Maski do włosów

Garnier Fructis, Smoothing Cocoa Butter Hair Food Maska do włosów puszących się i niesfornych (nowa wersja)

Nasi użytkownicy zostawili 362 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

qiniaaa
    9 maja 2025 o 21:53
    Najlepsza maska do włosów
    Kochane, używam tej maski od dawna (wiele wersji zapachowych serii hairfood) jestem zachwycona, włosy są wygładzone, łatwe do rozczesania, nigdy nie były obciążone czy przetłuszczone, zawsze wyglądają świeżo ale również są pełne zdrowego blasku. Testowałam ogrom masek, odżywek, kuracji i ‚magicznych specyfików’ ale będę szczera- nie ma nic lepszego!!!!! Zapach jak najpiękniejsze perfumy kakaowe, słodki, ale nie przytłaczający. Dostawałam miliony pytań czy mam robioną keratynę na włosach, oraz co tak super pachnie. Ważną kwestią jest również to jak wydajny jest to produkt, wystarczy odrobina, nawet na umyte już włosy i bez konieczności spłukiwania a i tak efekt jest wooow:)) Cena też zachwyca- jak za taka pojemność to wychodzi za grosze:) Naprawdę z głębi serca i szczerze każdemu polecam ten wielofunkcyjny produkt, nogi też na nią ogolicie:)
    Zalety:
    • tani
    • wydajny
    • piękny zapach
    • daje efekt wow
    • podpasuje każdemu
    • na każdy typ włosa
    • wielofunkcyjna
    Wady:
    • przydałby się inny typ opakowania np z pompką
  • 7 maja 2025 o 17:38
    Genialna maska do włosów
    Ta nowa wersja maski Garnier Fructis Smoothing Cocoa Butter Hair Food naprawdę mnie zaskoczyła! Moje włosy mają tendencję do puszenia się, zwłaszcza w wilgotne dni, i często są trudne do okiełznania. Po użyciu tej maski zauważyłam znaczną różnicę. Włosy stały się wyraźnie gładsze, bardziej miękkie w dotyku i o wiele łatwiej się rozczesywały. Podoba mi się jej bogata, kremowa konsystencja i przyjemny, delikatny kakaowy zapach, który nie jest przytłaczający. Maska łatwo się rozprowadza i dobrze spłukuje, nie pozostawiając tłustej warstwy. Co ważne, zauważyłam, że efekt wygładzenia utrzymuje się przez kilka dni, a włosy są mniej podatne na puszenie się nawet przy zmianach pogody. Dodatkowo, wydają się bardziej odżywione i mają zdrowy połysk. Uważam, że Garnier Fructis Smoothing Cocoa Butter Hair Food w nowej wersji to świetna opcja dla osób z włosami puszącymi się i niesfornymi, które szukają skutecznego, a jednocześnie niedrogiego produktu. Z pewnością zagości na stałe w mojej pielęgnacji włosów.
  • 30 kwietnia 2025 o 10:39
    Najlepsza
    Kupiłam tą maska ponieważ mam włosy średnioporowate, puszące się, potrzebowałam produktu który je dociąży i ta maska byka strzałem w dziesiątkę. Rzeczywiście radzi sobie z puchem i robi efekt wow na moich włosach. Są przepięknie wygładzone i nabłyszczone. Posiada gęstą konsystencję i ma aż 400 ml więc jest królową wydajności pomimo tego że lubię nakładać jej sporo na włosy. Pięknie pachnie czekoladowymi ciasteczkami jednak zapach mógłby być trochę delikatniejszy. Jest to mój emolientowy pewniak i zawsze muszę ją mieć w łazience.
    Zalety:
    • wygładza włosy
    • jest wydajna
    • pięknie pachnie
    • dobra dostępność
    • niska cena
    Wady:
  • 13 kwietnia 2025 o 18:43
    Przyjemniaczek do włosów
    Każdy kto miał w ręku tę maskę wie jak cudownie ona pachnie, jak się nie oprzeć zapachowi kokosa. Maskę garnier możemy stosować na 3 sposoby, co daje użytkowniczce wybór, w zależności od pożądanego działania maski. Konsystencja jest gęsta, zbita, produkt jest biały. Ja wybrałam metodę nr 3 w ostatnim myciu, by odżywić włosy i ograniczyć puszenie się. Maska dobrze nawilża pasma, pozostawiając je wygładzone i odżywione. Po zastosowanku produktu łatwiej rozczesać pasma. Zaletą jest też to, że jej składniki pochodzenia naturalnego oraz fakt że starcza na dość długi czas użytkowania.
  • 12 marca 2025 o 10:10
    jedna z moich topowych masek
    Garnier Fructis, Smoothing Cocoa Butter Hair Food to strzał w dziesiątkę! Produkt ma przyjemną, kremową konsystencję, która świetnie się rozprowadza i nie obciąża włosów. Po użyciu stają się niesamowicie gładkie i miękkie, z pięknym blaskiem. Zauważyłam, że są mniej puszące i zdecydowanie bardziej wygładzone, co jest ogromnym plusem, zwłaszcza przy moich dość kapryśnych włosach. Włosy się nie strączkują, co jest dla mnie bardzo ważne, a niestety przy innych produktach jest to powszechne. Produkt ma przepiękny czekoladowo-kokosowy zapach, który utrzymuje się przez długi czas. Jest bardzo wydajny – wystarczy niewielka ilość, by uzyskać świetne efekty. Ma przystępną cenę i jest dostępny wszędzie, co również ułatwia uzupełnianie zapasów ???? Zdecydowanie polecam!