Olejki do ust

Your KAYA Naturalny olejek do ust z efektem glow (stara wersja)

Your Kaya Olejek do ust, Letnia czereśnia Cherry Glow 10 ml
Your Kaya Olejek do Ust Nude Glow 10ml
Your Kaya Nude Glow

• 5 lipca 2024 o 11:38
    olejkowe rozczarowanie
    Olejek zakupiłam skuszona obietnicą pięknych, nabłyszczonych i trwale nawilżonych ust. Niestety, żadna z nich nie została spełniona. Wybrałam najciemniejszy odcień "letnia czereśnia", licząc na to, że nada ładny odcień ustom- niestety jest praktycznie niewidoczny po nałożeniu. Na moich ustach olejek nie tworzy efektu tafli na ustach, jedynie lekki błysk który w dodatku bardzo szybko się ściera. Na plus konsystencja, produkt dobrze się rozprowadza na ustach, ale! jego dozowanie jest porażką, trzeba bardzo delikatnie naciskać tubkę- duży otwór powoduje, że niejednokrotnie olejek wypłyną w zbyt dużej ilości. Sam olejek ma gorzkawy posmak, który nie do końca mi odpowiada. Jako tip na stronie podane jest, by przed aplikacją olejku nawilżyć usta pomadką lub balsamem- jednak ja od takiego produktu (i w takiej cenie) oczekuję, że będzie jedynym produktem do pielęgnacji :(
    Zalety:
    • nie klei się
    • lekka konsystencja powoduje, że dobrze się rozprowadza
    • dozowanie
    • zapach i smak
    • brak długotrwałego nawilżenia
    Hyunah
    23 maja 2024 o 9:21
    Mimo zapewnień olejek się lepi
    Niestety, muszę przyznać, że olejek do ust Your KAYA, mimo swoich kilku zalet, nie spełnił do końca moich oczekiwań. Zacznijmy od pozytywów – jedyną rzeczą, która naprawdę mi się spodobała, było to, że produkt zapewnia nawilżenie ustom nawet po jego zmyciu. To zdecydowanie doceniam, zwłaszcza w okresach, gdy moje usta są wyjątkowo suche i wymagają intensywnej pielęgnacji. Oczekiwałam subtelnego, naturalnego blasku, który dodaje uroku, ale zamiast tego moje usta wyglądały na zbyt błyszczące i nienaturalne, jakby były pokryte warstwą oleju. Markę Your Kaya znam od bardzo dawna i o ile większość produktów mi się sprawdziła tak niestety olejek - nie Uważam natomiast, że cena produktu jest niska, idzie to jednak w parze z jakością. Mimo że olejek do ust nie spełnił moich oczekiwań, inne produkty marki Your Kaya sprawdzają się u mnie bardzo dobrze. Można je kupić taniej, używając bezterminowego i wielorazowego kodu rabatowego viola15 na stronie producenta, więc za tę opcję duży plus dla marki.
    Zalety:
    • Po zmyciu usta pozostają nawilżone
    Wady:
    • Lepkość
    • Nienaturalny efekt glow
    • Niewygodny aplikator
    • Wylewa się z tubki
    • Ciągle czuć go w buzi
  • 21 maja 2024 o 19:36
    Czy na pewno jest taki świetny?
    Zużyłam już dwa opakowania produktu w dwóch różnych smakach. Nie jestem do niego zbytnio przekonana, ponieważ o ile naprawdę daje niesamowity efekt glow, o tyle moich ust za bardzo nie nawilża. Bardzo szybko się zjada i klei się okropnie. Czasem miałam wrażenie, że bardziej te usta przesusza niż nawilża. Osobiście uważam, że absolutnie nie jest wart swojej ceny ani rozgłosu. Nie wiem czy zdecydowałabym się go ponownie kupić.
    Zalety:
    • Zapach i smak
    • Efekt glow
    Wady:
    • Zjada się
    • Przesusza usta
    • Klei się
    • Małe opakowanie
  • 16 maja 2024 o 16:44
    Mam mieszane odczucia…
    Produkt na ustach wygląda rewelacyjnie. Piękna tafla ,którą tworzy na ustach jest nie z tego świata. Dodatkowo nawilżenie, które w przypadku moich skłonnych do przesuszenia ust okazało się zbawienne. Produkt nie klei się ,mam wrażenie ,że przez jego lekką konsystencję nie bardzo czuć go na ustach ,ale za to widać. Niestety ten piękny efekt wizualny jest bardzo krótkotrwały. Zapach jest słodki ,ale ledwo wyczuwalny. Przez częstotliwość nakładania tego produktu na usta (nakładałam go bardzo często ze względu właśnie na krótkotrwały efekt), zużyłam go w mniej niż miesiąc.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 2 maja 2024 o 17:08
    Czy on zasługuje na taką sławę?
    Przyznaje się że do zakupy skłoniła mnie reklama tego olejku przez kilka youtuberek które testowały ,zachwalały i zachęcały do wypróbowania. Czytając komentarze pod ich filmami wiele dziewczyn skarżyło się na słaba dostępność i szybkie wyprzedawanie się produktu. W moim Rossmanie nie było tego problemu, na półce było kilka sztuk. Wybrałam dla siebie kolor Natural Glow bo czytałam że one tak na prawdę nie mają kolorów, tylko minimalnie wchodzą w tony różowe czy nudziakowe. Zapłaciłam 18 zł-jak za kosmetyk z naturalnym składem to uważam że cena jest w porządku. Dla mnie olejek nie musi mieć koloru ale ma robić na ustach mokra tafle i je odżywiać. Tutaj efekt " mokrości" jest świetny. Usta wyglądają soczyście, mocno lśnią. Olejek jest z tych gęstszych więc przyjemnie siedzi na ustach. Na plus fajny karmelowy zapach- mnie akurat on się podoba. Nie jest to taki słodki ulepek tylko wyważona słodycz. Jak czytam inne recenzje to widzę że nie jestem osamotniona w mojej ocenie odnośnie tego że olejek nie nawilża ust a wręcz je przesuszają. Myślałam że coś jest że mną nie tak a widzę że wszyscy na to narzekają. Produkt trochę przereklamowany. Niby jest ok ale nie do końca sprostał moim wymaganiom odnośnie olejków do ust.
    Zalety:
    • Plusy
    • naturalny skład
    • efekt mokrych ust
    • gęstą konsystencja
    Wady:
    • Minusy
    • wysusza usta
    • szybko się zjada
    • wylewa się z tubki

Zobacz także inne Olejki do ust