Kremy z filtrem do twarzy

Vichy Mineral 89, Niewidoczny krem-fluid nawilżający 72h SPF 50+

Pachnidelko
e-ZikoApteka.pl
Apteka Polska APTE.PL
Vichy Mineral 89 SPF50+ Krem-fluid nawilżający 50 ml

• Wczoraj o 23:45
    Bardzo dobry spf!
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Mam cerę mieszaną i ten spf jest genialny! Bardzo lekki, nie bieli, idealny pod makijaż. Z czasem jednak się wyświecam ale nie wiem czy to wina dodatkowej warstwy korektora. Ogólnie jestem zadowolona i z chęcią sięgnę po kolejne opakowanie :)
  • Wczoraj o 23:26
    Vichy Mineral 89 Krem-fluid SPF 50+
    Krem fluid SPF 50+ Mineral 89 czyli krem na dzień z filtrem bardzo dobrze zabezpiecza skórę przed promieniami UV i zapobiega powstawaniu przebarwień. Przy codziennym stosowaniu nie zauważyłam powstawaniu nowych przebarwień na mojej twarzy ani pogłębieniu istniejących z czego bardzo się cieszę. Buteleczka jest poręczna z aplikatorem ułatwiającym dozowanie odpowiednią ilość produktu, przy aplikacji zapach standardowego kremu z filtrem natomiast po nałożeniu całkowity brak zapachu . Chciałam zaznaczyć iż mam cerę mieszaną a fluid nie powoduje że na mojej skórze robi się efekt ciężkości i błyszczenia i idealnie nadaje się pod makijaż przedłużając jego trwałość.
  • Wczoraj o 22:51
    Fantastyczny spf
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Krem z spf spełnił moje oczekiwania. Idealnie sprawdził się jako podkład pod makijaż. Często miewałam problem z tym, że kremy z filtrem pozostawiają biały ślad na skórze - tutaj nic takiego nie miało miejsca. Krem ma bardzo przyjemną konsystencję i dobrze odżywia skórę.
  • Wczoraj o 21:41
    Nie spełnił moich oczekiwań w wymagających warunkach
    Krem niestety mnie nie zachwycił. Zapach jest dość specyficzny i nie do końca przypadł mi do gustu. Nie czułam, że zapewnia ochronę na poziomie SPF 50 – mimo że reaplikuję filtry co 2–3 godziny. Zabrałam go ze sobą na urlop w góry, gdzie słońce było mocne, i niestety nie poradził sobie – skóra zaczęła się rumienić, więc musiałam szybko go zastąpić innym filtrem. Natomiast w warunkach miejskich, przy mniej intensywnym słońcu, sprawdza się całkiem dobrze. Ma lekką konsystencję, szybko się wchłania i nie bieli skóry, co na co dzień jest dużym plusem. Myślę, że może być dobrym wyborem do miasta, ale nie na wakacje w wymagającym klimacie.
  • Wczoraj o 21:41
    Bardzo dobry produkt
    Produkt ma lekką, płynną konsystencję przypominającą serum. Bardzo łatwo się rozprowadza i – co najważniejsze – naprawdę jest niewidoczny na skórze. Żadnego bielenia, tłustego filmu ani rolowania. Idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż.