Balsamy do ciała

AA YOU.mmy Skin, Peach Firm, Ujędrniająco- nawilżający balsam do ciała

Oceanic AA Yoummy Skin ujędrniająco - nawilżający Balsam do ciała Peach Firm 400 ml
Pachnidelko
AA Yoummy Skin Ujędrniająco-nawilżający balsam do ciała, Peach Firm 400 ml
AA YOU.mmy Skin Peach Firm Balsam do Ciała 400ml

• 25 maja 2025 o 10:35
    W końcu balsam,który jest balsamem
    Bardzo dawno nie używałam balsamów drogeryjnych, jak coś szłam w masła lub olejki od Rituals,dr Irena Eris czy marki naturalne typu Iossi,Lovin its,bo moje doświadczenia były bardzo średnie jeśli chodzi o ten rodzaj kosmetyku. I powiem szczerze że seria brzoskwiniowa od AA bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Po pierwsze całkiem spore opakowanie z pompką , niesamowicie wydajne (używam od ponad miesiąca a ubytku jest niewiele), po drugie alleluja idealna konsystencja,która naprawdę dobrze nawilża. Moją zmorą (spotykana także wśród "droższych" zawodników w kategorii balsamy) była ohydnie rzadka i lejąca konsystencja ,która wręcz doprowadzała mnie do szału. Jeśli coś ma mi się przelewać przez palce nich to będzie olejek a nie pseudo balsam. W przypadku Yoummy konsystencja idealnie trafiła w mój gust,balsam jest treściwy i czuć to także na skórze ,świetnie nawilża i być może delikatnie ujedrnia skórę. Ma przyjemny brzoskwiniowy zapach, charakterystyczny dla produktów kosmetycznych o zapachu brzoskwini,dla mnie bardzo w porządku. Zdecydowanie mój drogeryjny faworyt na kolejne kilka tygodni:)
    Sugary
    30 grudnia 2024 o 14:18
    Moja ulubiona brzoskwiniowa seria od AA :)
    No nic nie poradzę... jestem po prostu wielką fanką całej tej brzoskwiniowej serii od AA YOU.mmy Skin, a ten balsam tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu! :) Przede wszystkim – zapach. To prawdziwa uczta dla zmysłów: soczysty, słodki, ale jednocześnie świeży aromat brzoskwini, który długo utrzymuje się na skórze. Po jego użyciu czuję się dosłownie otulona owocową nutą, co sprawia, że aplikacja tego produktu to czysta przyjemność. Konsystencja balsamu jest idealna – niezbyt gęsta, dzięki czemu łatwo się rozprowadza, ale jednocześnie wystarczająco treściwa, by dobrze nawilżyć skórę. Po użyciu skóra jest miękka, gładka i przyjemna w dotyku. Efekt nawilżenia utrzymuje się przez cały dzień, a dodatkowo zauważyłam delikatne ujędrnienie, co jest miłym bonusem. Opakowanie, podobnie jak w całej serii, jest piękne i energetyzujące. Każde spojrzenie na tę brzoskwiniową butelkę poprawia mi humor. Warto też wspomnieć, że produkt jest przystępny cenowo, co czyni go jeszcze bardziej atrakcyjnym. Podsumowując, ten balsam to mój absolutny ulubieniec, który łączy w sobie skuteczność, piękny zapach i przyjemność stosowania. Zdecydowanie polecam go każdemu, kto szuka owocowego, nawilżającego kosmetyku, który dodatkowo poprawi nastrój.
    Zalety:
    • Cudowny, owocowy zapach brzoskwini
    • Dobrze nawilża i delikatnie ujędrnia skórę
    • Lekka, przyjemna konsystencja
    • Śliczne, energetyzujące opakowanie
    • Przystępna cena
  • 3 maja 2024 o 0:09
    Cudna brzoskwinka
    Balsam jest świetny! Przepięknie pachnie i szybko się wchłania. Skóra po jego użyciu jest bardzo miła w dotyku. Bardzo fajnie sprawdza się na dzień, gdy nie ma czasu czekać, aż balsam się wchłonie, nie pozostawia lepkiego filmu. Myślę, że nie sprawdzi się u osób które lubią gęste, treściwe balsamy. Natomiast dla mnie ten jest super, choć na noc czasem lubię użyć czegoś co mocniej nawilża.
    Zalety:
    • przepięknie pachnie
    • szybko się wchłania
    • jest wydajny