Wody perfumowane damskie

La Rive Elegant EDP

La Rive, Elegant Woman, Woda perfumowana spray, 90ml

• 19 września 2024 o 11:43
    Dostaje ode mnie 4!
    Szczerze mówiąc nie wiem jak inne perfumy od La Rive (oprócz tego testowałam też Eternal kiss i także mile mnie zaskoczył), ale to już drugie i naprawdę mogę polecić. Ja nie czuję alkoholowej nuty żadnej w nich, żeby odtrąciła. Zapach od razu w Rossmannie mi przypadł do gustu, pomyślałam sobie na jesień, zimę będą idealne. To moje nuty zapachowe, jeśli chodzi o perfumy słodkie, to narazie się przekonuje do takich. Co mogę powiedzieć, są trwałe, na ubraniach czuje ok. 3 dni je, włosy to samo. Jeśli chodzi o otoczenie, także je czuje, wiec nie są bliskoskorne. Co do Trwałości, spokojnie pół dnia. Każdy ma inne pH skóry i zależy to od wielu kwestii, ale u mnie to tak wygląda. Zdecydowanie są to perfumy eleganckie, dla kobiet, nie pasują mi na dzień, (chociaż ich także używam w ciągu dnia hahah), tylko na wieczór, jesienno - zimowy wieczór. Nie każdy polubi ten zapach, jest specyficzny i mocny. Bardzo mi się podoba, ale używam go co kilka dni.
  • 19 lipca 2024 o 23:17
    Jakość>cena! Mocne, dla pewnej siebie kobiety!
    Zdecydowanie tutaj jakość wygrała nad ceną. Można powiedzieć co mogą dać perfumy za 30 zł... Otóż dużo! Gdy tylko powąchałam te na sobie w Rossmannie od razu wiedziałam, że je kupuje, były na promce za niecałe 20 zł! Grzech nie brać. Od razu wyczułam "moje" nuty zapachowe. Nie pamiętam czego jest to odpowiednik. Wyczuwam tu jaśmin, cedr, żywice... Ah! Są takie rześkie, a zarazem mocne i z pazurem. Bardzo trwałe i otoczenie je czuje, czyli mają ogon! Otrzymałam komplementy mając je na sobie, gdzie miałam droższe perfumy i tych komplementów nie było. La rive ponownie mnie zaskakuje. Pozytywnie! Jeśli nie lubicie słodkich perfum, a mocne dla pewnej siebie kobiety, idealny strzał w dziesiątkę za grosze! Jedynie flakon dla mnie nieładny, ale akurat mi to nie przeszkadza.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie