Szampony do włosów

Hairmate Kissy Shampoo Delikatny szampon do włosów cienkich

• 14 marca 2025 o 17:23
    Szampon na plus
    Muszę przyznać, że podpisuje się pod poprzednią opinią. Faktycznie również mam nowszą wersję. Poza ładnym designem wypunktowałabym więcej zalet. Mam włosy niezbyt gęste, proste, farbowane do ramion. Szampon Kissy przeznaczony jest do codziennego mycia zniszczonych włosów. Moja przygoda z tą marką zaczęła od wersji mini szmponu , maski i olejku. Produkty te sprawdziły się u mnie bardzo dobrze i to zachęciło mnie, aby sięgnąć po pełnowymiarowe opakowanie. Szampon sprawił, że włosy były dobrze domyte , lśniące,nie plątały się co oznacza że dobrze się je rozczesuje no i ten zapach utrzymuje się długo na włosach , może to zasługa również maski z tej serii.
    Zalety:
    • ładny design
    • dobrze domyte lśniące włosy
    • nie plączą się
    • dobrze się rozczesywały
    • wersja mini 50 ml bardzo dobrze się aplikowały z butelki
    Wady:
    • wersja pełnowymiarowa ma twardy plastik i gorzej się aplikuje
  • 8 sierpnia 2024 o 11:59
    moje włosy lubią
    Dziwią mnie takie niskie oceny tego produktu, ponieważ na moich włosach te produkty sprawdziły się bardzo dobrze, zarówno szampon, jak i odżywka. Warto zaznaczyć, że mam jakąś nowsza wersję tego kosmetyku i może stąd różnica. -ładny zapach -dobrze się pieni -oczyszcza skórę głowy z nadmiaru sebum -nie plącze włosów -nie podrażnia skóry -nie wysusza -wydajny -atrakcyjna cena -dostępny w popularnych drogeriach -gęsta konsystencja
  • 28 grudnia 2023 o 22:54
    Pierwszy i ostatni raz
    Od razu zaznaczę, że często zmieniam szampon do włosów, moje włosy są cienkie i wymagające. Kupiłam ten szampon w promocji, to co mi zrobił z włosami to maksymalnie wysuszył. Dedykowany jest do włosów cienkich, delikatnych i przetłuszczających się. Moje włosy stały się po nim tępe, matowe, poplątane, ciężko było je rozczesać pomimo odżywki. Dodatkowo butelka - produkt bardzo ciężko się wyciska. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Nic
    Wady:
    • twarda butelka, ciężko się wyciska
    • wysusza i plącze włosy
    • bardzo mocny szampon z „rypaczy”
  • 20 czerwca 2023 o 1:03
    Mieszane uczucia…
    Szampon kupiłam jak tylko pojawił sie w Rossmannie wraz z odżywka i olejkiem do włosów. Nie wiedziałam czego mogę sie spodziewać, ponieważ jest to nowość. Po zużyciu całego opakowania mogę przyznać, ze mam mieszanie uczucia… Szampon na pewno nie zrobił mi krzywdy.. - nie mam łupieżu - nie mam swędzącej skory głowy - bardziej zniszczonych włosow.. Ale.. Nie zauważyłam tez efektu wow. Myłam włosy zawsze dwukrotnie. Domywał włosy, ale niestety miałam wrażenie ze myje włosy odżywka.. a ja lubię czuć, ze moja skóra głowy sie oczyszcza. Opakowanie jest tragiczne w użyciu, ciezko wyciskać produkt. Jedną ręką nie ma szans. Mimo to, wyglada uroczo i miło dla oka. Ale niestety praktycznie nie ma zastosowania. Mysle ze warto pomyśleć nas zmiana opakowania. Nie wiem czy kupię ponownie.. jak na taką cenę, możemy znaleźć inne perełki na rynku z lepszym składem i działaniem. Ale to nowa firma także warto dać szanse. Nie mówię tak i nie mówię nie
    Zalety:
    • nie robi krzywdy dla wlosow i skory
    • dostępność w Rossmannie
    Wady:
    • opakowanie utrudnia wydobycie produktu