Wody perfumowane damskie

Ariana Grande Cloud Pink

IvanaLi
    10 kwietnia 2025 o 16:06
    Coś na ciepłe dni
    Jest to moja pierwsza perfuma z kolekcji CLOUD ARIANA GRANDE i jestem bardzo zadowolona. Zapach jest dla osób, które lubią słodkie, owocowe i kwiatowe ale nie nachalne perfumy. Czuć ananas i watę cukrową. Sprawdzi się dla osób wrażliwych na mocne zapachy. Idealny zapach na wiosenno - letnie dni. Nie utrzymuje się długo ale dla nie jest to problem. Perfuma jest poręczna i ma przepiękny różowy flakon z nakrętką w kształcie chmurki. W zestawie z perfumą znajduje się bardzo stabilna podstawka również w kształcie chmurki tylko tym razem w białym kolorze. Jest to super opcja, ponieważ perfuma jest dobrze zabezpieczona przed strąceniem z szafki ale jest to także świetny element dekoracyjny. Cena moim zdaniem jest lekko zawyżona jak na trwałość produktu ale często można kupić perfumę w promocji.
    Zalety:
    • słodki, owocowy i kwiatowy zapach
    • idealny dla osób wrażliwych na mocne zapachy
    • piękne opakowanie
    Atejka
    12 lutego 2025 o 20:34
    Słodko-urocze
    Perfumy od razu przyciągają naszą uwagę, a to za sprawą opakowania w ciekawej formie. A mianowicie jest to bardzo urocza i słodka chmurka w kolorze różowym, z białymi dodatkami. Zapach jest bardzo słodki. Ja wyczuwam w nich głównie nuty owocowe, ale również czekoladę i wanilię. Jeśli ktoś nie lubi słodkich perfum to może sobie od razu odpuścić, bo tej słodyczy jest w nich więcej niż 'troszkę'. Osobiście uważam, że jest to ładny zapach, ale głównie na letnie miesiące i raczej na dzień niż na noc. Jeśli chodzi o trwałość to niestety jest tutaj już dużo gorzej. Trzeba je kilkukrotnie reaplikować w ciągu dnia, bo zapach dosyć szybko ulatuje. Czy kupię ponownie? Za oryginalną cenę na pewno nie, ale w promocji być może się skuszę.
    Zalety:
    • flakon
    Kar_sz
    3 sierpnia 2024 o 15:30
    Słodziutkie
    To opakowanie jest po prostu przesłodkie. Fakt, dosyć spore i zabiera ono trochę miejsca na toaletce, ale jest cudowne. Istnieje możliwość wyjęcia samego flakonu z chmurki, co jest zdecydowanym ułatwieniem w podróży. Nuta głowy: Kokos, Wanilia Nuta serca: Ananas, Pitaja Nuta bazy: Drewno, Mech, Pralina Zapach zaliczałbym raczej do tych słodkich. Jest bardzo ładny, cudowny, subtelny. Ale niestety nie utrzymuje się zbyt długo ani na skórze ani na ubraniach... a cena jest dosyć wysoka więc trwałość mogłaby być lepsza. Mimo to trafia do moich ulubieńców.
    W perfumerii
    xomaria
    27 lipca 2024 o 8:25
    Słodziak
    Kupując trochę się martwiłam że to będzie zapach dla nastolatek, no i trochę tak jest w sumie. Perfumy zdecydowanie nie do biura ani na oficjalne wyjścia. Zaryzykowała bym stwierdzenie, że zapach jest okropnie słodki. Czuć dużo ananasa, kokosa i praliny, w pierwszej kolejności to one mi się wysuwają na prowadzenie. Zapach jest mocno owocowy, lekko kwiatowy. Generalnie zapach mi się podoba i na pewno go zużyje, ale nie wiem czy do niego wrócę. Trwałość jest raczej słaba, bardzo szybko przestaje go czuć. Flakon jest przepiękny i warto kupić perfumy nawet tylko dla niego :)
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie