Serum do twarzy

Bielenda Skin Clinic Professional Ceramidy, Serum odbudowująco-odżywcze, 30ml
HOBB
Bielenda Serum odbudowująco-odżywcze CERAMIDY + BETA-GLUKAN + AMINOKWASY

• 22 kwietnia 2025 o 18:33
    Trudna aplikacja, uczulił mnie - nie dla cery tłustej
    Jak na serum, ten produkt jest bardzo gęsty, przez co trudno zaaplikować go pipetą - nabiera ona bardzo mało produktu, przez co trzeba robić to na kilka razy. Dodatkowo część serum wylewała mi się przy szyjce butelki, co było dodatkowym minusem - w przypadku tak gęstych produktów zdecydowanie lepiej sprawdza się pompka. Serum jest mocno perfumowane i niestety podejrzewam, że właśnie dlatego mnie uczuliło - po pierwszej aplikacji skóra zrobiła się wyraźnie zaróżowiona, przy następnych już tak się nie działo, ale przy dłuższym użytkowaniu zauważyłam wzrost liczby zaskórników i stanów zapalnych. Zdecydowanie nie kupię ponownie.
    chvgi3
    10 kwietnia 2025 o 16:58
    Wspaniałe
    Serum zakupiłam w zasadzie kilka dni temu, choć to nie jest moja pierwsza styczność z nim, dlatego tak szybko dzielę się moją opinią. Około tydzień temu rozpoczęłam kurację izotretynoiną doustną, ale moja skóra już zaczęła się przesuszać, dlatego zdecydowałam się na ponowny zakup tego serum. Super, że Bielenda zwiększyła ilość produktu, a cena została taka sama, zdecydowanie na plus! Serum ma gęstą konsystencję, trochę takiego mleczka. Kolor lekko pomarańczowy, różowy. Zapach powiedziałabym, że brzoskwiniowy, mi akurat nie przeszkadza, umila nakładanie produktu. Ogromną wadą jest opakowanie. Buteleczka szklana - super. Ale ta pipeta to pomyłka, zupełnie nie pobiera produktu, trzeba się napracować, zanim uda mi się nałożyć serum na skórę. Super by było gdyby marka pomyślała o zamianie pipety na pompkę w tym konkretnym serum. Skóra po zastosowaniu kosmetyku jest przyjemnie ukojona, otulona i nawilżona. Ja akurat stosuję ten produkt i rano i wieczorem. Pod makijażem też zachowuje się super, makijaż wygląda bardzo ładnie. Polecam wypróbować.
    • działanie
    Wady:
    • pipeta
  • 10 kwietnia 2025 o 14:39
    Jeden z lepszych
    Produkt o pięknym zapachu, konsystencji rzadkiego kremu, bardzo ładnie nawilża, długo pozostaje na skórze. Jedyne do czego mogę się przyczepić, to opakowanie, pipetka nie dopasowana do konsystencji produktu.
    • Nawilżenie
    • Konsystencja
  • 16 marca 2025 o 16:22
    Polecam
    Produkt zaczęłam wprowadzać do swojej pielęgnacji niedawno ale co mogę powiedzieć to to, że serum idealnie rozprowadza się po oczyszczonej skórze. Nie lepi się i dobrze nawilża. Ma przyjemny zapach. Radzę jednak wprowadzać go do swojej pielęgnacji dość powoli w mniejszych ,,testowych” ilościach, bo tak jak wszystkie inne nowe kosmetyki-skóra potrzebuje chwili na przyzwyczajenie do nowego produktu. Ogolnie polecam :)
    Zalety:
    • Przyjemna konsystencja
    • Produkt sie nie lepi
    • Przyjemnie koi
    • Przyjemny zapach
  • 8 marca 2025 o 20:08
    Cudowne
    Świetne serum. Ma mleczną dość gęstą konsystencję, jasno brzoskwiniowy kolor i cudowny brzoskwiniowy zapach. Produkt zamknięty jest w szklaną buteleczkę z pipetą. Serum, używam głównie na noc. Rano moja cera jest miękka dobrze nawilżona I wygładzona. Po ponad miesicu używania jestem zachwycona, skóra jest ujędrniona, wygląda świeżo, bardziej zdrowo i szybciej regeneruje się po retinolu. Na pewno kupię ponownie, aktualnie 'wygrzebuję' resztki ;)
    Zalety:
    • Doskonale nawilża
    • Wygładza drobne zmarszczki
    • Pięknie pachnie
    Wady:
    • Ciężko 'wygrzebać ' resztki ;)