Peelingi do twarzy

Lirene Dermoprogram Power of Plants, Peeling drobnoziarnisty `Rose`

Momo
    18 października 2024 o 22:11
    Świetny!
    Przeważnie stosuje peelingi enzymatyczne i kwasowe, jednak moja skóra zapragnęła innego rodzaju oczyszczenia. Mój wybór padł na produkt Lirene i to był strzał w dziesiątkę! Trochę obawiałam się zapachu, bo nie lubię słodkich, ale ku mojemu zaskoczeniu jest on bardzo delikatny. Sam peeling jest także przyjemny, drobinki nie są za ostre. Doskonale oczyszcza skórę! Nie podrażnia, łatwo się zmywa - jak dla mnie idealny!
    Zalety:
    • doskonale oczyszcza
    • wygładza skórę
    • delikatny zapach
    • nie podrażnia
    • wydajny
    • dobra cena
    Wady:
  • 1 lipca 2024 o 19:54
    Rożany peeling
    Marka Lirene bardzo zyskuje ostatnio w moich oczach, zwłaszcza jeśli chodzi o kosmetyki do oczyszczania twarzy. Żadnych wad tego produktu nie widzę, polecam każdemu, aby się zainteresował, bo warto. -bardzo ładny, różany zapach -wydajny -atrakcyjna cena -marka dostępna w popularnych drogeriach, takich jak Hebe czy Rossmann -delikatne oczyszcza -nie podrażnia -małe drobinki
  • 23 maja 2024 o 10:02
    Dobry peeling w dobrej cenie
    Peeling kupiłam na promocji w drogerii Rossmann. Jestem posiadaczką cery mieszanej, więc chętnie sięgam po peelingi enzymatyczne i drobnoziarniste. ???? drobnoziarnisty ???? różany zapach ???? delikatnie oczyszcza twarz ???? gęsta konsystencja ???? wydajny Całkiem fajny peeling, ale raczej wolę enzymatyczne. Nie podrażnia.
    skvpnik
    20 sierpnia 2023 o 9:50
    Mój ulubiony peeling drobnoziarnisty
    Zrezygnowałam z peelingów gruboziarnistych, na rzecz drobnoziarnistych. Długi szukałam peelingu idealnego, a maka Lirene mi w tym pomogła! Produkt kupiłam w Rossmanie. Skuszona pięknym zapachem róży, szybko go użyłam i zachwyciłam się efektami. Nie podrażnia skóry, zostawia ją przyjemnie wygładzoną — a to przecież w peelingu najważniejsze! Jest bardzo wydajny, a przy tym naprawdę skuteczny. Szkoda, że nie produkują go w większych opakowaniach.
    Zalety:
    • wygładzona buzia