WIZAŻ logo
Podkłady

Rimmel Multi Tasker, Better Than Filters, Highlighter + Glow Booster Primer Rozświetlający primer 3w1

4,6 (492)
58 hitów!

allegro

star fullstar fullstar fullstar fullstar half full
Nasi użytkownicy zostawili 492 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 17 lipca 2026 o 10:59
    Szału nie ma, zwykła baza z mnóstwem drobinek
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    To wielozadaniowy produkt rozświetlający, który ma służyć m.in. jako baza pod makijaż. ​Kosmetyk ma bardzo wygodny, duży aplikator, a przed każdym użyciem trzeba pamiętać o jego dokładnym wymieszaniu (wstrząśnięciu butelki). Produkt jest niesamowicie wydajny – wręcz się z nim męczyłam, bo nie chciał się skończyć! Jeśli chodzi o działanie: jako klasyczna baza pod makijaż nie zmienia u mnie zbyt wiele. Działa po prostu jak lekki produkt nawilżający. ​Jej największym minusem jest dla mnie efekt rozświetlenia. Nałożona na całą twarz daje tak mocny, wręcz tłusty błysk, że czułam się w niej jak lampa dyskotekowa. Bez solidnej dawki pudru matującego po prostu nie mogłam się obejść. Choć baza kosztuje całkiem sporo, to jako produkt na całą twarz nie do końca mnie przekonała. Może jednak dostać drugą szansę latem i w wakacje – nakładana punktowo jako płynny rozświetlacz na szczyty kości policzkowych lub wymieszana w małej ilości z kremem BB sprawdzi się o wiele naturalniej.
    Zalety:
    • Baza jest okej
    Wady:
    • Drobinki
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty
      star fullstar fullstar emptystar emptystar empty
  • 3 lipca 2026 o 22:37
    Ten produkt to strzał w dziesiątkę!
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Ten produkt jest totalnym strzałem w dziesiątkę, często używam go zamiast podkładu bo oprócz tego że piękne rozświetla twarz ma też całkiem dobre krycie. Produkt jest też dość wydajny starcza na sporo czasu nawet przy używaniu go codziennie.
    Zalety:
    • Pięknie rozświetla twarz,można użyć go spokojnie zamiast podkładu bo ma też całkiem spore krycie.
    Wady:
    • Według mnie ten produkt jest absolutnie bez wad
  • 3 lipca 2026 o 12:18
    Naturalny efekt rozświetlenia i wygładzenia
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Rimmel Multi-Tasker Better Than Filters w odcieniu 002 Fair Light bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. To produkt, który świetnie sprawdza się zarówno jako baza pod podkład, jak i samodzielnie w dni, kiedy zależy mi na lekkim, naturalnym makijażu. Pięknie wygładza optycznie cerę, dodaje jej zdrowego blasku i sprawia, że wygląda świeżo oraz promiennie, bez efektu ciężkiego makijażu. Odcień 002 Fair Light dobrze dopasowuje się do jasnej karnacji i nie tworzy sztucznego efektu. To świetny produkt dla osób, które lubią efekt naturalnie rozświetlonej, zdrowo wyglądającej skóry. Jest bardzo uniwersalny i z powodzeniem można go wykorzystać na kilka sposobów, dzięki czemu szybko stał się jednym z moich ulubionych kosmetyków do codziennego makijażu.
    Zalety:
    • nadaje skórze naturalny, zdrowy blask,
    • optycznie wygładza cerę,
    • może być stosowany jako baza, samodzielnie lub zmieszany z podkładem,
    • lekka, przyjemna konsystencja,
    • łatwo się rozprowadza i dobrze stapia ze skórą,
    • nie podkreśla suchych skórek,
    • zapewnia świeży, promienny wygląd
    Wady:
    • osoby preferujące mocne krycie powinny potraktować go wyłącznie jako produkt uzupełniający makijaż,
    • przy cerze bardzo tłustej efekt rozświetlenia może wymagać utrwalenia pudrem.
  • 2 lipca 2026 o 10:58
    Rimmel, Multi-Tasker Better Than Filters
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Bardzo lubię używać tej bazy. Daje przepiękny, zdrowy glow i idealnie wyrównuje koloryt mojej cery. Genialnie sprawdza się zwłaszcza w lecie, kiedy mój makijaż jest delikatniejszy, lżejszy i bardziej rozświetlony. Produkt jest niezwykle łatwy w użyciu, ma bardzo fajną konsystencję i do tego jest mega wydajny. Z czystym sumieniem bardzo go polecam każdemu, kto szuka efektu promiennej skóry.🩷
    Zalety:
    • Piękny glow
    • Wyrównanie kolorytu
    • Idealny na lato
    Wady:
    • Słabe krycie
    • Możliwe wyświęcanie na cerze tłustej
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    1 lipca 2026 o 19:24
    Totalny HIT!
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Jeśli poszukujesz czegoś co da Ci ładne glow na twarzy, a przy okazji wyrówna koloryt Twojej cery to ten produkt jest dla ciebie. Uwielbiam go za to jaki efekt robi na skórze, nie pozostawia efektu "maski" ani ściągnięcia, jest mega wydajny i łatwy w użytkowaniu. Gwarantuję, że nie zrobisz sobie nim krzywdy. Dodatkowo na promocji można dorwać go za trzy dyszki, więc dla mnie to mega deal.
    • łatwość w użytkowaniu

szukaj