Podkłady

Essence Magic Filter Glow Booster Fluid do twarzy

notino.pl
Essence MAGIC FILTER ROZŚWIETLAJĄCY PODKŁAD W PŁYNIE 30 MEDIUM TAN 14ML
Bodyland.pl
ESSENCE Magic Filter Glow Booster Podkład W Płynie O Lekkim Kryciu Zapewniający Naturalny Blask 20 Medium 14ml

• 31 marca 2025 o 11:51
    poprawny
    Daje ładny efekt, nie ma wow, ale bardzo mi się podoba. Jednak ma kilka minusów, wydajność to pierwszy z nich, wydaje się, że znika raz dwa. Kolejny to zapach, z bólem to przyznaję,ale zapach jest tragiczny, nie jest to smród,ale coś pomiędzy. Mimo to zużyję do końca, bo nie wysypuje,ani nie podrażnia, a jeśli nie znajdę lepszych budżetowych opcji, to kupię ponownie.
    milqaaa
    4 lutego 2025 o 18:23
    Mega
    Bardzo fajny booster, który da super glow, mega polecam. Nie przykryje on niedoskonałości, ale fajnie nada się jako rozświetlająca baza pod makijaż, super.
    Zalety:
    • Delikatny
    Kxi2222
    30 stycznia 2025 o 11:50
    Zawiodłam się
    Nakręciłam się że to będzie strzał w dziesiątkę. Niestety gdy użyłam go pierwszy raz w malutkiej ilości to ładnie wyglądał. Po drugim użyciu zobaczyłam że mocno ściemniał i chyba mnie uczulił. Szkoda bo efekt robił bardzo ładny.
    Bulb24
    16 czerwca 2024 o 16:38
    Bardzo dobra baza rozświetlająca
    Baza ma lekką konsystencję i łatwo się rozprowadza. Jest zamknięta w wygodnym opakowaniu z pompką. Daje piękny efekt rozswietlenia. Nie ma mowy o żadnych nie estetycznych drobinach, zapewnia ona równomierny efekt. W przypadku cery mieszanej wystarczy nałożyć puder w miejsca przetłuszczające się takie jak strefa T, a zneutralizuje on glow. Bazę można nakładać także na podkład czy korektor, jako zamiennik rozświetlacza dla efektu świetlistej tafli bez drobin. Jest bardzo przystępna cenowo. Nie zauważyłam aby dawała ona jednak jekiekolwiek krycie lub kolor. Jedynym minusem jest bardzo nieprzyjemny zapach, aczkolwiek czuć go tylko podczas nakładania produktu, po króciutkiej chwili od razu zanika. Zdecydowanie warta zakupu.
  • 10 czerwca 2024 o 18:56
    Gdyby nie zapach byłby to ideał
    Kupiłam ten produkt z ciekawości, chciałam spróbować czegoś nowego w moim makijażu. Pomimo najjaśniejszego odcieniu (10 Light) na dłoni wydaje się dość ciemny, ale na skórze u mnie już nie widać dużej różnicy oraz nie odcina się. Stosuje go najczęściej jako baza pod makijaż. Jednak próbowałam też mieszać go z podkładem. Sprawdza się na oba sposoby. Daje ładne świetliste wykończenie. W połączeniu z podkładem nie wpływa na jego trwałość zarówno pozytywnie jak i negatywnie. Jedyne co mi przeszkadza w tym produkcie to jego zapach. Zdecydowanie nie należy on do tych przyjemnych albo chociaż neutralnych. Więc jeśli ktoś bardzo zwraca uwagę na zapach w produktach warto się zastanowić. Jest to jedyny minus tego produktu.
    Zalety:
    • Wykończenie