Maseczki klasyczne

Oriflame Love Nature, Sweet Delights Face Mask with Organic Cacao Butter Maseczka do twarzy z organicznym masłem kakaowym

• 15 czerwca 2024 o 21:06
    Farbka w masce
    Niestety. Bardzo się zawiodłam tym produktem. Po pierwsze cena a pojemność. To jest dla mnie jakaś pomyłka. Nie czuć zapachu kakao. Ja wyczuwam raczej kawę ale taką chemiczną. Maseczka beżowa. Konsystencja delikatnie galaretkowata. W żaden sposób nie odczułam nawilżenia czy nawet ukojenia na twarzy. Moim zdaniem nie robi ona nic. Nie wiem czy tylko ja mam ten problem ale ona bardzo barwi. Po ściągnięciu moja twarz jest brązowa. Jakby ktoś mi przyczepił maskę. Ciężko się pozbyć tego koloru. Przynajmniej w moim przypadku.
    Zalety:
    Wady:
    • Chemiczny zapach
    • Zbyt wysoka cena
    • Słaba jakość
    • Barwi
    U konsultantki
  • 29 listopada 2023 o 19:19
    Maseczka kakaowa Oriflame
    Jak ja kocham te zapachy w kosmetykach od Oriflame Maseczka o zapachu czekolady znajduje się w małej tubce o pojemności 50 ml. Konsystencja lekka, o delikatnym beżowym kolorze i przepięknym kakaowym zapachu. Zdecydowanie umila pielęgnację i sprawia, że jest ona jeszcze bardziej przyjemna. Po 10 minutach należy ją zmyć, a skóra pozostaje gładka, delikatna w dotyku i nawilżona
    Zalety:
    • działanie