Podkłady

Bodyland.pl
Catrice Soft Glam Filter Fluid 020 30ml

• 19 kwietnia 2025 o 14:37
    Polecam!
    Fluid Catrice to jeden z tych produktów, o których słyszałam dużo dobrego, więc postanowiłam go wypróbować. Po pierwsze, muszę powiedzieć, że jego konsystencja jest bardzo przyjemna - lekka i łatwa w aplikacji. Nie tworzy efektu maski, co jest dla mnie ogromnym plusem. Krycie jest średnie, co oznacza, że dobrze wyrównuje koloryt skóry i zakrywa drobne niedoskonałości, ale nie poradzi sobie z większymi problemami, takimi jak trądzik. Trwałość jest również w porządku - na mojej skórze utrzymuje się przez cały dzień, nie ścierając się i nie zbierając w zmarszczkach. Co do efektu na skórze, fluid Catrice daje naturalne, satynowe wykończenie. Skóra wygląda na zdrową i promienną, a jednocześnie nie jest nadmiernie błyszcząca. ????
  • 30 marca 2025 o 23:00
    Nie mój produkt
    Ten podkład rozświetlający okazał się dla mnie średniakiem. Na plus – wygląda całkiem dobrze na skórze, szczególnie jako baza pod makijaż, bo ładnie wyrównuje koloryt. Niestety, zapach mi nie podpasował, a sam produkt nie zrobił na mnie większego wrażenia. Jak za tę cenę, jest okej, ale nie na tyle, żebym kupiła go ponownie.
  • 15 lutego 2025 o 19:54
    Catrice Soft Glam Filter Fluid 010 Glow Booster – moja ocena ✨????
    To fajny, budżetowy zamiennik dla droższych produktów typu Hollywood Flawless Filter od Charlotte Tilbury. Daje subtelny, zdrowy glow, ale bez efektu tłustej skóry. Można go używać jako bazę, miksować z podkładem lub nakładać jako rozświetlacz.
    Zalety:
    • Piękny, naturalny blask
    • Lekka formuła, nie zapycha porów
    • Wielofunkcyjność – baza, rozświetlacz, miks z podkładem
    • Cena vs. jakość – bardzo na plus!
    Wady:
    • Jeśli masz tłustą skórę, może dawać zbyt „świecący” efekt
    • Nie ma mocnego krycia, więc nie zastąpi podkładu
  • 5 sierpnia 2024 o 19:45
    Bardziej baza niż podkład
    Posiadam cerę mieszaną z przebarwieniami potrądzikowymi. Lubie szaleć z makijażem - raz lubię błyszczeć jak psu j... a innego razu lubię być matowa ale dodać ociupinkę rozświetlacza ;) Opakowanie Baza rozświetlająca Catrice jest zamknięta w eleganckim, szklanym opakowaniu z wygodnym aplikatorem, który przypomina te stosowane w produktach od Charlotte Tilbury. Aplikator umożliwia precyzyjne dozowanie produktu, co jest dużym plusem. Estetyczne i poręczne opakowanie sprawia, że używanie produktu jest czystą przyjemnością. Działanie Produkt jest bardziej bazą rozświetlającą niż typowym podkładem, ponieważ nie posiada krycia, a jedynie daje efekt glow. Lekki kolor bazy pozwala uzyskać naturalne rozświetlenie cery, które wygląda zdrowo i promiennie. Produkt nie zawiera drobinek, co czyni rozświetlenie bardziej subtelnym i naturalnym. Idealnie sprawdza się jako baza pod podkład, nadając skórze blasku i świeżości. Stosowanie Bazę stosuję codziennie pod podkład, co daje piękny efekt rozświetlenia. Najbardziej cenię ten produkt za jego czysty skład, który nie zapycha mojej mieszanej cery. Dzięki zastosowaniu tej bazy oraz korektora mogę w krótkim czasie stworzyć super bazę pod makijaż. Produkt doskonale współpracuje z innymi kosmetykami, takimi jak bronzer czy kremowe produkty, które nie rolują się ani nie ważą na tej bazie. Trwałość Baza Catrice sprawdza się świetnie nawet pod ciężkimi podkładami, takimi jak Estee Lauder Double Wear. Nawet pod tymi podkładami glow wybija się, a ciężki makijaż nie wygląda jak “maska”. Baza nie roluje się, nie ciastkuje i nie ściąga podkładu, co jest ogromnym plusem. Cena Cena produktu to około 39 zł, co uważam za bardzo atrakcyjną ofertę, zwłaszcza w porównaniu z podobnymi produktami na rynku, jak np. baza od Charlotte Tilbury, która kosztuje około 200 zł. Dzięki temu produktowi odkryłam, że można uzyskać efekt luksusowego rozświetlenia za ułamek ceny :) Produkt Catrice Glow Booster Serum to godny zamiennik droższych baz rozświetlających. Rozświetla cerę, nadaje jej zdrowy i promienny wygląd, nie zapycha porów i dobrze współpracuje z innymi kosmetykami. Polecam przetestować tę bazę, szczególnie latem, kiedy może również służyć jako rozświetlacz do ciała. Cieszę się, że odkryłam tę bazę i nie przepłaciłam za droższy produkt. Jedyny minus to myląca nazwa, która sugeruje, że jest to podkład. W rzeczywistości jest to baza, która daje jedynie efekt rozświetlenia bez krycia. Produkt dostępny jest w różnych odcieniach, co pozwala dobrać odpowiedni kolor do cery.
    Becia63
    21 lipca 2024 o 11:12
    wszystko w jednym
    używam go jako bazę pod podkład, bardzo ładnie rozświetla skórę nadaje jej „ zdrowe glow” mieszam go z podkładem wtedy możemy uzyskać podkład rozświetlający, używam go ten na policzki jako rozświetlacz
    Zalety:
    • wykończenie