Pasty do zębów

Oral-B Pro-Expert, Deep Clean 24hour Protection Toothpaste Pasta do zębów

• 1 grudnia 2024 o 10:51
    Dość ostra w smaku
    Wcześniej miałam różową wersję „Sensitive”, a teraz niebieską „Deep clean”. Wydają się być podobne. Ta pasta też ma niebieski kolor i jest z granulkami. W smaku jest dość ostra, może trochę bardziej niż ta różowa wersja opakowania. Po jakimś czasie przyzwyczaiłam się do tego smaku. Pasta ma miętowy, odświeżający smak. Opakowanie to tubka z szeroką nakrętką.
  • 26 czerwca 2024 o 21:06
    Świetna !
    Szczerze mówiąc nie sądziłam, że można się zachwycić pastą do zębów. A jednak :) Ta pasta tak dobrze myje i odświeża oddech na długo jak żadna inna, przy okazji nie drażniąc dziąseł. To jest totalnie inny wymiar czystości. A po noszeniu aparatu mam bzika na punkcie idealnie wyczyszczonych zębów. Na serio widać różnicę pomiędzy tą pastą a innymi drogeryjnymi. WOW! Ma idealny miętowy smak, nie za słaby nie za mocny. Dobrze się pieni oraz współgra ze szczoteczką soniczną i elektryczną. Dodatkowo muszę pochwalić za opakowanie z szerokim korkiem na którym można postawić pastę. Ideał.
    Zalety:
    • doskonale czyści
    • odświeża na baaardzo długo
    • delikatna dla dziąseł
    • dobrze się pieni
    • współgra z każdą szczoteczką
    • wygodne opakowanie
    • wydajna
    • dostępna w Rossmannie
    • często w promocji
  • 19 maja 2024 o 23:24
    Dobrze oczyszcza i jest przyjemna w użytkowaniu.
    Pastę do zębów stworzoną pod logo Oral-B kupiłam w jednej z drogerii głównie dlatego, że była akurat na promocji (zapłaciłam około 8 złotych). Jeśli chodzi o produkty tej kategorii, nie mam jakichś ogromnych wymagań. Ważnym jest dla mnie, by pasta porządnie oczyszczała zęby bez wywoływania podrażnień dziąseł oraz aby odświeżała oddech. Tutaj te moje wymagania zostały spełnione, więc jestem zadowolona. Charakteryzując jednak specyfik bardziej szczegółowo... Pasta zamknięta jest w wygodnej tubce o pojemności 75ml i starcza na całkiem długo. Plus za to, iż ma delikatny, niepowodujący dyskomfortu swoją ostrością smak oraz zapach. Poza tym przyjemnie odświeża oddech. Poza tym po każdym szczotkowaniu czułam, że zęby są dokładnie oczyszczone bez podrażnień dziąseł. Cóż mogę na koniec rzec? Pasta ta jest naprawdę ok. Jej stosowanie było dla mnie przyjemne, otrzymałam dzięki niej dobrze oczyszczone zęby. Jestem na tak!
    Zalety:
    • dokładnie myje zęby
    • odświeża oddech
    • nie drażni dziąseł
    • chroni przed próchnicą i kamieniem nazębnym
    • przyjemny zapach i smak o odpowiedniej intensywności
    • dobra cena w promocji
    • zadowalająca wydajność
    • wygodne opakowanie
    • dostępność m.in. w drogerii Rossmann