Maseczki klasyczne

Tołpa
tołpa. renew me kremo-maska, 40 ml
Tołpa My Skin Changer Renew Me Kremo-maska 40 ml

• 13 lutego 2025 o 8:53
    Był moją maseczką po peelingu
    Produkt ma wygodne opakowanie, zapach jest bardzo przyjemny a sam kosmetyk idealny Krem stosuje zawsze po peelingu tej samej marki aby złagodzić i nawilżyć skórę Sprawdza się to tego rewelacyjnie ma gęstą konsystencję, nakładam go cienką warstwę więc wchłania się bardzo szybko Odrazu czuje ukojenie, odprężenie delikatnie podrażnionej skóry po peelingu Dodatkowo pięknie nawilża, odżywia skórę.
  • 15 sierpnia 2024 o 22:36
    Tylko jako maska!
    Zainteresował mnie ten produkt ze względu na dwa sposoby użycia, które sprawdziłam. Jako krem nie ma opcji - zastyga, daje efekt glinki, która wysycha i wciąga wodę. Używam produktu jako maski - jest ona rzadka i robi prześwity, więc daje jej dużo. Cera jest oczyszczona, może lekko szczypać, więc osoby z wrażliwą cerą nie powinny jej używać, buzia jest miękka w dotyku. Niestety nie zauważyłam super efektów, o których mogłabym napisać. Jest to prosta maska, ale kompletnie bez szału. Plus za opakowanie! Bardzo higienicznie
    • Kolor
    • Oczyszczenie
    • Miękka buzia
    Wady:
    • Tylko jako maska
    • Brak dużych efektów
  • 6 sierpnia 2024 o 14:44
    Nietrafiony zakup
    Kremo-maskę Renew me marki Tołpa z serii my skin changer kupiłam ze względu na zawartość wegańskiego kolagenu oraz krótkiego opisu na frontowej części opakowania, które zapewnia o poprawie jakości skóry, stymulacji bio-odnowy oraz radykalnemu odnowieniu. Producent podał na opakowaniu 2 sposoby stosowania kremo-maski. Można ją stosować codziennie wieczorem jako intensywnie działający krem. Natomiast drugi sposób to aplikacja produktu jako maskę 2 razy w tygodniu. Produkt ma lekką, żelową konsystencję w kolorze zielonym. Lekka formuła sprawia, że produkt jest wydajny. Zapach kremo-maski jest świeży. Wypróbowałam oba proponowane sposoby. Aplikacja produktu jako całonocny krem nie sprawdziła się z dwóch powodów. Po aplikacji skóra lekko mnie piekła a sam produkt nie wchłaniał się i pozostawiał na mojej twarzy lepką warstwę. To całkowicie zdyskwalifikowało produkt do stosowania jako wieczorna pielęgnacja. Drugi sposób aplikacji jako maska był zdecydowanie lepszy, ponieważ po 10 minutach można zmyć produkt. Uczucie pieczenia skóry ustąpiło po 4 aplikacji maski. Po zmyciu kremu-maski moja skóra jest miękka. Jednak poziom nawilżenia skóry jest niski i wymaga aplikacji dobrego kremu nawilżającego. W trakcie stosowania produktu jako maski 2 razy w tygodniu przez okres 4 tygodni nie zauważyłam poprawy elastyczności skóry na której mi szczególnie zależało. Opakowanie w formie tubki jest wygodne w użytkowaniu. Szata graficzna opakowania jest prosta i czytelna. Produkt można stosować przez 3 miesiące od jego otwarcia. Zaletą produktu jest fakt, iż jest to produkt wegański, nie zawiera mikroplastiku oraz fakt, że opakowanie można poddać recyklingowi. Cena produktu jest zbyt wysoka w stosunku do braku uzyskanych efektów.
    Zalety:
    • produkt wegański
    • nie zawiera mikroplastiku
    • opakowanie można poddać recyklingowi
    Wady:
    • lepka, niewchłaniająca się konsystencja
    • brak efektów działania opisanych na opakowaniu
  • 16 listopada 2023 o 9:57
    Bardzo się polubiliśmy
    Ojjj, ta kremo maska to jest coś. Zacznę od opakowania - jak w całej serii jest świetne, aluminiowa tubka z fajnym aplikatorem. Kremo maska ma zielonkawy kolor, piękny zapach dla mnie lekko landrynkowy, dość mocny. Co do działania to jest to hit zarówno jako krem i maska. Krem - treściwy choć lekko żelowy, świetnie nawilżający, ale zdecydowanie na wieczór, nie pod make up. Jako maska nakładam grubszą warstwę produktu i staje się magia - buzia jest miękka jak u niemowlaka, nawilżona, odżywiona i lekko rozświetlona. Uwielbiam ten efekt.
    Zalety:
    • działanie
  • 3 czerwca 2023 o 21:52
    Super się sprawdza po peelingu