Kredki do brwi

NYX Powder Louder Kredka do brwi, 04
NYX Professional Makeup Powder Louder Kredka do Brwi 06 Ash Brown
NYX Professional Makeup Powder Louder

• 6 marca 2025 o 23:01
    Mój absolutny hicior do brwi :)
    Te kredki od Nyx poznałam dzięki temu że otrzymałam je na prezent. Z początku byłam sceptycznie nastawiona, ponieważ szczoteczka do wyczesywania całkiem spora oraz kolorki trochę nie dla mnie. ..jednak zdecydowałam się na kolor zbliżony do moich włosków. Od tamtej chwili bardzo się z nimi polubiłam. Wybrałam odcień ash brown oraz espresso. Kredki suną po brwiach, świetnie wypełniają ubytki/ luki w nich. Dają niesamowicie śliczne wykończenie, takie pudrowe jak z nazwy :) brwi nie wyglądają na przerysowane, a trwałość na brwiach jest bardzo dobra. Małym minusem jest to, że gdy kredka się powoli kończy to zaczyna się bardzo łamać nawet przy delikatnym struganiu, czy malowaniu (nwm, może to ja miałam wadliwą sztukę). Mimo tego jestem bardzo zadowolona z tego produktu do brwi, a jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o takie kosmetyki.
    Zalety:
    • Dają naturalne wykończenie
    • Dużo odcieni do wyboru
    • Z fajną szczoteczką
    • Całkiem wydajna
    Wady:
    Oosia
    2 lutego 2025 o 12:29
    Fajna!
    Bardzo się z nią polubiłam. Można stworzyć efekt delikatny i naturalny, albo mocno podkreślić brwi. Jednak dzięki dołączonej szczoteczce efekt ten nigdy nie jest przerysowany - ładnie rozciera ona kredkę. Na minus jedynie cena (45zł za kredkę do brwi to według mnie przesada) oraz to, że kolory średnio odpowiadają swatchom - ash brown na twarzy wygląda szaro.
  • 28 listopada 2024 o 0:00
    Wolę coś bardziej precyzyjnego
    Kredka do brwi Powder Brow Louder od NYX ma elegancki, minimalistyczny wygląd. Opakowanie jest smukłe, z jednej strony znajduje się kredka do natemperowania , a z drugiej szczoteczka, która pozwala na delikatne roztarcie koloru czy rozczesanie brwi, nadając bardziej naturalny efekt. Całość jest lekka i poręczna, co ułatwia użytkowanie. Posiadam ją w trzech odcieniach, ale najczęściej sięgałam po kolor Espresso. Odcień dobrze pasuje do ciemniejszych brwi, jednak sama formuła nie do końca spełniła moje oczekiwania. Kredka ma dość pudrową konsystencję, która może być trudna w aplikacji, zwłaszcza jeśli oczekuje się precyzyjnych linii. Jej pigmentacja jest przyzwoita, ale brakowało mi efektu „wow” . Plusem jest to, że kredka pozwala na szybkie wypełnienie brwi i jest naprawdę trwała.
    Zalety:
    • Trwała ,
    • Dość dobrze napigmentowana
    • Szczoteczka do rozczesywania z jednej strony
    • Dostępna w kilku odcieniach