WIZAŻ logo

Rimmel Thrill Seeker Glassy Gloss Błyszczyk do ust

4,9 (367)
6 hitów!

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 367 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 grudnia 2025 o 20:52
    Polubiliśmy się od pierwszego uzycia.
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Błyszczyk do ust wzięłam z ciekawości. Jestem naprawdę zadowolona! Błyszczyk jest mega komfortowy i robi z ustami coś niesamowitego! Usta miękkie, efektowne, nie kleją się i błyszczyk utrzymuje się bardzo długo. Nie mogę nie wspomnieć o aplikatorze. Jest tak miękki i super rozprowadza produkt. Po nałożeniu czuję chwilowe pieczenie ust, ale nie jest ono nie do wytrzymania. Zapach jest lekko wyczuwalny, ale przyjemny. Taki po prostu błyszczyk. Ogólnie naprawdę polecam. Efekt na ustach boski!
    Zalety:
    • Wygląd ust,
    • Miękki aplikator
  • 25 listopada 2025 o 11:36
    Mój numer jeden wśród błyszczyków
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktOtrzymałam w prezencie
    Rimmel Seeker Glassy Gloss to błyszczyk, który naprawdę potrafi zrobić wrażenie. Pokochałam go od pierwszego użycia. Przede wszystkim zwraca uwagę komfortem – formuła jest lekka, miękka i zupełnie nieklejąca, co w przypadku błyszczyków nadal nie jest standardem. Opakowanie jest nieduże, idealne do każdej torebki. Duży, miękki aplikator pozwala szybko rozprowadzić odpowiednią ilość produktu, a owocowy, słodki zapach to dodatkowa korzyść. Produkt zawiera kwas hialuronowy co sprawia że usta wyglądają na gładsze i bardziej nawilżone. Nosi się go z dużą przyjemnością. Nie zjada się zbyt szybko, wytrzymuje nawet przez kilka godzin na ustach. Pozostawia subtelny efekt powiększenia ust, nadaje piękny szklisty połysk i wygładza. Możemy uzyskać delikatny kolor w zależności od odcienia. Ten produkt świetnie mi się sprawdza podczas codziennego makijażu. To połysk, komfort i odrobina pielęgnacji w jednym kosmetyku.
    • aplikator
    • kolorystyka
    • trwałość
    • nawilża
    • piękny, szklisty efekt na ustach
    • nie klei się
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
  • star fullstar fullstar fullstar fullstar full
    23 listopada 2025 o 19:09
    Lśniące i nawilżone usta
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Fajne te błyszczyki! Geste, odżywcze, długo utrzymujące się na ustach. Nie lubię jak błyszczyk nadaje tylko blask, ale szybko znika i trzeba ponawiać aplikację. Tutaj jest zupełnie inaczej i lubię sięgać po te błyszczyki, gdy wiem, że przez dłuższy czas nie będę pamiętać lub mieć czasu na ponowne nałożenie, bo trzymają się ust naprawdę długo. Ode mnie leci rekomendacja! Skusiłam się na trzy kolory, których używam regularnie: - 350 Pink to the Berry – ciemniejsza czerwień idąca trochę w stronę ciemnego, malinowego odcienia. Super wygląda na ustach, nadaje intensywnie szklisty odcień i podbija czerwień ust. Pięknie pachnie: owocowo, malinowo-ananasowo, jak kompot ze świeżych owoców. - 500 Pine to the Apple – naturalny, lekko pastelowy róż. Nadaje ładny rozmyty odcień różu i wydobywa naturalny kolor warg, można go używać bez lusterka, bo nie ma intensywnego koloru, jest „budyniowy”. Pachnie słodko, trochę jak wata cukrowa. - 100 Coco Suga – chyba najmniej ulubiony przeze mnie, chociaż też go lubię mimo wszystko. Jest przezroczysty, a miałam wrażenie, że będzie delikatnie mleczny, bo tak wygląda w opakowaniu, jak bardzo jasny brzoskwiniowy róż. Pachnie jak kokosanki wytaplane w cukrze ;) To co łączy wszystkie błyszczyki to to, że nadają intensywny blask ustom. Są one lśniące i soczyste. Czuć, że są pokryte odżywczą warstwą, ale zupełnie bez klejenia i nieprzyjemnej ciężkości. Błyszczyk u mnie długo się utrzymuje, nawet gdy jem lub piję to czuję, że na ustach wciąż go trochę jest, więc trwałość jest dobra w porównaniu do wielu innych błyszczyków. Kolory są naturalne, głównie w odcieniach różu lub naturalnej czerwieni, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Formuła jest gęsta, błyszczyk dokładnie pokrywa usta wyczuwalną warstwą, nie spływa nawet jeśli go nakładamy obficie. Opakowanie jest wygodne, chociaż od czasu do czasu aplikator przy nasadzie może być pokryty lekko błyszczykiem, jeśli nosimy go w torebce, gdzie sporo się rusza w różnych pozycjach. Mamy tu i tak bardzo wygodny aplikator – szeroki, spory, mięciutki, idealnie rozprowadza błyszczyk na ustach. U mnie błyszczyki pełnią też walory pielęgnacyjne. Działają ochronnie, mocno wygładzają i zmiękczają usta, nigdy nie miałam po nich uczucia przesuszenia. Mam wrażenie, że wręcz nawilżają i odżywiają, gdy używałam ich regularnie w ciągu dnia. Bardzo polecam! Błyszczyki często są w promocji, ja je kupiłam za -40% i to jest dobra cena :) Świetnie pielęgnują, nie są klejące, dają idealnie lustrzaną taflę na ustach, no a do tego te apetyczne owocowo-cukierkowe zapachy, które aż do końca są tak samo ładne, nie zmieniają się w sztuczny, dziwny zapach wraz z upływem czasu. Świetny sposób na soczyste i nawilżone usta!
  • 23 października 2025 o 9:36
    Na promocji można się skusić
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Błyszczyk jest całkiem okej, bo ładnie nabłyszcza usta, nadaje im zdrowy, mokry efekt i nie klei się. Ma przyjemny zapach i dobrze się nosi. Ogólnie jestem zadowolona, ale uważam, że jego cena jest trochę za wysoka w porównaniu do efektu, jaki daje.
    Zalety:
    • Przyjemny zapach
    • Wygodny aplikator
    • Komfortowy na ustach
    Wady:
    • Wysoka cena
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 29 sierpnia 2025 o 10:08
    Do wybuczenia
    Kupi ponownieNie
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktumiesiąc
    Gdzie został kupiony produktW marketplace Allegro, Amazon
    Zacznę od plusów :) Bardzo lubię takie formuły: idealna wręcz konsystencja, wyważona formuła, nie za rzadka, nie za gęsta, nieklejąca. Taka do szybkiego nałożenia, bez lusterka, prosto z torebki, żeby coś na tych ustach było. Błyszczyk zapewnia lekki połysk, nie jest to blask z kosmosu, raczej taki codzienny. Ponadto nie ma koloru (550 Orange Sorbet). Nie zawiera drobinek. Pięknie pachnie, sorbetem mango. Nie ma wlaściwości "piekących". Na ustach wydaje się przyjemny. Jednak ich nie nawilża, bardziej stanowi okluzję. Niestety po pół dnia noszenia go, w tym dokładania, usta są już lekko przesuszone, czuję dyskomfort i potrzebę nałożenia balsamu :( Skład syntetyczny, uzupełniony olejem rycynowym i nieco olejem słonecznikowym. Natomiast większość to wypełniacze. Jestem trochę zawiedziona, bo jak najbardziej lubię takie "niespaktakularne produkty", jako opcję pielęgnacyjną, a tu jej nie ma. Z drugiej strony nie ma też spektakularnego blasku czy koloru. Więc trochę taki produkt bez sensu. Zużyję, nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • Nie klei się
    • Pięknie pachnie
    • Wygodny aplikator
    Wady:
    • Wysusza usta, niestety :(
    • Dla niektórych może to być wada, że nie daje mocnego połysku, nie ma też za bardzo koloru
    • Dość wysoka cena standardowa ok 50 zł.
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty

szukaj