Balsamy do ciała

AA YOU.mmy Skin, Nawilżająco-łagodzący krem do ciała `Raspberry Zen`

AA YOU.mmy Skin Krem do Ciała Raspberry Zen 400ml

• 3 kwietnia 2025 o 11:17
    Pachnie przecudnie i nawilża
    Zapach tego kremu do ciała to coś wspaniałego. Nigdy nie miałam takiego kremu o tak apetycznym zapachu. Bardzo szybko poprawia kondycję podrażnionej, przesuszonej skóry. Po w masowaniu kremu w skórę czuć od razu nawilżenie i szybko się wchłania. Skóra staje się w dotyku aksamitna. Produkt ma w sobie aż 94% składników pochodzenia naturalnego. Konsystencja jest typowo kremowa. Opakowanie bardzo poręczne z pompką, co ułatwia dozowanie. Ja jestem na tak i bardzo polecam.
    Zalety:
    • Przepiękny owocowy zapach
    • Szybkie nawilżenie
    • Nie podrażnia
    • Duże ekonomiczne opakowanie
  • 20 marca 2025 o 11:24
    Nic specjalnego
    Nie daje super uczucia nawilżenia, działanie nie jest długotrwałe, wieczorem używam, a rano mam przesuszoną skórę szczególnie na łydkach. NIe spełnia moich oczekiwań, przy mojej bardzo suchej skórze nie zdał egzaminu. Zapach jest ładny, chociaż z tych intensywnych, słodkich, dla niektórych może być za bardzo przytłaczający. Plus za ładne i wygodne opakowanie z pompką. Gęstość średnia, taka w sam raz, nie za rzadki i nie za gęsty, łatwo się rozprowadza i szybko wchłania.
    Zalety:
    • zapach (ale nie dla każdego, może być zbyt intensywny)
    • wygodne opakowanie
    • idealna konsystencja
    • łatwa aplikacja i szybko się wchłania
    Wady:
    • brak długotrwałego działania nawilżającego
  • 20 marca 2025 o 10:13
    Gdzie to nawilżenie?
    Nawilżająco-łagodzący krem do ciała marki AA z serii you, mmy skin ma naprawdę przepiękny zapach. Nie wydaje mi się on podobny do malin, natomiast jest to dość chemiczny zapach słodkich owoców letnich. Opakowanie jest bardzo ładne, cukierkowe, fajne połączenie kolorów różu i mięty, co sprawia, że od razu na sam widok przywołuje się wspomnienia lata. Na tym raczej można zakończyć opisywanie plusów tego kremu. Niestety podczas używania nie zauważyłam poprawy na skórze, co więcej, uważam, że trochę mnie uczula. Nie wiem jeszcze co to może być za składnik, ale często swędzi mnie ciało po nasmarowaniu się tym kremem. Zestaw z tej serii dostałam w prezencie, jednak sobie samej bym go nie kupiła ponownie.
    Zalety:
    • ciekawy zapach, jednak to nie malina
    • dobór kolorów opakowania
    Wady:
    • nie nawilża nic a nic
    • po dłuższym używaniu zaczyna swędzieć skóra
  • 29 grudnia 2024 o 13:09
    Uwielbiam w nim zapach malin i dobre nawilżenie
    Krem do ciała YOU.mmy Skin `Raspberry Zen`od marki AA zakupiłam w Rossmannie. Spodobało mi się różowe opakowanie i opis, podający, że jest to produkt z prebiotykami, maliną i niacynamidem, i że poprawia kondycję suchej skóry. Krem do ciała umieszczony jest w plastikowym opakowaniu z pompką, o pojemności 400 ml. Pompka jest bardzo praktyczna i umożliwia wygodne dozowanie. Używam tego produktu po kąpieli i bardzo przypadł mi do gustu. Jestem zadowolona z delikatnej, kremowej konsystencji, która umożliwia szybkie aplikowanie na ciało i dobrze się wchłania. Konsystencja bardziej przypomina mleczko niż krem. Krem do ciała pięknie pachnie malinami, nie wyczuwam w tym zapachu żadnych sztuczności. Zapach bardzo przypadł mi do gustu, lubię owocowe zapachy, a malin szczególnie, od razu przypomina mi się lato i ogród na wsi mojej nieżyjącej już mamy. Produkt jest bardzo wydajny, dobrze nawilża suchą skórę (a taką mam) i ją wygładza. Malinowy zapach, puszysta formuła i lekko różowy kolor kremu dają przyjemność z użytkowania. Z nim codzienna pielęgnacja ciała jest bardzo przyjemna i relaksująca. Bardzo polubiłam ten malinowy krem do ciała.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • delikatna konsystencja,
    • różowy kolor produktu,
    • piękny, malinowy zapach,
    • nawilża i wygadza,
    • zapewnia relaksująca pielęgnację.
    kxmilax
    29 listopada 2024 o 17:39
    malinowa sztuczność
    Balsam otrzymałam w prezencie jako część zestawu wraz z żelem pod prysznic z tej samej serii. Podobnie jak w przypadku żelu, na początku byłam zachwycona zapachem, który od razu skojarzył mi się z dzieciństwem i słodką malinową mambą. Niestety, mój entuzjazm szybko osłabł - po kilku użyciach zapach zaczął mnie drażnić. Wyczuwam w nim teraz sztuczną, chemiczną nutę, która stała się dla mnie nieprzyjemna. Z tego powodu używam go sporadycznie, dając sobie przerwy, aby na nowo „zapomnieć” jego intensywność. Konsystencja balsamu jest poprawna, ale jak dla mnie przypomina masło do ciała, przez to nie wchłania się tak szybko jakbym tego oczekiwała. Zapach utrzymuje się na skórze dość długo, jednak nie ma w tej kwestii szaleństwa. Nawilżenie przeciętne, miałam wyższe oczekiwanie względem tego aspektu Tak samo jak w przypadku żelu pod prysznic, muszę pochwalić opakowanie. Jest estetyczne, przyciąga wzrok i jest bardzo wygodne w użyciu dzięki praktycznemu dozownikowi.
    Zalety:
    Wady:
    • zapach - po jakiś czasie sztuczny i duszący
    • nawilżenie