Odżywki do włosów

beBIO Baby Hair Complex, Naturalna odżywka wzmacniająca do włosów wypadajacych i osłabionych

BE BIO EWA CHODAKOWSKA Naturalna odżywka do włosów wypadających i osłabionych wzmacniająca Baby Hair Complex, 200ml

Nasi użytkownicy zostawili 109 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 stycznia 2025 o 13:51
    Doskonale wygładza, zmiękcza i nabłyszcza włosy. Mniej wypadające włosy po około 2 miesiącach.
    Odżywka ma kremową konsystencję. Doskonale rozprowadza się na włosach. Z łatwością można wydobyć z opakowania odpowiednią ilość odżywki. Odżywka nie spływa z włosów. Nie obciąża ich ani nie przyspiesza przetłuszczania. Zmiękcza, wygładza oraz odżywia włosy. Moje włosy mniej wypadają po około dwóch miesiącach regularnego stosowania. Są uniesione od nasady, błyszczące, wzmocnione.
  • 2 stycznia 2025 o 13:35
    Nie sprawdziła mi się
    Kupiłam na przecenie za 16 złotych. Szukałam odżywki wzmacniającej i jednocześnie wygładzającej. Na pewno pierwszy warunek został spełniony, jednak włosy po jej użyciu są kruche i suche, więc uzupełniam pielęgnację odżywką emolientową. Stosuję produkt także po wykonaniu olejowania, nakładam na 5 minut, po czym rozprowadzam na wilgotnych włosach serum silikonowe. Efekt mnie zadowala. Niestety nie satysfakcjonuje mnie skutek użycia odżywki samodzielnie. Raczej nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • działanie (wzmacnianie)
    Wady:
    • działanie (powoduje kruchość i suchość)
  • 19 marca 2024 o 16:23
    Świetna odżywka wzmacniająca
    Dzięki tej pielęgnacji wzmacniającej, od beBIO, moje włosy stały się piękniejsze, mniej wypadają i są bardziej odżywione. Pielęgnacja wraz z szamponem z tej samej serii, przynosi same korzyści. Odżywka ma bardzo fajną konsystencję, nie obciąża włosów. Dzięki niej, moje włosy są mocniejsze, co bardzo cenię, bo takiego efektu oczekiwałam. Bardzo polecam wszystkim, którzy tak jak ja borykają się z osłabionymi i wypadającymi włosami.
  • 19 lutego 2024 o 7:13
    Odżywka BeBio do włosów wypadajacych i osłabionych
    Używa od:próbka
    Odżywka ma bardzo fajną konsystencje gdyż stosowałam kilka odżywek z tej firmy i jest zdecydowanie poprawa. Na pewno jest bardziej gęsta dzięki czemu łatwiej ją nałożyć na włosy. Ma przyjemny zapach. Doskonale nawilża włosy oraz wygładza co pomaga w ich rozczesaniu. Mam włosy które są słabe, wypadają i łamią się, zauważyłam dużą poprawę po miesiącu użytkowania odżywki. Moje włosy stały się jakby bardziej gęste, nawilżone i wzmocnione.
  • 18 lutego 2024 o 23:58
    Naturalna, wegańska odżywka, idealna do codziennego stosowania, poprawiająca kondycję włosów delikatnych i osłabiających.
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Cieszę się ze miałam okazję wypróbować tą odżywke, bo okazało się, że sprawdziła sie idealnie w codziennej pielęgnacji moich cienkich delikatnych włosów. Już wcześniej miałam okazję stosować inne produkty do włosów marki beBIO, ale ta odżywka szczególnie przypadła mi do gustu. Ma przyjemną konsystencję, nie jest zbyt rzadka , dzięki czemu bardzo dobrze aplikuje się na włosy. Umila to dodatkowo delikatny, przyjemny zapach. Odżywka dzięki swojej formule wnika we włosy, bardzo je wygładza, zmiękcza. Wzmacniaj je i poprawia ich wygląd z każdym użyciem. Sięgam po nią regularnie od prawie miesiąca i muszę powiedzieć, że moje włosy w końcu nabrały blasku i zdrowego wyglądu. Jest to naturalna weganska odżywka która rzeczywiście działa wzmacniająco na włosy. Bardzo je odżywia, w pewnym stopniu pomaga je odbudować. Włosy dzięki niej stają się mocniejsze, bardziej elastyczne , są odporne na uszkodzenia, wykruszanie, czy łamanie. Producent dodatkowo zapewnia, że ogranicza rozdwajaniu końcówek. Pomaga na pewno optycznie zagęścić zniszczone cienkie włosy. Optycznie jest ich więcej. W moim przypadku odżywka ma bardzo korzystny wpływ na moje delikatne, blond włosy na które muszę chuchać i dmuchać . Jet przyjemna w użyciu, nie obciąża włosów, po jej użyciu włosy wyglądają bardzo świeżo, są gładkie, lśniace i sypkie. Jest delikatna dla skóry głowy, nie podrażnia jej i nie wysusza. Odżywka spełnia moje oczekiwania, ma wszystko co powinna mieć dobra odżywka i będę często chętnie po nią sięgać. Dodatkowo zauważyłąm, że jest niezwykle wydajna, co bardzo mnie cieszy. Oczywiście z chęcią sięgnę po kolejny egzemplarz, bo wiem, że ceny produktów beBIO są przystępne.
    Zalety:
    • nie jest rzadka
    • rzeczywiście wzmacnia i odbudowuje strukturę włosa
    • nie obciąża , jet idealna do codziennego stosowania
    • zmiękcza i uelastycznia włosy
    • zapewnia blask i zdrowy wygląd delikatnych, osłabionych włosów
    • delikatna dla skóry głowy (naturalny skład)
    • wygodne opakowanie