Kremy uniwersalne

Soraya Collagen Expert, Rewitalizujący krem nawilżający

• 18 marca 2025 o 22:27
    Taki sobie
    Kupiłam ten krem w Biedronce, na przetestowanie. Zapach przypomina mi krem Nivea, ten w okrągłym pudełku z niebieską zakretką. Osobiście mi ten zapach nie przeszkadza. Nie jest to krem treściwy, a delikatny jak mleczko do ciała, więc trzeba dać go więcej i dobrze wklepać, nie zawsze szybko się wchłania i cera się po nim lekko błyszczy. Niestety, za to, że jest bardziej wodnisty szybko się kończy. Krem spełnia swoje podstawowe funkcje, chodź miałam lepsze kremy w podobnej cenie tj do 15 zł. Ogólnie nie przekonuje mnie jego konstrukcja i to, że szybko się kończy, mało wydajny.
    Zalety:
    • Dobrze sprawdza się pod makijaż, spełnia swoje podstawowe funkcje tzn nawilża
    Wady:
    • Konsystencja mleczka do ciała, bardziej wodnista. Mało wydajny
  • 15 lutego 2025 o 8:24
    Bardzo fajna opcja na codzień
    Krem faktycznie nawilża, ale zostawia delikatny film, ale to już zależy od ilości ile go nałożymy. Ja stosuję ten krem rano i wieczorem, na codzień. Dobrze sprawdził mi się też pod makijaż, makijaż wygląda tak jak powinien. Wydajność, powiedziałabym że jest bardzo średnia, krem całkiem szybko mi się skończył. Cena jest nawet dobra, ale warto poczekać do promocji. Kupiłam krem w Biedronce. Jeśli chodzi o opakowanie, producent skorzystał z mniejszego słoiczka a większego opakowania żeby produkt wydawał się na większy. Opakowanie jest bardzo wygodne. Gdy została mi już końcówka produktu, krem stał się rzadszy i to jest taki minusik tego produktu. Podsumowując jak za taką cenę jest super
  • 23 grudnia 2024 o 16:26
    Stosuję do dekoltu
    Gdzieś kiedyś mignęła mi reklama kremu Soraya z kolagenem jako bomby witaminowej i poskramiacza zmarszczek,więc kiedy przypadkiem wpadłam na niego w jednym z supermarketów postanowiłam spróbować. Cena tego kosmetyku jest przyjazna dla kieszeni, biorąc pod uwagę,że w przypadku pielęgnacji twarzy stawiam bardziej na kosmetyki apteczne lub premium nie miałam ogromnych oczekiwań,tym bardziej że głównie stawiam tu na pielęgnację szyi i dekoltu. Wahałam się między wersją z retinolem i z ceramidami,jednak w końcu wygrała opcja z kwasem hialuronowym. Opakowanie kosmetyku odzwierciedla się jego cenę,jest plastikowe, niezbyt urodziwe ale jednocześnie trwałe i niezawodne. Krem ma kolor biały,ma dość przyjemną konsystencję i zapach,jednak ten nie charakteryzuje się niczym specjalnym, powiedziałabym że to kolejna wariacja klasycznego zapachu kremu Nivea. Generalnie jest przyjemny w odbiorze ale niewyróżniający się w tłumie. Jak wspomniałam głównym przeznaczeniem tego kremu jest u mnie okolica szyi i dekoltu i tutaj sprawdza się całkiem ok. Miał nawilżać i nawilża,zdarzyło mi się nałożyć go na twarz i też było ok,jednak uważam,że mimo wszystko jest zbyt lekki jak na pielęgnację twarzy szczególnie skóry dojrzałej,a do takich się zaliczam. Nie jest tak,że przemawia za przeze mnie snobizm i tylko kremy powyżej określonej ceny mają szansę się sprawdzić jednak tutaj brakuje mi trochę właściwości odżywczych i przeciwzmarszczkowych.
  • 20 maja 2024 o 7:59
    Tani nawilżający krem
    Krem zamknięty jest w plastikowym słoiczku o pojemności 50ml. Konsystencja lekka, kremowa, ale treściwa. Zapach jak typowy zwykły krem. Wydajny. Krem zawiera kolagen, lipidy i kwas hialuronowy. Przeznaczony do każdego typu cery. Stosować można na dzień i na noc. Krem stosuję na dzień. Dobrze rozprowadza się na skórze. Nie roluje się. Przyjemna aplikacja. Krem nie podrażnia skóry. Szybko się wchłania. Pozostawia skórę dobrze nawilżoną, sprężystą, miękką i gładką w dotyku. Można stosować pod makijaż. Nie pozostawia tłustej warstwy na skórze. W zasadzie to tani dobrze nawilżający krem do twarzy. Nie jest ulubieńcem, ale jest poprawny. Spełnia swoje zadanie jakim jest nawilżenie skóry. Zalety: Nawilża Odżywia Odrobinę poprawia jędrności skóry Nie podrażnia Szybko się wchłania Wydajność Cena