Serum do twarzy

Bodyland.pl
Tołpa My Skin Changer Renew Me Serum 30ml

• 28 kwietnia 2023 o 9:04
    Zielona odnowa skóry!
    Serum Renew Me od Tołpa miałam okazje testować dzięki Wizaz.pl w Klubie Recenzentki za co dziękuję :) Uroczy niebieski kartonik z zieloną grafiką przyciąga uwagę na sklepowej półce. Obietnice producenta również zachęcają do wypróbowania. Zgrabna buteleczka z bezbarwnego plastiku, mamy kontrole zużycia produktu i higieniczną pipetą działającą do samego końca. Standardowa pojemność serum 30 ml i PAO 3 miesiące od momentu pierwszego otwarcia. W składzie znajduje sie: *wegański kolagen *białko EGF *glukonolakton *chlorofil Serum w kolorze zielonym wzbudziło moje zaciekawienie połączone z lekkim strachem i obawą przed "zafarbowaniem" twarzy na zielono, nic bardziej mylnego. Konsystencja jest lejąca, nieco się pieni, należy szybko i sprawnie rozsmarować na twarzy, błyskawicznie się wchłania, nie lepi się, nie podrażnia. Zapach jest neutralny, świeży kojarzy się z czystością. Wydajność jest niska w dwa tygodnie stosowania rano i wieczorem zużyłam 3/4 opakowania. Obietnice producenta zostały spełnione, mianowicie wzmocniło skórę, twarz nabrała blasku, wygląda na wypoczętą, zostałą odpowiednio nawilżona i zregenerowana po zimie. Dobrze dogaduje się z każdym kremem i podkładem jaki stosowałam. Pomimo kiepskiej wydajności z chęcią sięgnę po kolejne opakowanie.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
    Li_nka_
    20 lipca 2023 o 22:24
    Świetne serum na lato
    Moja skóra od zawsze była wyzwaniem, szczególnie ze względu na jej wrażliwość i skłonność do alergii. Z powodu tych trudności, zawsze poszukuję kosmetyków, które będą nie tylko skuteczne, ale także bezpieczne dla mojej skóry. Już od pierwszego użycia poczułam różnicę. Lekka, wodno-żelowa konsystencja kosmetyku pozwala na łatwą aplikację, a szybkie wchłanianie nie obciąża skóry, co jest niezwykle ważne, zwłaszcza latem. Dodatkowo, przyjemny naturalny, ciemnozielony kolor kosmetyku jest dla mnie miłym zaskoczeniem, podkreślając jego organiczny charakter. Co najważniejsze, efekty, jakie uzyskałam po stosowaniu tego produktu, są zadziwiające. Moja skóra wydaje się być bardziej elastyczna, a jej kondycja znacznie się poprawiła. Uwielbiam, jak Skoncentrowana moc SUPER MOLEKUŁ przywróciła mojej skórze naturalną promienność, co jest szczególnie istotne dla kogoś, kto boryka się z problemami skórnymi. Długo zmagając się z poszukiwaniem odpowiedniego nawilżenia, wreszcie znalazłam produkt, który dostarcza mi tego, czego moja skóra potrzebuje przez całą dobę. Jedynym aspektem, którym jestem trochę zawiedziona, to cena produktu. Może być nieco wyższa w porównaniu do innych produktów dostępnych na rynku, ale uwierzcie mi, jest tego warta. Choć na promocji, możemy dorwać te cudeńko za niewielka kwotę. Jednak to, co naprawdę mnie oczarowało, to delikatny i przyjemny zapach kosmetyku. To dodatkowy atut, który sprawia, że używanie go staje się prawdziwą przyjemnością. Opakowanie jest praktyczne i estetyczne, a pipeta ułatwia aplikację i dawkowanie produktu. Jedyna wada - buteleczka serum jest dość pojemna, a w środku produktu jest jednak sporo mniej. Można byłoby wykorzystać potencjał tej buteleczki i zwiększyć zawartość o kilka ml, skoro jest na to miejsce.
    Zalety:
    • Bardzo ładny, delikatny zapach
    • Nietypowy kolor serum
    • Konsystencja idealna na lato
    • Skóra lekka, elastyczna i odżywiona
    • Cera rozświetlona
  • 28 kwietnia 2023 o 10:59
    Optymalne działanie. Wegańskie. Innowacyjna formuła.
    Przede wszystkim to moje pierwsze spotkanie z marką Tołpa i jestem bardzo zadowolona z efektów, a wręcz zachwycona optymalnym działaniem. Serum My Skin Changer Renew jest na bazie wegańskiego kolagenu,białka i chlorofilu, dlatego skóra zyskuje jędrność i rozświetlenie, bo serum działa wielokierunkowo. Powoduje, że faktura skóry staje się miękka i wygładzona. Bezapelacyjnie Serum jest innowacyjnym kosmetykiem, które warto wdrożyć.A lekką, żelową konsystencję i naturalny, ciemnozielony kolor. Jest bardzo komfortowy pod makijaż. Stosuję rano i wieczorem z pełnym zadowoleniem. Serum jest bezpieczne i spełnia różne potrzeby skóry. Podoba mi się konsystencja i to, że szybko się wchłania. Tołpa Renew Me działa regenerująco i pięknie ujędrnia,pozostawiając zdrową cerę, która odzyskała blask. Stało się moim rytuałem, dlatego też z pełnym przekonaniem polecam serdecznie przyjaciółkom.
    Zalety:
    • Stymuluje bio odnowę skóry
    • Poprawia elastyczność
    • Odżywia
    • Poprawia wygląd skóry
    • Wzmacnia
    • Lekka konsystencja
    • Super pod makijaż
    • Zgodny z opisem producenta
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 30 maja 2024 o 16:24
    Zielony przyjaciel
    Na to serum trafiłam przypadkiem, odkrywając serię My Skin Changer. Zaciekawił mnie kolor produktu - ciemna zieleń, obawiałam się, że może delikatnie barwić. Po przetestowaniu byłam mile zaskoczona: serum nie barwi, bardzo dobrze rozprowadza się po twarzy, nie pozostawia śladów, smug. Po nałożeniu na buzię cera jest nawilżona, ładnie rozpromieniona ale nie tłusta. Produkt ma cudowny zapach. Tak jak w przypadku siostrzanego serum "Oh My Glow", na minus trafia u mnie fakt, że produkty te mają krotki termin ważności (tylko 3 miesiące po otwarciu) a mimo częstego używania, nie byłam w stanie wykorzystać całej buteleczki w tym okresie. Jakichś fenomenalnych efektów na mojej problematycznej cerze nie zauważyłam, jednak na plus jest tu nawilżenie i takie ukojenie skóry, oraz to, że mnie nie podrażnił, nie uczulił, ani właściwie w żaden sposób do siebie nie zraził. Mogę polecić ten produkt, chociaż za tą cenę oczekiwałabym czegoś więcej.
    Zalety:
    • Buteleczka z pipetką
    • Zapach!!!!
    • Nawilżenie i ukojenie skóry twarzy
    Wady:
    • Krótki termin ważności
  • 19 lutego 2024 o 23:10
    Faktycznie działa!
    Skusiłam się, bo było na przecenie. Nie jestem fanką zieloności i bałam się trochę czy nie zostanie mi taki odcień po aplikacji, jednak nic bardziej mylnego! Serum po rozprowadzeniu na skórze jest bezbarwne. Jest wodnisto-lejące i zostawia buzię lekko lepką i odrobinę ściągniętą po aplikacji. Ale nie na długo! Nadaje się pod krem i makijaż. Jest szalenie neutralne w "noszeniu za dnia". O mnie: mam 22 lata, liczne alergie, celiakię + 2 kierunki studiów (problemy z regularnym jedzeniem, anemia), żyję w zasmogowanym, nie za czystym mieście. Do tej pory nie używałam tez SPFów (btw szukam dobrego i taniego mineralnego pod makijaż, można mi polecić w wiadomości!) Używałam serum Tołpy codziennie rano i wieczorem (po jednej większej kropli na czole, podbródku i każdym policzku). Cel: odżywienie po zimie, redukcja bardzo delikatnych linii, poprawa napięcia, wyrównanie kolorytu, wygładzenie, nawilżenie i wyciszenie ewentualnych zmian. A przy tym dobrze by było, żeby nie uczuliło. I uwaga... prawie wszystko sie sprawdziło! Buzia jasna, gładka, zdrowa, nawilżona, z wyciszonymi przebarwieniami, żadnych nowych zmian! Co więcej - serum przesłodko, owocowo pachnie (kiwi?), a ta niepokojąco mała butelka wystarczyła mi na... równo 5 tygodni! Jestem taka szczęśliwa! Nie spodziewałam się, że w tej cenie i z tak prostym składem można sobie zafundować tak realna odnowę. Dziękuję!
    Zalety:
    • Świetne, wieloaspektowe działanie, duża wydajność, zapach, konsystencja, nie uczula, nadaje się pod makijaż!
    Wady:
    • Zupełnie brak!