kilka pudrów pod oczy, ale jeśli chodzi o wygładzenie, to ten puder bije konkurentów na głowe. Puder zamknięty w wygodnym opakowaniu, z ładną szatą graficzną. Kolor pudru jest neutralny. Puder nie bieli. Nie wysusza skóry pod okiem. Dobrze utrwala korektor i naprawdę świetnie wygładza. Okolica pod okiem jak wyprasowana
    Zalety:
    • Wygładzenie
    • Kolor
    • Łatwość użycia
    Wady:
  • 27 grudnia 2023 o 13:51
    Bardzo mi przypadł do gustu
    Zakupiłam go niedawno na stronie Klaudii, zachęcona recenzjami w internecie. Choć z początku podchodziłam do tego dość sceptycznie. Jakoś nie myślałam, że pod oczy powinnam mieć specjalny puder. Wydawało mi się, że ten do twarzy wystarczy. Jednak po użyciu pudru pod oczy od Claresy, zrozumiałam, że bardzo się myliłam. Korektor świetnie się pod nim trzyma, a skóra nie wysycha. Dodatkowo wygląda naprawdę rewelacyjnie. Idealnie stapia się z resztą, a okolice pod oczami wyglądają świeżo i promiennie. Póki co namiętnie go używam i jestem mega zadowolona..muszę jednak przyznać, że stosuje go tylko pod oczy, na górnej powiece nie używam pudru.
    Zalety:
    • Trwałość, efekt na skórze
    sobsta
    22 listopada 2023 o 23:22
    Totalne wygładzenie i zmatowienie
    Po udanych zakupach innych pudrów danej marki skusiłam się na zakup pudru pod oczy. Puder sam w sobie jest o lekkim kolorze beżu, super zmielony przez co pod okiem daje efekt Photoshopa. Jedyny minus jak dla mnie to za duże matowienie okolicy pod okiem- może wydawać się troszkę ciężko. Ogólnie dużym plusem pudru jest to że nie wchodzi w zmarszczki jednak oczekiwałabym lżejszej formuły na pewno mniej matującej.

Zobacz także inne Pudry pod oczy