Mydła, pasty i żele do mycia twarzy

Nip+Fab Hydrate, Hyaluronic Fix, Cleansing Cream Nawilżający krem do mycia twarzy

Nip+Fab Hyaluronic Fix Extreme4 Nawilżający krem do mycia twarzy 150 ml
NIP+FAB Hydrate Hyaluronic Fix Extreme? Cleansing Cream krem oczyszczający 150 ml dla kobiet
NIP+FAB Hydrate Nawilżający Krem do Mycia Twarzy 150ml
Pachnidelko

• 15 grudnia 2024 o 13:06
    Mój hit
    Ten kosmetyk zdeklasował mojego wielkiego ulubieńca czyli emulsje Cerave. Uwielbiam tego typu produkty do mycia twarzy. Faktycznie jest to krem, jest gęsty, bardzo treściwy. Kompletnie się nie pieni co jest dla mnie mega ważne w kosmetyku do mycia. Jest ultra delikatny dla skóry, wręcz czuć ukojenie i nawilżenie już w trakcie mycia a po zmyciu skóra jest nawilżona i bardzo miękka w dotyku. Tym czym oczyszcza skórę dokładnie bo nie zauważyłam w trakcie jego stosowania pogorszenia jej stanu. Krem jest bezzapachowy, tzn ma jakiś delikatnie wyczuwalny zapach ale nie ma specjalnie dodanej kompozycji zapachowej. Opakowanie również jest wygodne bo jest w tubie, która pod koniec można rozciąć i zużyć w 100%. Jest to wspaniały, delikatny, dbający o oczyszczenie ale i o silną barierę lipidową skóry. Niestety cena i pojemność nie jest aż tak atrakcyjna jak cerave bo cerave można dostac w butli 1 l za ok 100zl. Ale można szukać promocji np w Hebe lub superpharm a na allegro widziałam ten krem za ok 45 zł także nie ma tragedii.
    Basik_I
    13 listopada 2024 o 16:47
    Brak wad ! Świetny produkt!
    Mamy tu do czynienia z super produktem do oczyszczania ! A mianowicie: kremem do mycia twarzy o działaniu nawilżającym firmy NIP+Fab ! Jest świetny: Wydajny Skuteczny Przyjemny w użyciu Dość gęsty (załączone zdjęcie) Według mnie o miłym zapachu i wygodnym opakowaniu A co najważniejsze świetnie oczyszcza i jednocześnie nawilża! Idealny dla takiej skóry jak moja czyli sucha i odwodniona! Polecam !
    Zalety:
    • Produkt jest skuteczny, wydajny, łatwe w aplikacji, o przyjemnym zapachu, skóra po jego użyciu jest oczyszczona i nawilżona
    Wady: